למגי- האם לשכנע את החבר לשעבר שאין לו מה לחשוד?

למגי- האם לשכנע את החבר לשעבר שאין לו מה לחשוד?
שלו מגי , אני פונה אליך כי ייעצת לי בעניין הקשר הזה כמה פעמים עצות טובות. להזכירך הכרתי בחור נפלא ומדהים לפני 10 חודשים ויצרנו בזמן קצר קשר מדהים ונפלא שמעט זוכים לו.
לצערי תגלה שהוא נשוי והיו עם זה המון בעיות ואז חתכתי את הקשר באבחת חרב, אפילו אני התפלאתי איך הצלחתי לעשות זאת.
מאז אני מתקשה לחזור לעצמי ואני באבל מתמשך, חסר תוחלת. רק קשר הדוא"ך איתו הוא שהחזיק אותי "ביחיים" ( לא הסכמתי לשום צורת תקשורת אחרת) זה היה קשר אישי וגם קליל, כמו רעים לעט ושנינו הרגשנו טוב בקשר המכתבים הזה. קשר המכתבים הקל מאוד את כאבי הלב של הפרידה אצל שנינו. קשר המכתבים ( לדעתי) יצר גם תקווה לחזרה לקשר אישי, אם וכאשר זה יהיה אפשרי ,או לפחות - אפשרות לקשר ידידותי לא מחייב.
לפני כמה ימים הוא כתב שאשתו עלתה על ההכתבות והוא רוצה לסיים אותה, ומייד ביטל דרישה זו. למחרת הוא טען שאני (!) שלחתי את המכתב שקיבתי ממנו ל... אשתו וביקש שאענה לו מייד. כתבתי לא שאין לי כתובת דוא"ל שלה ואני לא אעשה כדבר הזה, אבל הוא לא ענה, ועברו כמה ימים. אין לי ספק שהוא מאמין שעשיתי מעשה שלא ייעשה ואיני יודעת כיצד ואיך להסביר לו שלא פגעתי בו בשום דרך. אני חוששת גם מתגובה חריפה שלו . ידוע לי שהוא נתון ללחצים בצד השני, אבל איני יודעת פרטים.
ברצוני לסמס לו שנית, ולכתוב לו שהחשד שלו חשד שווא ואני מבקשת לחדש את הקשר במיל אם הוא רוצה בכך, ואם לא אכבד את רצונו , בלבד שיאמין לי.
אני יודעת מגי, שזה קצת טפשי. אבל המחשבה על כך שהוא מאשים אותי בפגיעה זדונית שלא עשיתי, מענה אותי מאוד. מעוניינת לדעת מה המלצת הקלפים לגבי כתיבת מסרון זה. אם תוכלי לנסח לי את השאלה, בבקשה!
לגבי העצה הקודמת שלך, היא קורמת עור וגידים. אכתוב לך שאהיה יותר בטוחה. תודה על הכל ועל הסבלנות!

מגי 336

New member
פריסת הווה עיצה ותוצאה לשאלתך
"האם לשכנע את החבר לשעבר שאין לו מה לחשוד?"

למגי תוצאת הפריסה
אם התשובה תהיה חיובית, יהיו לי שאלות אלייך, בקשר למועד ההתקשרות אליו.
&nbsp
השאלה שנשאלה:
האם כדאי לשכנע את א-ד שאין לו מה לחשוד?
&nbsp
תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - חמש הגביעים
עיצה - שלוש הגביעים
תוצאה - עשר הגביעים
&nbsp

תודה מגי יש לי שאלות בקשר למועד הביצוע
&nbsp
האם כדאי לי לסמס לו היום (הפסיק להתקשר אלי במיל היום לפני שבוע וכמה אירוני שזה היה חג האהבה).
או לדחות את זה, ליום סמלי אחר לדוגמא יום השנה להכרותנו בעוד חודש וחצי , או לפני נסיעתו לחו"ל בעוד עשרה ימים ( נסיעה שהיינו צריכים לנסוע יחד)
&nbsp

מגי 336

New member
פריסת השוואה 2 אופציות לא מורחבת
האם לסמס לו היום או לדחות לפעם אחרת

למגי מקווה שהפריסה הזו נכונה
לא מצאתי הגדרה לפריסת השוואה בת שתי אופציות לא מורחבת , לכן בחרתי בפריסה שנראתה לי הכי קרובה.
&nbsp
השאלה שנשאלה:
האם לסמס ל- א-ד היום, או במועד מאוחד יותר, בתאריך סמלי
&nbsp
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- מלך המטבעות
- שבע החרבות
- השמש
אפשרות 2
- המאהבים
- שמונה הגביעים
- שני החרבות
מסר / עיצה - אס הגביעים

למגי תודות!!
אכן שלחתי לו מסרונים וזה עזר! המלצת הקלפים עבדה.
כמו כן נהגתי לפי עצתך הקודמת, נרשמתי לטיול מאורגן בדרום אמריקה לתקופת החגים. מקווה לצאת לתקופה חדשה ושמחה יותר ולהתאושש.
תודה על העצות, העידוד והתמיכה שלך לאורך תקופה ארוכה מאוד!!

מגי 336

New member
תהני..
בהצלחה!

למעלה