למגי -האם כדאי לגלות לחבר מה שאני חושבת שגיליתי עליו?

למגי -האם כדאי לגלות לחבר מה שאני חושבת שגיליתי עליו?
מגי שלום. לא לפני זמן רב הכרתי בחור שכבש את ליבי. בגילי ( 61, רווקה בפנסיה, הוא בן 65 עובד) אחרי שמונה שנות בצורת אצלי (ובעיות רבות שהיו לי), זה לא משהו קל ערך. הבחור משיב לי אהבה והקשר שלנו, אף כי אינו חף מבעיות, הוא מסעיר למדי. בעוד עשרה ימים אנו עומדים לנסוע בייחד לשיט תענוגות במזרח הרחוק. והעניין הזה גורם לי התרגשות רבה וגם דאגה.
היו הרבה סימנים שלא ידעתי לפרש אותם והיום נפל לי האסימון! אני בטוחה שהוא נשוי (מאלה שיכולים איך שהוא להעדר מהבית בשבת) . אני לא בטוחה שזה מה טוב לי לדעת . ואם הוא ידע שאני יודעת, לא יודעת , מה זה יעשה לקשר.
הייתי רוצה לשאול המון שאלות ואני לא יודעת לנסח את כוולן בשאלה אחת. האם בכלל כדאי לי לדעת את האמת, ואם זה נכון איך לנהוג בעניין? האם להגיד לו שגיליתי? ואם זה נכון, האם זה מוריד מערכי- כי עכשו אני לא "חברה" אלא "מאהבת", האם זה משנה? אני מאוד לא רוצה לעזוב אותו, אבל אני חושבת שהקשר אינו מתקדם בגלל העובדה הזו. כבר היו לי חברים נשואים שידעתי זאת וחברים נשואים אחרים, שגיליתי את העניין ועצמתי את עיני בכוונה- אבל אף פעם זה לא הסתיים טוב! תמיד זה הסתיים בשברון לב. ( למרות שאני לא רוצה להתחתן או לגור ביחד, אני בהחלט רוצה זוגיות חופשיה ממגבלות , עם בן זוג פנוי).
ואם אפשר לקבל איזו שהיא מילת עידוד או הרגעה בקשר לנסיעה שלנו , שמדירה שינה מעיני, קשה לי לאכול , וגורמת לי מתח רב כאילו עלול לקרות בה משהו רע. נסיעה קודמת לפני שנים, עם בן זוג, שהיתה לי בה תחושת בטן רעה, היתה קטסטרופה. אולי יש לך איזו עצה?

מגי 336

New member
תולעת הגשם
פריסה קלטית בינאישית - מה עלי לדעת על פוטנציאל הקשר שלי עם איקס?

למגי בתודה!- מה עלי לדעת על פוטנציאל הקשר שלי עם א"ד?
פריסה קלטית בין אישית יצאה כך:
&nbsp
פוטנציאל הקשר - 3 גביעים
ציפיות- 3 חרבות
עתיד רחוק- הכהן הגדול

אכן את צודקת לא ראיתי את המשך הפריסה! הנה היא
השאלה שנשאלה:
מה עלי לדעת על פוטנציאל הקשר שלי עם א"ד
&nbsp
תוצאות הפריסה הקלטית הבין-אישית:
לטובה - שבע המטבעות
מפריע - אביר הגביעים
עבר - נער המטות
מצב נוכחי - גלגל המזל
עתיד קרוב - שני המטות
עתיד רחוק - כוהן גדול
השואל/ת - שלוש המטות
הצד השני - עשר המטבעות
ציפיות - שלוש החרבות
פוטנציאל הקשר - שלוש הגביעים

מגי 336

New member
תולעת הגשם
פוטנציאל הקשר כפי שהוא כיום הינו די שטחי .. קיימת הנאה מהבילוי המשותף אך לא מעבר.
בכדי לבסס את הקשר עליכם לשוחח, לא לטאטא מתחת לשטיח את מה שלא נעים לומר ולשאול.
לא נראה בפריסה רמז לכך שהוא נשוי, למרות שנראה שהוא כן בעל משפחה.
&nbsp

מגי -חידוד נושא השאלה
קודם כל תודה על התשובה. היה בה איזה מסר מרגיע. ובכן אין לי שום שאיפות להתחתן איתו או עם אחר או לגור יחד, אבל יש לי שאיפה שהוא יהיה חופשי ולא יהיו סודות או הסתרות בינינו. אני יודעת שהקשר הזה יסתיים באיזה שהוא זמן ובטח זה יהיה מצידי, אבל עד אז שזה יהיה טוב ושזה לא יהיה כל כך מהר.
אני מאוד רוצה לשוחח איתו על הנושאים שהוא מסתיר וגם על זה. לכן העצה שלך ממש ממש התאימה לי!! השאלה שלי היתה אם לעשות את זה בזמן הקרוב, לפני הנסיעה שלנו לח"ול (בעוד 10 ימים), או לדחות. אני מרגישה שאיני יכולה לחכות יותר, אבל אני חוששת לעשות משהו שעלול לערער את הקשר בינינו או להעיב עליו. יש לך איזו מילה טובה (או עצה) על הנסיעה לחו"ל שלנו? אני מאד מתרגשת ממנה ומתוחה!

מגי 336

New member
תפרסי פריסת השוואה בת 2 אופציות לא מורחבת
האם נכון לי לשוחח עם איקס לפני הנסיעה
או אחריה?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למגי בתודה פריסת השוואה
השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לשוחח עם א"ד לפני הנסיעה?
&nbsp
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- שש המטות
- שטן
- האיש התלוי
אפשרות 2
- המאהבים
- שמונה המטבעות
- חמש המטבעות
מסר / עיצה - שש החרבות

מגי 336

New member
תולעת הגשם
ההמלצה היא לצאת לחופשה בלי קשר לשיחה שאתם אמורים לעשות.
אם תשוחחי איתו לפני הנסיעה יכול מאד להיות שתצטרכי לוותר עליה...

הי מגי - קצת התבלבלתי
מצד אחד חשוב לשוחח על הקשר בינינו כדי לשפרו, כתבת לי שלא לטאטא מתחת לשטיח את מה שלא נעים לומר ולשאול. מצד שני אם אעשה את זה לפני הנסיעה, הנסיעה העלולה להתבטל ( ומן הסתם הקשר עלול להתנתק?) אני מבינה נכון?
אז אם כך העצה הקודמת בקשר לשיחה, נועדה לתקופה מאוחרת. אם השיחה הזו עלולה לגרום לבעיה כה קשה עכשו, איך היא תאמורה לפתור בעיה בעתיד?
אני כמובן אתאפק ולא אשוחח על הדברים הללו לפני הנסיעה. היא חשובה לשנינו. למרות שאני בתוכי "מתפוצצת" מרוב רצון לדבר.
תודה!

מגי 336

New member
כנראה שאת אמורה לשוחח איתו
בכדי להבין מהי מהות הקשר, ואחרי הנסיעה כי כנראה שאת זקוקה לחופשה הזו.
&nbsp
זוהי תשובת הקלפים, לא תמיד אפשר לדעת מדוע זו התשובה שהתקבלה.

תודה מגי על התשובות המהירות!
טוב שהצעת לי פריסה נוספת. עזרת לי רבות. יישר כוח!!

דף חדש4

New member
כל כך אפשר להבין למה את רווקה בת 61
תמשיכי לעצום עיניים, להתעסק עם גברים נשואים ו... תגיעי רחוק. בלי ספק.

לדף חדש- אני מתעלמת מן ההתרסה הבוטה שמנסה להעליב -
אני בוחרת לענות לך, למרות שהתגובה שלך, היתה ראויה להימחק. לא נעלבתי ממנה, אבל נדהמתי מהרשעות. על מה ולמה?
מה את יודעת בכלל? הרווקות שלי היא מתוך בחירה ,כן יש אנשים שבוחרים כך, תתפלאי!
האם יש משהו שראית בפריסה? אם לא, מאיין לך שחברי נשוי?

&nbsp

מגי 336

New member
קורא בקלפים
בשום אופן לא אמור לשפוט ולהביא את דעתו האישית.
&nbsp
בפעם הבאה תיחסמי לגלישה בפורום.
&nbsp

למעלה