תעשי אאאאאאאאאאלף. ואני אגיד סטופ. ואני אביא לך דפקה שלי באות שתצא.
מ מכופף ונועץ New member 9/4/13 #32 תעשי אאאאאאאאאאלף. ואני אגיד סטופ. ואני אביא לך דפקה שלי באות שתצא.
י ילד רע ומר New member 9/4/13 #15 חלילה. סתם מטרוסקסואל מתוחכם ורגיש שיודע איך צריך גבר ב-2013 להתחבר לצד הכושליראבו שלו. כושילראבו עארס כמובן.
חלילה. סתם מטרוסקסואל מתוחכם ורגיש שיודע איך צריך גבר ב-2013 להתחבר לצד הכושליראבו שלו. כושילראבו עארס כמובן.
י ילד רע ומר New member 9/4/13 #30 אין לה מה לקנא. הפין שלי - שלה.* *בליסיניג בלבד. רק בעת זקפה. עד גמר המלאי. (למרות שזה נטען מחדש כך שיש הרבה מלאי)
אין לה מה לקנא. הפין שלי - שלה.* *בליסיניג בלבד. רק בעת זקפה. עד גמר המלאי. (למרות שזה נטען מחדש כך שיש הרבה מלאי)
י יעקב השמש New member 9/4/13 #21 זיקן מה זה המסחרה הזאת? באף פורום לא מופיעות פרסומות בוטות כאלה. מה אנחנו הפח זבל של תפוז מה זה הזלזול הזה?
זיקן מה זה המסחרה הזאת? באף פורום לא מופיעות פרסומות בוטות כאלה. מה אנחנו הפח זבל של תפוז מה זה הזלזול הזה?
י ילד רע ומר New member 9/4/13 #33 רד מהשלום העולמי. זה מלא עבודה. ובכלל מתברר שבחורות מזדיינות יותר בימי מלחמה. שלום לא טוב לנו.
מ מכופף ונועץ New member 9/4/13 #34 ברור אבל יעקבינה שמאלנית. אז אני מספר לה מה שהיא צריכה לשמוע כדי לפסק. רק הוגן מצידי, אם תחשוב על זה. בתור גבר וזה.
ברור אבל יעקבינה שמאלנית. אז אני מספר לה מה שהיא צריכה לשמוע כדי לפסק. רק הוגן מצידי, אם תחשוב על זה. בתור גבר וזה.
י ילד רע ומר New member 9/4/13 #36 הוגן לגמרי. איך אומרים? לפסק או לפשק? לפסק נראה לי ממש קטן כזה, כמו פסיק.. לפשק נשמע לי משהו עם זווית רחבה של רספקט. רספקט לגבר המפלס דרכו פנימה.
הוגן לגמרי. איך אומרים? לפסק או לפשק? לפסק נראה לי ממש קטן כזה, כמו פסיק.. לפשק נשמע לי משהו עם זווית רחבה של רספקט. רספקט לגבר המפלס דרכו פנימה.