ג'וליי מתוקה תחייכי
אני אגלה לך סוד קטן שיחזק אותך כל החיים במידה ותבחרי לאמץ אותו, אנחנו כבני אדם בוחרים איך להסתכל על הדברים, הנפש שלך מחזיקה את כל התשובות לכל דבר, היא יכולה לגרום לך להבין ולקבל למה דברים מסויימים קורים, אף אחד בעולם לא יכול לפגוע בך אם את לוקחת את ההחלטה לא להפגע, אף אחד בעולם לא יכול להתערב לך בחיים אם את לוקחת החלטה לא לערב אף אחד, אף אחד לא יכול להבטיח שאותם חברים לא יפגעו בנו, אף אחד לא יכול להבטיח ששום אדם לא יתערב בעיניינים שלנו ויהרוס אותם, אבל הכי חשוב זה שלא להשבר, אם את הולכת ברחוב ולא שמת לב שיש בור ואת נופלת לתוכו את יכולה לבחור בין אם להמשיך להיות על הריצפה לשבת ולבכות או לקום לנער את האבק ולהמשיך האלה , אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא תתקלי בעוד בורות , העיקר שתמשיכי להאמין בעצמך ושתמיד תדעי שאת עושה את הדבר הנכון גם כשלפעמים את מרגישה אחרת, אל תתרכזי בבעיה אלה תתרכזי בפתרון, אנחנו לא אלוהים אנחנו בני אדם אבל טוב לפעמים ללמוד מספרי הקודש כשאלוהים בבריאת העולם ראה שיש מסביב חושך הוא לא ישב ובכה ואמר ואי ואי יש חושך איזה בעסה אני בדיכאון, הוא פשוט אמר, ויהי אור, ופתאום הכל נהיה מואר וחושך נעלם, הוא לא נתן למה שסביבו לדכא אותו אלה חתך את כל מה שסביבו והסתכל ישר על הפתרון וזה הגיע, תמיד תישארי עם תקווה שאת תמצאי את הפתרון לכל דבר וכשאת רוצה אותו הפתרון יגיע, ועצה שלי כאח לאחות, אל תפסלי חברות אחרות בגלל החברה המסויימת הזאת שלך, פשוט עכשיו את יותר חכמה לדעת שלחברה הזאת אסור לספר סודות, ותשמרי על מרחק ממנה, אל תפחדי להתנסות בחיים ותמיד תדעי שיש לך את היכולת לסדר דברים, לתקן, להתגבר, ולהמשיך האלה עם חוכמה יותר גדולה.
ידידך גלוק.