למה אביב מתכוון כשהוא אומר שאנשים

floppi

New member
למה אביב מתכוון כשהוא אומר שאנשים

הם "כחולים-סגולים" בשיר אור הירח? בכלל לא ממש הצלחתי להבין מה הוא רוצה לאמר בשיר הזה (והוא מדהים, דרך אגב
) ולמה הוא מתכוון דווקא בירח... זאת אומרת, הוא בחר את הירח כי זה מקור האור שלנו בשעות שבהן אנחנו הכי בודדים ומפוחדים (החושך של הלילה)?

TairAtias

New member
לדעתי

הכוונה היא שאנשים כבר מכחילים ומסגילים [מלשון סגול] מרוב סמים, כדורים...... או שפשוט קר להם בלילה חוץ מזה לך תדע [או לכי תדעי?], הוא היה מסומם כשהוא כתב את זה.............

מי ישמע כאילו שהוא לקח אל אס די

כנס לפרופורציות זה שהוא עישן חשיש זה לא עושה תשיר הזה להזוי ולא מובן... הוא לא מובן כי אביב אוהב להבין את עצמו וזה מספיק לו... הוא לא יכתוב שיר שכולם יבינו מספיק לו שהוא מבין את עצמו... פשוט מאוד... בלי מסומם ובלי נעליים

TairAtias

New member
אתה אומר את זה בתור אחד

שעישן איתו כל פעם שהוא עישן סמים נכון?

מעיין51

New member
כחולים סגולים

זה יכול להיות מלחץ, או מחוסר אוויר... היו לו הרבה רגעים של חוסר אוויר ובקטע "הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים" זה כנראה מלחץ... כי הילדים במשברים..

נתוש ז

New member
אני דווקא חושב שזה מראה על מין שרשרת..

שהילדים לוקחים כדורים סגולים וגם ההורים היו כחולים סגולים...

Jude Lennon

New member
אני חושב...

בהתחלה הוא אומר כדורים כחולים סגולים (שזה טריפים או משהו...) ואז בהמשך יש ההורים כחולים סגולים.. כאילו הם נהיו הסמים או משהו

S h A b i T

New member
אבל למה להסתבך?

כשבן אדם כועס אומרים שהוא הכחיל מזעם, או שהוא שינה צבעים מרוב שהוא כעס. ילדים במשברים - הורים כחולים סגולים, מן שרשרת שכזאת. ילד בגיל ההתבגרות עובר משברים, ההורים לא מבינים אותו כי הם יודעים בדיעבד עד כמה המשברים שהוא עובר כביכול, הם חסרי משמעות. הילד לעולם לא יבין את ההורים וההורים לא יבינו את הילד. וזה בעצם אבסורד, כי ההורים גורמים לילד לעוד משברים בגלל חוסר ההבנה שהם מגלים אליו. וואי, הלוואי שהצלחתי להסביר את עצמי.

נכון.

ובקשר לירח- אביב סיפר שבתקופה ההיא "הירח היה החבר הכי טוב שלי" שהוא העביר לילות בצפיה על הירח מהחלון וחשיש

למעלה