למגי- כיצד להתנהל אחרי הפרידה מן החבר

למגי- כיצד להתנהל אחרי הפרידה מן החבר
שלוםן מגי, לא לפני הרבה זמן התכתבנו בעניין הזה. החלטתי לחתוך את הקשר עם החבר בסוף יוני . החלטה שקיבלתי "ברגע" בעקבות הבנה פתאומית, שאין לי אופק ובגלל ארועים חיצוניים שקרו (פרטים במסר) . הקשר היה אחד הטובים שהיה לי מיימי. וכיתי בגיל 62 לחוות שוב , קשר כל כך נפלא , אחרי שמונה שנות בצורת. הייו לנו תוכניות לטיולים ולפעילויות , עד אפריל 16 ,ביטלתי הכל באיבחת חרב ואסרתי עליו להתקשר. אנחנו קצת משוחחים בדוא"ל, אבל לא כל יום ולא הרבה, כי הוא אינו אוהב לכתוב.
שנינו נותרנו שבורי לב , אבל אני הרבה יותר ממנו. לא יכולה להתנחם, באבל כל הימים. אני כמובן איני רוצה לחזור אליו לפי התנאים שלו ולכן זה נותר כך. ימי כה קשים ובעיקר השבתות. לכן אני כותבת כאן בשבת. אני בוכה הרבה, אין לי תיאבון ( זה אולי הדבר היחיד הטוב כאן...) ואין מה או מי שינחם אותי.

ברצוני לשאול מה עלי לעשות עכשו כדי לשנות את המצב? האם לקבל את התנאים שלו ולהמשיך ואז להיות במקום נמוך משהו? האם להתאבל ולדעת שזה יהיה נורא ארוך וקשה ובסוף זה יעבור ואוכל לתת סיכוי להכרות אחרת? מצד שני -אולי לא תהיה הכרות אחרת לעולם?

מצאתי טיול מאורגן בתאריך שאנחנו היינו צריכים לנסוע יחד . אבל נסיעה לחו"ל שהיא יקרה מאד, היא רק בריחה מהמציאות . האם בכל זאת, זה יכול לעזור לי ? אני יודעת שאסור לשאול שאלות נבואיות, אבקש לנסח לי שאלה מתאימה.
תודה לך על העזרה, זכיתי לקבל ממך עזרה טובה גם בעבר!

מגי 336

New member
פריסת ניתוח קשר בינאישי - לא מורחב
האם נכון לי להמשיך בקשר עם איקס?

למגי בתודה הפריסה
השאלה שנשאלה:
האם נכון לי להמשיך בקשר עם א-ד?
&nbsp
תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - גלגל המזל
הצד השני - השמש
מה עוזר - מלך המטות
מה מפריע - תשע המטבעות
פוטנציאל הקשר - חמש המטות

מגי 336

New member
תולעת הגשם
נראה שיש ביניכם תשוקה גדולה, אך אין בפריסה כל רמז לרגש..
מה גם שעליך להבין שבמידה ותמשיכי איתו את הקשר,
תמיד תהיה ברקע אישתו ואת תמיד תהיי הגלגל השלישי..
&nbsp
להחלטתך ...

מגי תודה על התגובה אבל-
כשקיבלתי את ההצעה של השאלה שעלי לשאול, היססתי אם לשאול אותה, כי נראה לי שהשאלה הזו אינה השאלה הנכונה שרציתי עליה תשובה. אבל חשבתי שאם זו ההצעה שלך, אלך עליה ולא אהסס.
עכשו ,לפי התשובה אני מבינה , שהשאלה הרשומה בפריסה, זו לא השאלה העיקרית המתאימה למצבי.
אני מאוד באבל, על ההחלטה שלי לעזוב אותו. מצד שני איני מוכנה להתפשר על העקרונות שלי. הקשר שלנו היה מעולה, עם רגש רב וגם תשוקה (באותה מידה) והיה גלוי לעין. השאלה שבעצם הייתי צריכה לשאול היא השאלה הרשומה בגוף המכתב הקודם שלי - וכל שאר השאלות הנוספות שם, הן תוספת לשאלה העיקרית הבוערת ביותר והיא:
"מה עלי לעשות עכשו כדי לשנות את המצב?" ( הכוונה לאבל שלי) .
אולי התשובה תהיה שמה שעשיתי (הפרידה ממנו)- הוא היה הנכון לעשות והאבל שלי יתפוגג עם הזמן.
אולי התשובה תהיה -שעלי לעשות משהו נוסף שלא עשיתי, שיכול לעזור לי להחלים ( להציע לו לחזור לפי תנאיו/ לנסוע לחו"ל/ להמתין זמן עד שהוא בסוף יחזור לפי תנאי)
גם אם הקלפים לא יגידו לי בדיוק מה לעשות, משהו הם כן יכולים להגיד בעניין ? לא?

אני מקווה שאני לא חופרת יותר מדי! ברשותך, אודה לך אם תוכלי לענות לי לפי הפריסה הקודמת, או על ידי פריסה חדשה. התשובה שלך בעצם היתה ידועה לי מקודם, וזה לא כל כך משנה, התשובה רק חיזקה את הידיעה הזו. (מוזר לי שהקלפים אינם מראים רגש. אבל זה לא חשוב לעניין השאלה שלי).

תודה מגי מקרב לב!

מגי 336

New member
תולעת הגשם
אי אפשר לפרוס בשאלה של - מה עלי לעשות....
אנחנו פורסות על שאלות ספציפיות, אם יש לך פעולה מסויימת שאת רוצה לעשות אפשר לבדוק אם זה נכון לך..

תודה מגי ומה עם השאלה המקורית במכתב הראשון?
"כיצד להתנהל אחרי הפרידה מן החבר?" אולי יהיו לקלפים הארות בעניין הזה.
המצב מאוד קשה לי , למרות שאני החלטתי על כך, אבל אני לא בטוחה בהחלטה הזו.
(אולי הייתי צריכה לנהוג אחרת אולי עדין אוכל לנהוג אחרת ואולי הקלפים יראו שזו היתה ההחלטה הטובה ביותר). האם שאלה זו לגיטימית?

מגי 336

New member
גם השאלה הזאת
היא לא שאלה ספציפית...
אם יש לך כוונה להתנהלות מסויימת, תרשמי מהי, ואפשר יהיה לשאול אם היא נכונה..

השאלה הנוכחית שעלתה על הפרק לאחרונה היא
שהוא נוסע לבד לחו"ל לכנס (וטיול) שהיינו צריכים לנסוע יחד . הוא כתב לי שהוא מקווה שאצטרף אליו לנסיעה. וכמו שחוק מרפי אומר שכל פתרון מציב בעיות חדשות, כך גם כאן.
איני יודעת מה יותר ייטיב עמי גם לטווח הרחוק.
השאלה שלי היא היא כזו:
האם להצטרף לX לנסיעתו לחו"ל בחודש הבא,
לנסוע לבד (ליעד אחר)
או להישאר בארץ (ולנסות לשכוח אותו לתמיד)?

למגי בתודה מצאתי פריסת השוואה בת 3 אופציות.
השאלה שנשאלה:
האם להצטרף ל-א-ד לנסיעתו או לנסוע לבד למקום אחר או להשאר בארץ ולשכוח אותו
&nbsp
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- קיסר
- שלוש המטות
- שלוש החרבות
אפשרות 2
- אס המטבעות
- שוטה
- שש החרבות
אפשרות 3
- תשע הגביעים
- האיש התלוי
- העולם
מסר / עיצה - קיסרית
&nbsp

מגי 336

New member
הפירוש
בשום אופן לא לנסוע איתו, התשובה חד משמעית.. הוא נשוי וישאר כך לפי מה שנראה ואת תישארי עם לב שבור יותר.
&nbsp
שתי האופציות האחרות נתונות לבחירתך, שתיהן טובות לך, כשהטובה יותר היא לצאת לחופשה בלעדיו, אולי עם חברה טובה למסע משותף.
ההמלצה היא להבין שאת שווה יותר!! יותר מאשר להתפשר על מי שאינו פנוי 100% עבורך!!
יש לך מה לתת, ואת צריכה ללמוד גם לקבל.... בלי תנאים ובלי פשרות.
&nbsp
&nbsp

תודה מגי- אני חושבת שאת פשוט צודקת!!
בתוך לבי, ידעתי שאסור לי לנסוע איתו. אבל לנסיעה הזו איתו, חיכיתי (חיכינו שנינו) בכליון עינים עוד מהזמנים הטובים שלנו ביחד. עכשו אני בטוחה שההחלטה שלי המקורית, לא לנסוע איתו- היא הנכונה.
עכשו נותר לי לבחור בין שתי אפשרויות טובות יותר. (גם בעייה
) אני אחשוב על כך.
אני מודה לך שענית לי בסבלנות ובדייקנות. עזרת לי הרבה מאד גם בחידוד השאלות המעורפלות שלי וגם בחידוד התשובות והסרת ממני ספק, התלבטות וחרטה!!

למעלה