למה אושר מעדיף "ילדים" על "אלדרים"

LeeRoy

New member
למה אושר מעדיף "ילדים" על "אלדרים"

ילדים משקיעים את הנשמה שלהם מיתקשרים שולחים דוא"לים מכינים 10 סוגי חרבות 18 פיגיונות 3 קשתות ו70 חצים ועוד תחפושת "ספר" לכל מיקרה.... בקיצור תוכנים מים! ואושר רואה המון השקעה! ולכן המון הערכה. אלדרים מורידים את האבק מאיזשהו נשק שעדיין פעיל (או במיקרא שלי מסנג´רים אמיר ארד להכיןגרזן חדש....) שולפים תחפושת מאיפושהו, מדברים עם אושר פעם אחת בטלפון (וחושבים שזה צריך להספיק), ומגיעים. ואושר לא רואה השקעה אלא להיפך! מה ההבדל? במישחק עצמו רואים את ההבדל...חכו ותראו, לכל מי שהיה בR אחד לפחות (ולא לא מישחקי נוער או המישחק בפסח) צריך לדעת למה שאני מיתכוון. ולא אני לא אומר שלמי שיש יותר ניסיון יש ROLE-PLAY יותר טוב!

תיקון קטן... ../images/Emo13.gif

אני לא מעדיף. נקודה. אני עובד עם מה שיש. מי שמזיז את התחת, מי שמארגן, מי מפעיל, מי שעושה Role-Play, מי שבוחר להיות חבר-מועדון - הם הקהילה. השאר הם נספחים תרבותיים. כל הרמות מקובלות עלי. אני עובד עם מה שיש, ומעריך את האדם כאדם, בנפרד מזה וללא כל קשר - את השחקן על פי משחקו ובנפרד משני אלה, וללא כל קשר - את הפעיל - ע"פ תרומתו. יכול להיות אדם למופת אך שחקן גרוע, יכול להיות שחקן למופת וחרא של פעיל, יכול להיות פעיל למופת וחרא של אדם, ...וכן הלאה לכל שילוב אפשרי. בהקשר לנושא אחר: כל הדיון על הVIP מסתובב סביב איזה מישור אנו רוצים לקדם ולהוקיר; משחק, פעילות או אנושיות. וזה לא משנה לי אים VIP יקבל מעטפת-תודה מנייר עיתון או פיליפינית צמודה למשחק הקרוב. על זה מחליטים תמיד במסגרת התקציב הקיים. ------------------------------------------- העיקרון מוביל - התוצאות קובעות.

dianno

New member
הו "אלדר" גדול וחזק-

מה אתה בעצם מנסה להגיד? שנפסיק להשקיע? שלא נשחק? שנלבש תלאים צהובים? (זה היה סתם מלודרמטי...) אם תבוא בגישה יותר מקבלת ופחוט סרקסטית- אולי תופתע...

LeeRoy

New member
תקרא, תבין ואז תענה!

אני לא "נגד" שחקנים צעירים, להפך אני מעודד אותכם (אולי לא אותך אישית אבל את מי שאני רואה משחק טוב אני דואג לו (מורל XP וכו´)

עומר כץ

New member
אהה זה פשוט וקל

אושר מוצא את ההערצה העיוורת של בני לוויתו הצעירים כטובה ונעימה עד מאד נח לו גם לשחק בנפשם הרכה וללוש אותם בדמותו מי שלא הבין למה אני מתכוון יכול לראות את המגילות שיצאו פרי עטו של בין לוויתו בן ה13 של אושר בנושא MEC ולראות שרוחו של אושר ובעיקר סיגנון הכתיבה שלו פושה בנוער לסיכום אושר מעדיף ילדים רכים בשנים שקל לתחמן אותם לכיוון הרצוי

vergan

New member
אהה עומר עומר

תגיד לי אתה בינתיים לקחת יוזמה ועשית משהו? אתה רשמת היסטוריה משהו? או לפחות ניסית לחפרסם היסטורייה או בסיס של קבוצה כלשהי ולהעזר בכלי הזה שהוא אנשי הפורופ פה? סך-הכל רציתי שהקפטנים יעזרו לי בבניית הקבוצה הזאת ויסכימו לארח את האיזור הזה שאני יצרתי לא רציתי שום ליקוקים ושום התחנפויות מה אושר אמר? אני יגיד לך הוא נתן לי דחיפת מוטיבציה לכתוב עוד ולבנות משהו הוא אמר לי איפה טעיתי ואיפה לדעתו (עצתו) אני צריך לתקן והרוב דיי הגיוני אני לא מבין איך הוא תיחמן אותי עד כה אבל אנה ממך עזור לילד תמים ומסכן בן 13 שלא יודע כלום מהחיים שלו כי הוא כזה טיפש חסר נסיון ואמור לי מה הוא עשה עם הוכחות ותגיד לי עם הייתי בן 21 הייתה אומר אותו הדבר?

LeeRoy

New member
אל תזלזל בעומר!

כשתגיע לעשירית ממה שהו עשה ב ובשביל מישחקי התפקידים אז תתחיל לדבר! וזאת דרך לא קצרה!

vergan

New member
לא מזלזל

אני לא אמרתי שהוא לא עשה כלום להפך בשביל להגיע לרמה כזאת של דיבור יש שתי אפשרויות 1)אתה טדיוט שלא מבין בגרוש 2)אתה אחד מאוד "מכובד" בקהילה וש לך את הזכות להעביר ביקורת אני רק הצהרתי שאני לא ראיתי אותו עושה שום-דבר בשביל הדבר-הבא

חשוב../images/Emo70.gif

1. - את זהכות להעביר ביקורת יש לכל אחד, מעצם היותו אדם הזכאי להבעת דיעה. 2. - אולי עומר לא תרם אף מרכיב סיפורי ל´הדבר-הבא´, אולם הוא תרם לנושא לפחות את דעתו (בדרכו ה´יחודית´), וחולל דיונים על נקודות לא ברורות - שזו תרומה בפני עצמה. הטוב והרע המוחלטים בעולמו של טולקין הן רפלקציה סובייקטיבית של נקודת מבט. חשוב לזכור שכך גם הטוב והרע שאנו מבחינים בעולמינו. בפועל - איש אינו פועל מיתוך כוונות זדון, אלא מדאגה למה שהוא חושב שיביא לתוצאה הכי טובה. דרכו של כל-אחד, כולל עבדכם הנאמן, נופלות פה ושם. אין מה לעשות אנושי זה לטעות (מי יותר ומי מפחות) יש להעמיק ולראות את הכוונות הטובות להכיר נחרצות שהן _תמיד_ קיימות ולהמשיך הלאה בהתאם לתוצאות בין אם לבקר ולחשל או לחלק הוקרות אך לעולם לא יכשל כל עוד ימשיך לנסות (אם ייתם מספרים לי לפני שבע שנים שאכתוב שיר כזה, יכול להיות שהייתם מקבלים משהו זר ומנוכר שנע בין ´מווה-הה-הה´ למשהו יותר גרוע)

למעלה