למגי או לקוברה בעניין ניתוח פלסטי

שממית12

New member
למגי או לקוברה בעניין ניתוח פלסטי
שנים אני רוצה ולא מעזה לעשות ניתוח פלסטי בעפעפים. לפני שלוש שנים החלטתי שאני עושה את זה ואפילו שילמתי למנתח וקבענו תאריך, בסוף התאריך נדחה בגללו . אחרי זה, קיבלתי "רגלים קרות" והחלטתי שאין לי אומץ לקבוע תאריך חדש, ביטלתי ואפילו שילמתי קנס. אני יכולה לעשות את הניתוח בקיץ במקום נסיעה לחו"ל. בחורף אני יותר מדי עסוקה ולא יכולה להרשות לעצמי חופש ארוך להחלמה. החבר שלי מתנגד לעניין . לאחרונה אימי חלתה והעסיקה אותי , היא מאוד קשישה ועלולה לחלות שוב ואני צריכה להיות זמינה בשבילה. הייתי רוצה לדעת מה המלצת הקלפים בעניין.
השאלה: האם כדאי לי לעבור ניתוח פלסטי ביולי השנה או לדחות לשנה הבאה?

שממית12

New member
אכן את צודקת, אני מתלבטת
אני חוששת להחליט באופן חיובי ולבטל כמו לפני שלוש שנים. לכן אני שואלת שאלה שהתשובה עליה תעזור לי להחליט חיובית או לדחות את ההחלטה לשנה הבאה. בענייני ניתוחים שאינם חיוניים, אני תמיד אתלבט גם משום שאני חוששת מזה וגם משום שעלולות להיות תקלות חיצוניות שיגרמו לי לבטל. זו הסיבה ששאלתי על כדאיות.

קוברה23

New member
אוקי
אשמח אם תפרסי את פריסת השוואה עם שתי אופציות:
"האם נכון לי לבצע את ההליך או לחכות לשנה הבאה"?
תודה1

קוברה23

New member
כמו כן
אין זה נכון לשאול שאלות כאלה פה, למרות שזה יותר לכיוון הקוסמטי.
קראי את תקנון הפורום. זה רשום שם.

שממית12

New member
הפריסה
השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לעבור את ההליך בקיץ זה או לדחות למועד רחוק?

תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- מלך המטבעות
- מלכת המטות
- אס המטבעות
אפשרות 2
- שטן
- שש החרבות
- שבע המטות
מסר / עיצה - ירח

תודה קוברה. מקווה שתנתחי את הפריסה למרות ההיסתייגות שרשמת לי בנוסף.

קוברה23

New member
את
פןחדת מההליך וגם רוצה לחסוך בכסף, חוץ מזה שהסביבה והחבר לו מצפים לשינוי ואוהבים אותך איך שאת ועדיף שתחשבי על מטרות חשובות יותר לשים שם את הכסף. לא כדאי שתעשי את זה מתוך שיקולים כמו שינאה עצמית (את כנראה לא מקבלת את עצמך כפי שאת), ותחושת מסכנות. שלא תבכי אח"כ ואז יהיה מאוחר מידי.

שממית12

New member
מבקשת הסברים לפרשנות
הכסף כאן אינו בעיה ( יש השתתפות של קופ"ח ויש לי חסכונות) . השיקול העיקרי הוא של נוחיות, כי המצב שלי מתחיל להיות לא נוח ( העפעפיים כבדים והעיניים נעצמות) ועל הדרך מרוויחים גם אסטטיקה. האסטטיקה היא חשובה אבל היא הבונוס ולא העיקר. כבר נבדקתי בעבר על ידי רופא והוא הראה לי שיש מה לעשות . הסביבה שלי חושבת שזה לא נחוץ וגם אני חושבת שזה לא כל כך קריטי ולכן אני מהססת ודוחה משנה לשנה. לגבי החבר, הוא ממש מתנגד כי הוא רואה אותי בעיניים אוהבות. (פער הגיל בינינו גדול והניתוח יעצים אותו. אולי בסתר לבו לא נוח לו עם זה) מאידך כדאי לבצע ניתוח לפני שיהיה צורך דחוף בו, כלומר כשעדיין המצב קל ולא לחכות שהמצב יהיה קשה יותר. מה שבולם אותי הוא הפחד חוששת מכאבים ומפגיעה וגם מטעויות. לא קיבלתי תשובה ברורה לשאלה אם ללכת לניתוח או לדחות. אשמח לקבל. תודה רבה לך!!

למעלה