למגי- כיצד להתנהל לאור המצב שנוצר

למגי- כיצד להתנהל לאור המצב שנוצר
שלום מגי, לפני כחצי שנה או יותר הכרתי בחור מקסים שהיה לנו יחד חיבור גוף ונפש מדהים לשנינו. שנינו פשוט לא מפסיקים להתפעל מהקשר המיוחד שהתפתח שכמוהו איש מאיתנו לא ידע שנים רבות . חברי אומר שהוא מעולם לא ידע אהבה אמיתית עד שפגש אותי. אני רווקה בת 62 , אחרי כשמונה שנות בצורת בהן לא רציתי וגם לא העזתי להכיר בחור חדש. אין לי כוונה להתחתן , וגם לא לגור ביחד, אבל בהחלט אני מעוניינת להמשיך בקשר חברי קבוע. לאחרונה החלו בעיות קשות שבגללן נאלצנו לצמצם את התקשורת בינינו ולהפסיק לפחות זמנית את הפגישות. הפרידה הזו , מעציבה אותי מאוד. את הרקע המדוייק יותר, אשלח לך במסר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי ע"ס הפריסה- א.כיצד להתנהל מולו ולנוכח המצב החדש המעיק שנוצר לאחרונה, ב. האם תוכלי להעריך את סיכויי ההצלחה של מאבקנו בגורמים המפרידים בינינו. אני חוששת שהוא לא יוכל לעמוד בלחצים, כי הוא (אני חושבת) יותר פשרן ממני (ואולי אני טועה?)
מצ"ב מסר

מגי 336

New member
פריסת ניתוח קשר בינאישי לא מורחב
כיצד עלי להתנהל עם איקס לנוכח המצב בינינו?
&nbsp
&nbsp
לגבי השאלה השניה - מדובר בנבואה... לא רק את אחראית על מה שיקרה, מדובר בגורמים נוספים.
&nbsp
&nbsp

למגי בתודה על תשובתך המהירה!! הנה הפריסה
שלום מגי. אם תוכלי לענות לי על הפריסה עוד היום, כי הערב - החבר ואני הולכים יחד לייעוץ משפטי אצל עו"ד כדי לדעת להתנהל בצורה נכונה ולא לעשות שגיאות. הוא אינו מוותר מצד אחד, אבל גם אנחנו לא נפגשים וממעטים בתקשורת בינינו. הוא כתב לי שעננה שחורה מקיפה אותו ואמר שמופעלים עליו לחצים וגם כן לא פרש. העצות שלך יעזרו לי מן הסתם באפלה שאני נמצאת בה כדי לשוחח עם העו"ד בצורה משמעותית. יש לי תחושה פנימית שהוא מסתיר משהו, כי אולי מאיימים עליו שילחצו עלי והוא לא רוצה להלחיץ אותי וגם מאד לא נעים לו המצב. החבר אינו איש של מילים ואינו רגיל להפתח החוצה ולכן הוא אינו מרבה לדבר בכלל ובעייניים כאלה בפרט.
&nbsp
הנה הפריסה, בחרתי ניסוח שנראה לי יותר מתאים לעניין ובמילה "עם" התכוונתי גם ל- "מול" וגם ל- "יחד"
השאלה שנשאלה:
כיצד להתנהל עם החבר לאור המצב החדש שנוצר?
&nbsp
תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - הכוכב
הצד השני - מיזוג ומיתון
מה עוזר - חמש המטבעות
מה מפריע - נער המטבעות
פוטנציאל הקשר - הכוח
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מגי 336

New member
תולעת הגשם
החבר משחק על שתי חתונות, מנסה "להחזיק את המקל בשתי קצותיו"...
&nbsp
ההמלצה היא להתרחק,
אך כפי הנראה מהקלפים זה לא יקרה..
פוטנציאל של קשר בו קיים רצון להוביל לכיוון הרצוי לכל אחד מהצדדים.
לא נראה פוטנציאל חד משמעי של מה שיקרה,
אך נראה שיש חוסר יכולת לוותר על השיגרה הקיימת..
&nbsp
&nbsp

לא מאוחר!
אומנם קיבלנו יעוץ משפטי טוב, אבל לא יכולנו לשוחח בינינו. השיחה האישית בינינו תתקיים ביום ה הקרוב, ואז (אולי) אראה לאן נושבת הרוח ואם יש מה לעשות. אם את יכולה לייעץ לי עוד ,לאור המסרים שכתבתי, אהיה אסירת תודה. שנינו לא רוצים לוותר על הקשר, אבל מבין שנינו אני יותר נחושה ועקשנית הוא יותר טיפוס נמנע ולא יוזם, הוא מצפה שהעננה תחלוף מאליה ( אמר זאת במפורש). אולי תמליצי לי על פריסה נוספת שתתן לי עוד מידע ורעיונות?

למעלה