למהההה??!! תענו לי בבקשה

jolia roberts

New member
למהההה??!! תענו לי בבקשה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה אנשים לא עוזבים האחרים לחיות בשקט ??!! למה המשפחה לא עוזבת אותך לחיות גם בשקט ???!!! למה החברה הכי טובה (היתה טובה ) שהיתה בוטח בה פוגעת בך??!!! למה למה למה החיים מאוד יפים אם אנשים יעזבו אחד את השני תענו לי בבקשה

מנסי

New member
העולם אכזר!

יעני מא בדיק יכאפו עליקי? יעני פי אגלא מניק ענדהום?! ואזא בכאפו עליקי ? מענאהא בכאפו למסלחתיק! ימקן מא ביערפו אניק ען גד ממקן ירקנו עליקי בס בדלו כאיפין! וסאחבתיק? מא לאזים תפות לכסוסיאתיק אקתאר מן אללאזים! אנתי גלטי ! אתחמלי!ומא באלומיק..לאניק ענדיק אמאנה ובתפקרי קל אנאס ענדהום אמאנה! אלחיאה מדרסה! הסא פהמתי אדריס?ואזא מא פהמתי? כסארה עואתיק! חאולי בלקלמה אטיבה תגנעי אהליק! ובלקלמה אטיבה אתעאתבי סאחבתיק!וסדקיני גיר יקון ליק אריאח מעהן. אנא מן ענדי? מא תעטי חדא אסראריק ואחקי לאהליק!אנו אנתי ממקן תעמלי אלי בדיק איאה מן גיר צאט! אזא בדיק. בס אנא בעריף אניק אקבר מן היק!ולא תתסרעי בחקמיק עלא אהליק וסאחבתיק. מנסי! ויא רית תנסי!.

jolia roberts

New member
תודה מנסי

מנסי אחי אם חושב שאני אמין לעוד בן אדם אתה טועה זה בחיים לא יהיה עוד פעם זה מצדדי וההורים שלי גם אני לא מאמינה באף אחד ואת הצט אני לא דיברתי כלום כי אין בעיה עם זה אבל האמת מהיום יותר טוב לשאר לבד בלי אנשים כי זה חוסר בעיות והאמת הבנתי כל מילה אחי תודה אבל עצה ממני לכולם לא להבטיח באף שום בן אדם NOT U ....

לא תיעלבי אם אספר הלצה אחת

ידועה? זה טיפ-טיפה קשור במתימטיקה, אבל ממש לא הרבה. "מספר ראשוני" זה מספר שמתחלק רק ל-1 ולעצמו, למשל 7. דוגמה הפוכה: המספר 6 מתחלק גם ל-2 וגם ל-3, ולכן אינו ראשוני. עכשיו הסיפור. מישהו החליט לבדוק את כל המספרים האי-זוגיים, וראה כי: 3 - מספר ראשוני, 5 - מספר ראשוני, 7 - מספר ראשוני... אז הוא הגיע למסקנה, שכל המספרים האי-זוגיים הם מספרים ראשוניים! מישהו המציא גם המשך לסיפור הזה. הבן-אדם ראה פתאום שהמספר האי-זוגי הבא 9 אינו ראשוני, כי הוא מתחלק ל-3. אבל בכל זאת הוא המשיך בניסוי ונרגע כאשר התברר ש-11 ו-13 הם שוב ראשוניים. אז הוא החליט שהמספר 9 הוא סתם יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. והנמשל ברור? או דרוש הסבר?

glock X

New member
ג'וליי מתוקה תחייכי

אני אגלה לך סוד קטן שיחזק אותך כל החיים במידה ותבחרי לאמץ אותו, אנחנו כבני אדם בוחרים איך להסתכל על הדברים, הנפש שלך מחזיקה את כל התשובות לכל דבר, היא יכולה לגרום לך להבין ולקבל למה דברים מסויימים קורים, אף אחד בעולם לא יכול לפגוע בך אם את לוקחת את ההחלטה לא להפגע, אף אחד בעולם לא יכול להתערב לך בחיים אם את לוקחת החלטה לא לערב אף אחד, אף אחד לא יכול להבטיח שאותם חברים לא יפגעו בנו, אף אחד לא יכול להבטיח ששום אדם לא יתערב בעיניינים שלנו ויהרוס אותם, אבל הכי חשוב זה שלא להשבר, אם את הולכת ברחוב ולא שמת לב שיש בור ואת נופלת לתוכו את יכולה לבחור בין אם להמשיך להיות על הריצפה לשבת ולבכות או לקום לנער את האבק ולהמשיך האלה , אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא תתקלי בעוד בורות , העיקר שתמשיכי להאמין בעצמך ושתמיד תדעי שאת עושה את הדבר הנכון גם כשלפעמים את מרגישה אחרת, אל תתרכזי בבעיה אלה תתרכזי בפתרון, אנחנו לא אלוהים אנחנו בני אדם אבל טוב לפעמים ללמוד מספרי הקודש כשאלוהים בבריאת העולם ראה שיש מסביב חושך הוא לא ישב ובכה ואמר ואי ואי יש חושך איזה בעסה אני בדיכאון, הוא פשוט אמר, ויהי אור, ופתאום הכל נהיה מואר וחושך נעלם, הוא לא נתן למה שסביבו לדכא אותו אלה חתך את כל מה שסביבו והסתכל ישר על הפתרון וזה הגיע, תמיד תישארי עם תקווה שאת תמצאי את הפתרון לכל דבר וכשאת רוצה אותו הפתרון יגיע, ועצה שלי כאח לאחות, אל תפסלי חברות אחרות בגלל החברה המסויימת הזאת שלך, פשוט עכשיו את יותר חכמה לדעת שלחברה הזאת אסור לספר סודות, ותשמרי על מרחק ממנה, אל תפחדי להתנסות בחיים ותמיד תדעי שיש לך את היכולת לסדר דברים, לתקן, להתגבר, ולהמשיך האלה עם חוכמה יותר גדולה.
ידידך גלוק.

חברה תודה באמת עוזר

חברה תודה לכם באמת אתם אחלה של אנשים אבל יודעים מה???? עברתי את זה ומהיום מי שפוגיע בי אני אפגע בו מהיום רק תראו את החיוך המקסים שיש לגוליה רובירטס

jolia roberts

New member
נסיכH

תודה נסיכה שעזרת לי אבל רוצה את האמת באמת עברתי את זה ומי שהולך לפגוע בי אני אפגע בוו ותודה על הצט היפה איתך תודה חמודה

vickachu

New member
אממ ג'וליה תקשיבי

לכל אחד יש ימים כאלה... אני כמעט בטוחה שתוך יום יומיים העניין יעבור לך..לכל אחד יש עליות וירידות בחיים..ואת כרגע בירידה (וואי אני נשמעת כמו איזה פסיכולוגית..) גם לי היו תקופות כאלה...החברה הכי טובה שלי בגדה בי,בת דודה שלי בגדה בי,היה נידמה שכל העולם נגדי..אבל זה עובר..באמת!!!!!!!!!!!!!! ובינתיים תהיי חזקה ואל תיתני לאף אחד להביא אותך למצב של תיסכול

למעלה