למדתי את התוכנה אך יש לי שאלה:

למדתי את התוכנה אך יש לי שאלה:

איך כדאי להחליף גוון שיער שחור לבלונד ושיראה טבעי? כנ``ל צבע עיניים. המורה שלי אמר שאי אפשר אלא אם אני לוקח מתמונה אחרת ושם כמו פאה נוכרית על הראש ומתקן גבולות עם החותמת. מקווה שיש שיטה ואם יש אשמח לשמוע את סדר הפעולות. תודה! /tapuzforum/images/emo68.gif

Nienna17

New member
זה תלוי מאוד מאוד בתמונה

ככל שהתמונה יותר איכותית, כך עולה הסיוכי לגרום לזה להיראות אמיתי. אפזר לעשות את זה (לא עם כל תמונה, שוב), אך זה גם דורש כישורים והבנה טובה עד מאוד של התוכנה. אי אפשר לענות על שאלה כזאת מורכבת כמו זאת במדריך, כי כל תמונה היא שונה.

לא הבנתי. את מתכוונת לשינוי גוון ?

או ל``הדבקה`` של שיער מתמונה אחרת שבה השיער כבר בלונד ? אם התכוונת שאת יודעת לקחת שיער שחור ולהחליף גוון בלי לאבד את תוכן השיער(קווי השיער, תלתלים בתוך סימון השיער וכו` ) אז תראי לי דוגמא! או ספרי מה בערך את עושה? אני יכול להפוך שחור לבלונד אך רק בשילוב שקיפות חלקית והחלפת גוון ואז אני מקבל בלונד כהה ומאבד את הדגש של תווי השיער בתוך נפח השיער. בשיטת ההדבקה אני מצליח אך זאת לא חוכמה לשים פאה. כמובן שאני מדבר על תוצאה שנראית אמיתית! אז?! . . .

Nienna17

New member
התכוונתי לשינוי הגוון עצמו של השיער

לשים פיאה, רוב הסיכויים שזה ייראה לא אמיתי. שוב, אני אומרת בשביל לעשות את זה צריך תמונה איכותית ואני מדברת על איכות של תמונה מקצועית שצולמה על ידי צלם מקצועי. קח לדוגמא את התמונה בקובץ המצורף, רואים מאוד טוב ובבירור את הפרטים בשיער של הבחורה, מסכים איתי?

Nienna17

New member
ואחרי

כמובן שזאת עבודה של מקסימות 5 דקות, ובכל זאת הנה, זה אפשרי. אז שוב אני אומרת, כל עוד אין פרטים בתמונה אי אפשר לעשות כמעט כלום.

התוצאה היא לא בלונד!

אני דיברתי על בלונד ! /tapuzforum/images/emo68.gif תודה בכל מקרה על הניסיון. /tapuzforum/images/emo24.gif

Nienna17

New member
אם אי אפשר לרצות אותך אי אפשר

אבל השיער שלה מספיק בשביל להיות שחור ולנסות ולהתאמצץ להגיע לתוצאה הזאת. העבודה שמעליי היא 5 דקות, אני לא הייתי מתאמצת סתם בשביל להגיע למשהו. אבל הראתי לך שאפשר להגיע לתוצאה דומה. אני מניחה שאתה עם דמיונך הפרוע מסוגל להגיע לפחות עם מה שאני הגעתי לבלונד אמיתי. אי אי.. הקטנוניות... תהיה בריא.

/tapuzforum/images/emo201.gif

שחור זה לא צבע, זה חוסר צבע. שחור אפריקני\או שחור צבוע לא ניתן להפוך לבלונד מחומצן... כך אמר לי המורה שלי כששאלתי כשסיימנו ללמוד את התוכנה. וכדי להיות בטוח שאלתי גם כאן, בפורום. ניתן לשחק ולהשיג גוון בהיר יותר עם טכניקות אך לא להפוך דוגמנית שחורה לשבדית צהובה . בקטלוגים כשהם עושים את זה הם מדביקים בטח שיער בלונד כמו פאה, נכון?! /tapuzforum/images/emo132.gif

Nienna17

New member
..

לאף עורך תמונות בעולם אין שום סיבה להחליף שיער. בשביל זה יש דוגמניות
. בכל מקרה, גם שחור שחור אפשר להחליף לבלונד... תזכיר למורה שלך שכמעט הכל אפשרי בפוטושופ.

זה מה שרציתי לבדוק כאן,אם זה אפשרי.

ביום שתצליחי להחליף שיער שחור פחם לצבע בלונד בהיר ואמיתי בלי פאה ובלי לאבד את קווי המתאר הפנימיים, שלחי לי מסר אישי כדי שאבוא לראות ותלמדי את כולנו מה שעדיין לא הוכח מדעית בספרות הרפואית של הפוטושופ ואז אוכל סוף סוף לסדר לכולם תמונה בלונדינית לתפארת מדינת ישראל /tapuzforum/images/emo104.gif/tapuzforum/images/emo68.gif/tapuzforum/images/emo68.gif/tapuzforum/images/emo68.gif/tapuzforum/images/emo68.gif

Nienna17

New member
לצערי אין לי זמן או כוח.

אבל אם תמצא לי תמונה טובה של בחורה עם שיער שחור, אני מוכנה לשקול זאת
.

למעלה