למה אורנג´ לא מפרסמים את ה-3330?!

Kosh21

New member
למה אורנג´ לא מפרסמים את ה-3330?!

זה ממש מוזר..איך הם רוצים שאנשים "רגילים" (אני מתכוון לכאלה שהם לא מטורפי סלולרי כמונו) יקנו את המכשיר,או אם רוצים לשדרג? לעומת זאת את ה-3310 ואת הסמסונג 514 ועכשיו גם את המוטורולה T250,אני רואה כל הזמן בטלוויזיה ובעיתונות.לאורנג´ יש איזו ונדטה נגד המכשיר הזה? או שהם חושבים שהם לא יצליחו להסביר טוב לאנשים מה ההבדלים בינו לבין ה-3310? ואם כבר אורנג´ הביאה את את שני המכשירים האלה,למה הם ממשיכים למכור את ה-5110/3210? אגב,שאלה לגבי ה-5110,איך זה שלאורנג´ לא נגמר המלאי של המכשיר הזה? הוא כבר כזה ישן ונוקיה לא מייצרת אותו זה הרבה זמן,אז מאיפה המלאי? מתוך סקרנות..

LordNor

New member
נדמה לי שיש לי תשובה בשבילך!!

אורנג מנסה למכור לנו זבל באמצעות קמפיין!!! לאט לאט שמהכשירים נעשים ישנים ולא מייצרים אותם אז מעלים קמפיין פרסום למכירתם כדי לגמור את המלאי... ואגב ה-3310 הוא מכשיר ישן וה-3330 הוא דגם משופר של ה-3310. ב-3330 יש אינטרנט ותוספת זיכרון ככה שעושה אותו מכשיר יותר טוב ויותר יקר.. ואורנג מנסים לגרום ללקוחות לקנות את כל המלאי של ה-3310 ואחרי זה יתחילו בקמפיין הפרסום של ה-3330 בדיוק כמו שעשו עם ה-3310. תקנו אותי אם טועה! ההבדל היחיד בין ה-3310 ל-3330 הוא שב-3310 אין אינטרנט וב-3330 יש אינטרנט ותוספת זיכרון!!! ולגבי השאלה למה הם ממשיכים למכור מכשירים ישנים, אז ככה הם רואים שהנוער דלוק עדיין על 5110 וה-3210 ולכן עדיין מוכרים את הזבל הזה ועדיין נשאר מלא מהמלאי.. (לא נגמר להם) ייתכן שהמלאי ממחזור מכשירים ישנים או מכשירים מרשתות שונות... או שנוקיה עדיין מייצרת את הנוקיה 5110 בלעדיות לאורנג... מקווה שהבנת! (אל תסתמך ב-100 אחוז על הדעה שלי)

צלצלן

New member
ועוד משהו

אורנג´ תמיד מוכרים מכשירים שעברו מן העולם. ה T ה"חדש" שלהם הוא מכשיר שמוטורולה בכלל הפסיקו לייצר...

ashomer

New member
ממש לא!!!!

הוא ניווצר ועוד ריך מייוצר ובחו"ל הוא עולה הרבה יותר מאשר כאן בארץ ונחשב מאד מכובד.

ashomer

New member
מיוצר, איך

אני תמיד מתיימר לכתוב בעיברית נכונה ותראו מה אני עושה... אי אפשר אפילו לקרוא לזה שגיאות כתיב...

Kosh21

New member
נראה לי שאתה צודק..

ואגב,אני יודע על התכונות הנוספות של ה-3330,כי יש לי אותו.

m e i r

New member
הפסיקו למכור את ה-5110/3210

לידיעתכם, מימידע פנימי אנשים עדיין מחפשים את הנוקייה 3210 ו-5110 אבל כבר כמעט ולא נשארו במלאי כך שרק האחרונים שנותרו נמכרים, וגם הם במעט מאוד מנקודות השיווק. מוטורולה T הוא מכשיר ששווק רק לאחרונה באירופה, אז הטענה לא נכונה (אם כי אני ממליץ להץרחק ממוטורולה ככלל.) למה מפרסמים את ה3310 ולא 3330? תגיד לי אתה- אם יש לך מוצרים דומים ואחד יותר טוב, איזה תפרסם? את זה שפחות, כי החזק יותר, מטבעו ימצא קונים בעוד שלחלש יותר צריך לתת פוש (אם כי 3310 רחוק מלהיות מכשיר חלש). חוצמזה, רצוי לקחת בחשבון שכל פרסום כזה מבוסס על 2 חברות- הרשת והיצרנית, כך שייתכן שזו החלטה אסטרטגית של יורוקום יבואנית נוקיה, בכלל לפרסם את ה3310 ולא את ה3330.

למעלה