למה אותי אף פעם לא תוקפים ..

y e t i

New member
למה אותי אף פעם לא תוקפים ..

בממוצע של פעם בשבוע מתפרסמים כאלה דברים ,פעם אחת שינסו לעשות לי דבר כזה זה כל מה שאני מבקש .

הדRי

New member
מניסיון.....

זה לא נעים שתוקפים אותך
סיפור אישי: בפורים השנה הותקפתי בירושלים ע"י מטורף דתי עם חברה שלי (בהיריון חודש שמיני וחצי)+תינוק בן שנה בעגלה. וזאת למה??... כי החברה "החצופה" שלי עמדה שתי שניות לסדר את הכובע ל-בן שלה שישב בעגלה. המטורף כמעט דרס אותה והיא העיזה להעיר לו שכמעט הוא דרס אותה (מה שנכון)... הבן אדם המטורף יצא מהרכב, רץ אלינו והכניס לנו מכות רצח. אף אחדדדדדדדדדד/ת ברחוב לא עזר לנו כי חשבו שהוא בעלה (אז מה???? זה מותר לו??????????!!!!!!!!!
) הנזק: אני= אצבע שבורה שלי. חצי שנה עם פלסטיק באצבע.חודש חופשת מחלה,פחד (בעקבות הפחד "חטפתי" פאציאליס) ואני לא מדברת על הנזק הנפשי.... חברה שלי= רעידות, פירכוסים, הלם, תזוזות יתר בבטן, חרדה וכל זה לעיני בנה בן השנה שישב בעגלה... אתם שואלים מה עם המשטרה???!! אז ככה. הוגשה תלונה ורק עכשיו הוגשה טיוטת כתב אישום. מה בעצם אני רוצה לומר???... אף פעם אי אפשר לדעת איך להגיב במקרה של תקיפה. הפחד וההלם משתקים!!!

הפסקתי לקרוא ברגע

שכתבת "מטורף דתי"..... אם הוא היה חילוני לא היית מרגישה צורך להזכיר את זה!!! פשוט מקומם!

הדRי

New member
סליחה???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

א) אף אחד לא ביקש את תגובתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ב) גם אני הייתי דתיה עד לפני 3 שנים!!!וגדלתי בבית חרדי!!!! ג) האיסור "נגיעה" אומר לו משהו???... ד) ראי סעיף א' !!!! ה) אם ח"ו חברה שלי הייתה "מפילה"... מה היה קורה???!!! בושה וחרפה לך ולשכמותך!!!! פשוט מבייש את הכיפה שהוא חובש!!!!!

לא סולחת!!!

"דברי חכמים בנחת נשמעים...." רק מההשתלחות הזאת שלך רואים את "חוכמתך" לא ירדת לסוף דעתי אבל בכל זאת אגיב- "אם חברה שלי הייתה מפילה מה היה קורה?" הוא חרא איש זה אין ספק! ראית אותי מגנה עליו? אמרתי שהוא בסדר? אמרתי שזה שהוא חובש כיפה מצדיק את התנהגותו? סה"כ צרם לי שהזכרת את היותו דתי בלי קשר לכלום, אם הוא לא היה חובש כיפה תאמיני לא שלא היית מתחילה את הסיפור ב"הותקפתי ע"י מטורף חילוני"

y e t i

New member
אז תקוממי ..

את יודעת מה פירוש המילה התקוממות בערבית ?

y e t i

New member
למה לא מעניין..

זה מה שעושים החרדים מתי שלשון החוק לא מעניינת אותם , ע"ע כביש בר אילן וכדו . בכל אופן , המילה בערבית היא אינתיפאדה. אז לפני שאת מדברת על גויים וחילונים ועל מעללהם לדעתי כדאי שתוודי מה לא בסדר עם המגזר שלך שעליו את מגנה בחירוף נפש .

לא מעניין משום שאמרתי

"מקומם" בשפה העברית. הבנתי את עצמי, סומכת על מי שהיה צריך להבין שהבין, זה שנוח לך לתרגם זאת לשפות אחרות ק"ו ערבית זו בעיה שלך. ולא משייכת את עצמי הגדרתית לשום מגזר ככה שאעביר ביקורת על מי שרק יהיה לי מה להגיד.

סמלת

New member
איזה בן זונה!

אני עוד הייתי יוצאת לעיתונים עם הסיפור ודורשת שיראו את התמונה שלו כ"איום לסביבה" ומקימה עליהום סביב זה... ניחא שבאותו רגע נתקפת פחד ולא הגבת, אבל אחרי זה?!!?!? איך אפשר לתת לחרא האנושי הזה להמשיך לחיות בשלום עם עצמו?!?!!?!?!?

למעלה