למה ?אבל למה

סוזי10

New member
למה ?אבל למה

כשעומד לקרוא לי משהו טוב בחיים אני נכנסת לחרדות. כאילו אלוהים מחכה לי בפינה. הבת שלי בחודש ה 9 ואני בחרדות מה מצפה לי וכאילו מאיפה אלוהים יכניס לי את המכה? בן יומו ירח אתה מכיר את הסיפור שלי ובטח מבין מאיפה השאלה?

chenby

New member
סוזי

יש לי שאלה אלייך. האם את יכולה באמת לדעת מה יקרה? למה מראש את מחליטה שיהיה הגרוע מכל? ואם קיבלת כמה מכות בעבר, החלטת להאמין שכל פעם משהו טוב קורה אז אלוהים מביא את המכה? טוב לך לחיות באמונה הזאת? אולי דווקא האמונה הזאת מה שמביאה את המכה - ולמעשה את מביאה את זה על עצמך כל פעם? אולי פשוט אפשר להחליף אמונה - מכל דבר למדתי והעולם תמיד בעדי - אולי מאמונה במחשבה הזאת תקבלי תוצאות אחרות בחיים שלך. ויותר מזה- אני בטוחה שאם תחשבי טוב טוב תגלי שקרו לך גם הרבה דברים טובים בחיים בלי שיקרה משהו נורא אחר כך - אם בתך בהריון אני מתארת לעצמך שזו היתה הצלחה להביא אותה לעולם ולגדל אותה - נכון? שימי את תשומת הלב שלך להצלחות שלך ולא למשברים שלך. תמשכי עוד הצלחות ולא עוד משברים. ממליצה בחום לקרוא את הספר " לאהוב את מה שיש" - ביירון קייטי. בהצלחה ולידה קלה ובריאה חן

סוזי10

New member
לא שאני חושבת שלילי כלל לא

אבל יש לי כל הזמן פחד , עברתי טראומה לא קלה לפני שנתיים,זו הטראומה הכי הכי שאפשר, בן שלי בן 28 פשוט שם קץ לחייו, ואני פוחדת עכשו מכל דבר ומרגישה ממש חרדות, כשאני חושבת מה יהיה ואיך יהיה אני חושבת חיובי אבל פתאום קופץ לו הקוף. אני דוקא בנאדם אופטימי ויודעת מהרבה ניסיון שאלהים שומר עלי , אבל מאז מות הבן משהו קצת קצת מכניס אותי לחרדות.

chenby

New member
בשפה שאני מדברת בה

שהיא שפה מעצימה, חיובית שאין בה "אבל" ואין בה "לא".. שמתי לב שהכותרת שלך לא שאני חושבת שלילי כלל לא פעמיים מופיע לו ופעם אחת שלילי.. באותה מידה יכולת לכתוב - אני כן חושבת חיובי... זה מה שנקרא שהשפה שלנו שנובעת מהמחשבות שלנו לא מסונכרנת עם מה שאנחנו רוצים - היא כן מסונכרנת עם מה שאנחנו מצפים שיקרה מה שמחזיר אותי למה שכתבתי לך קודם.. כשאנחנו מצפים שמשהו יקרה הוא יקרה- מוק יקומי שכזה - חוק המשיכה, לכן רכזי את תשומת הלב שלך בשפה שונה לגמרי - גישה חדשה לגמרי. דברי כן. תתחילי בשפה ותראי איך זה יטמע היטב במערכת העצבים שלך ויהפוך להרגל חדש בחייך וישנה את התוצאות המוכרות לחדשות ומפתיעות. גבולות השפה מגדירות את גבולות התודעה שיוצרות את מציאות חיינו. :)

סוזי10

New member
קראתי את דברייך פעמיים

ואכן את צודקת, אנסה להתחיל לישם, זה בעצם מה שאומר הסרט הסוד לא???

chenby

New member
כן.. ואפשר לנסות את זה

במינימום הכל ישאר אותו דבר, במקסימום זה יצליח.. ואני תמיד מכוונת למקסימום :) נשיקות

סוזי10

New member
זה לוקח זמן כי

אני רגילה לשלוף, ועכשו אצטרך לחשוב ולעשות סלקציה בכל מה שאגיד, אבל צריך להתחיל מאיפה שהוא לא? תודה
אבל גם אפשר לתקן מיד אם מיד נזכרים וזה תופס לא? חחח

chenby

New member
זה היופי

זו פריצת דרך - במקום הרגל השליפה לעשות סלקציה - לברור בדיוק איזה מילים את רוצה להגיד, להיות מדוייקת.. זו קפיצת מדרגה בחיים - זה מה שזה עושה. ובטח שאפשר לתקן. הכי חשוב לחיות בשמחה. בכל מקרה. להוקיר להודות, לאהוב מראש, לסמוך מראש.. המילים המדוייקות כבר אצלך.. :) בשביל ליצור הרגל חדש צריך להתאמן עליו 21 יום ברציפות או יותר תשאלי את ירח על הסיפור שלי עם המרגרינה (חמאה בשבילי) 21 יום אמרתי חמאה צאי בשביל להוציא מעצמי את עוצמת הרכות. עבד מדהים. :)

סוזי יקרה

גם מאה פטישים שנופלים על הראש אינם מבטיחים שגם הפטיש הבאה יעשה כך. אין לי הרבה מה להוסיף על דברי חן. שמחי בשימחתך-מותר לך.

למעלה