:( למה אורלנדו?

MolsBolsRules

New member
:( למה אורלנדו?

אופ איתם! למה נתנו לאורלנדו להרוג את בראדוש? מושלם שלי הורג מושלם אחר שלי, עצוב. איזה מהמם שון היה? ואי.מי שלא קלט אני הרגע חזרתי מטרויה סרט ענק!

cobainos

New member
פאקק!אנשים שימו ספויילרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל שסגרתי לפני שקראתי הכל.

aniviel

New member
אה...

או שאתה עיוור או שלא שמת לב שכתבתי שיש ספוילר

בדרך כלל קוראים את ההודעה הראשונה

קודם ורק אז את השניה. בהודע הראשונה אין ספוילר

MolsBolsRules

New member
../images/Emo135.gifסורי כתבתי

איך שיצאתי דרך הפלאפון ומרוב היתרגשות שחכתי...

cobainos

New member
טוב לא יודע מאיפה לשרשר את זה

אבל רציתי להגיד שאני אלך השבוע וסתם כדי לרענן תזיכרון על הסיפור קראתי אותו עוד פעם... מי משחק את הנסיך פאריס?

aniviel

New member
חבל שקראת...

כי הם שינו לגמרי את הסיפור בסרט, ולטעמי הרסו אותו. ואת פאריס אורלנדו בלום משחק.

cobainos

New member
לא חשבתי אחרת...אבל עוד שאלה

הם מציגים את כל הסיפור?גם את הקטע שאחרי חורבן טרויה?הסיפור עם אודיסאוס ואנשיו והציקלופ וכו'?

aniviel

New member
לא

אבל יש שמועות שיהיה סרט המשך, והוא יהיה האודיסאה... אני רק מקווה שאם יהיה סרט המשך, זה יבויים על ידי במאי אחר שקצת יותר יודע מהחיים שלו, וששון בין ישחק גם שם את אודיסאוס

Galadriel 3000

New member
איזה קטע...

בדיוק קיבלתי ליומולדת (המתרחש בעשירי ליוני) את האילידיה והאודיסאה בהוצאה חמודה עם זהב כזה... רק חבל שבאנגלית :/ עכשיו ייקח לי שנים עד שאני אפנה בלוח זמני הקריאה שלי מקום, ואז עד שאני אסיים...

cobainos

New member
חבל

לבטח יהיה מתישהו אבל יקח כמה זמן. העיקר שעשו סרט על מתולוגיה,אחלה רעיון.

אני שונאת סרטי המשך בגלל סרטים

מצליחים. יששששששששששששששששש!!!!!! מגישים אותי על 90 בהיסטוריה!
וו-הו! *רוקדת* סליחה.

aniviel

New member
כרמל...

אמרת שזה סרט מצליח, אז שתדעי שלא מחשיבים אותו לסרט מצליח אלא מאכזב... הוא ממש מאכזב בקופות והרוויח עד כה הרבה פחות ממה שציפו. זו הסיבה היחידה שזה ממש עוד לא בטוח שיהיה לסרט המשך... ואני מקווה שאם כן אז הם ילמדו את הלקח ויחליפו במאי, דחוף!! חח וכל הכבוד
יו הזכרת לי שיש לי בגרות במתמטיקה מחר! (כאילו, יום חמישי, אבל אחרי 12 בלילה אז זה מחר) יוו.. פחד...

adva g

New member
בגרות במתמטיקה ../images/Emo5.gif

אוףףףףף כל כך אין לי כוח לבגרות המעצבנת הזאת.......

את צודקת,

אבל התכוותי שסרטי המשך שלא תיכננו שיהיו סרטי המשך הם בד"כ לא טובים.

למעלה