למגי ולכל באי הפורום משהונחמד לשנה

GIPSY

New member
למגי ולכל באי הפורום משהונחמד לשנה

החדשה!!! הד החיים איש וילדו הקטן טיילו יחדיו ביער. לפתע מעד הבן ועיקם את רגלו. "איי" צעק הבן בכאב. "איי" ענה הקול מן ההרים. הילד, שהקול הפתיעו הסתקרן וקרא "מי זה?" מאוכזב ומעוצבן מכך שלא קיבל תשובה צעק הבן "פחדן! מי אתה?!" והקול ענה לו "פחדן מי אתה?" הביט הבן באבין בתמיהה ושאל: "אבא מה קוחרה כאן?" "שים לב" השיב לוה אב, "אני מעריץ אותך!" "אני מעריץ אותך!" השיב לו הקול מבלי להתמהמה "אתה נהדר!" "אתה נהדר!" השיב הקול. הבן שהיהי מפתע מכל העניין, עדיין לא ממש הבין מה קורה. הסביר לו האב: "אנשים נוהגים לכנות תופעה זו "הד" אבל למען האמת יש לכנותה "החיים". החיים תמיד מעניקים לך חזרה מה שאתה מעניק להם. החייםה ם המראה של פעולותיך. רוצה עוד אהבה? תן עוד אהבה! רוצה עוד איכפתיות? תן עוד איכפתיות! רוצה הבנה וכבוד? תן הבנה וכבוד! רוצה שאנשים יהיו יותר סבלניים ואיכפתיים כלפייך? היהי סבלני ואיכפתי בעצמך. "חוק טבע זה חל בכל מישור חיינו" החיים מעניקים לך חזרה את שאתה מעניק להם. התנהלות חייך אינה מקרית הנתהלות חייך הינה המראה של מעשיך.
אז שתהיה לנו באמת שנה טובה ומתוקה, כל טוב רוב בריאות ועושר שלאושר, שלום ושלווה, שקט, רוגע אור ואהבה ולכל מי שצם - צום קל ולכולנו גמר חתימה
(החיים נכתב ונחתם כפי שלמדנו בגן ובכיתה א´ לפני שנים) טובה ואתחפף בבדיחה ביידיש מעורבת עברית ומקווה שלא אקלקל ואם כן אז קבלו את התנצלותי מראש - אבל העיקר הכוונה
; ברכבת יושבים זו מול זה אשה עם מחשוף שבזרועותיה תינוק וזקן דתי עם ציציות ומתפלל והתינוק משחק לו עם הציציות פונה אליו האשה ואומרת; פאעטר, זייט אזי גוט, נמץ אריין אייר ציצס, ולה מאעיין קליינה הר שפילצק מיט איירה ציצס אונר שלופניט. משיב לה הזקן; זייט אזיי גוט,נמץ אריין איירה ציצס ולה מאעיין קליינה שלופ אכנישט... אז יאללה, אחלה שנה

magy

New member
סיפור יפה כסיפור....לא תמיד תופס

במבחן המציאות..........צר לי.......... מכירה את זה מנסיון אישי..........

GIPSY

New member
אכן כן, לצערי אני נאלצת להסכים איתך

וצר לי על נסיונך האישי אך בכל זאת כל מה שנותר לנו כדי "לא לאבד את זה" (מה שנקרא) לגמריי, זה רק להמשיך ולקוות........

magy

New member
מה נשאר חוץ מלקוות?

בגלל זה ההמנון שלנו נקרא.......התקוווווווווווווה.

GIPSY

New member
נכון, איך אנו אומרים ב""עברית""צחה

כסה לביא, שלנו בכל אופן....................... לצערינווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה