למה אח"לה ולא אחל"ה? הגרשיים לא צריכים לבוא לפני האות האחרונה?
ג גנגי New member 3/6/04 #2 בעמוד השער של הפורום יש "דבר ההנהלה לציבור הגולשים" או משהו כזה. בקיצור, המניפסט הציוני. סליחה, האח"לאי. אנא עיין בו בכובד ראש, ואם עדיין תישאר השאלה פתוחה - אשמח להרחיב.
בעמוד השער של הפורום יש "דבר ההנהלה לציבור הגולשים" או משהו כזה. בקיצור, המניפסט הציוני. סליחה, האח"לאי. אנא עיין בו בכובד ראש, ואם עדיין תישאר השאלה פתוחה - אשמח להרחיב.
S scooby4 New member 4/6/04 #5 כפי שזכור לי האקדמיה (השנייה) החליטה שהמילים שבאו מהשפה הארמית ייגמר בה"א ולא באל"ף.
ג גנגי New member 4/6/04 #7 סקובי-פור היקר, אח"לה מתנגדת עקרונית ל"לסיים" במקום "לגמור". אח"לה סבורה שהרבה יותר כיף לגמור מלסיים. גמר חתימה נעימה!
סקובי-פור היקר, אח"לה מתנגדת עקרונית ל"לסיים" במקום "לגמור". אח"לה סבורה שהרבה יותר כיף לגמור מלסיים. גמר חתימה נעימה!
S sailor New member 4/6/04 #8 אמרו? מה אמרו? שיאמרו ביטול מילים בשפה שקול להחלפת דפים באנציקלופדיה הסוביטית.
א אוֹחַ New member 4/6/04 #9 דבר אחד לא הבנתי. בעצם שניים: מי זה קלי, ואיך זה שהוא מרוח עוד לפני שהוא נוחת?
ג גנגי New member 4/6/04 #11 הוצאת לי את המילים מהפה. רק שלא היה לי נעים להגיד אותן, בכל זאת, בתור מנהלת..
L longmotion New member 4/6/04 #16 אם כבר אז בשנה שעברה, בתערוכה של תלמידי בצלאל (סוף הלימודים יעני), אחד הסטודנטים עשה סרט אנימציה נהדר על הנושא הזה, הקלי והחתול. אני כמובן לא אגלה לכם מה קרה בסוף... שבת שלום, LM
אם כבר אז בשנה שעברה, בתערוכה של תלמידי בצלאל (סוף הלימודים יעני), אחד הסטודנטים עשה סרט אנימציה נהדר על הנושא הזה, הקלי והחתול. אני כמובן לא אגלה לכם מה קרה בסוף... שבת שלום, LM
א אוֹחַ New member 4/6/04 #14 נו, אבל אני פה כדי ללמוד. רק חבל שהמנהלת המרשעת מונעת ממני השכלה. עכשיו תגיד לי: קלי הוא בד"כ שם של בת, לא? אז איך נתנו את השם הזה לטוסט שהוא מטבעו זכר?
נו, אבל אני פה כדי ללמוד. רק חבל שהמנהלת המרשעת מונעת ממני השכלה. עכשיו תגיד לי: קלי הוא בד"כ שם של בת, לא? אז איך נתנו את השם הזה לטוסט שהוא מטבעו זכר?
L longmotion New member 4/6/04 #17 הסנאטור האמריקאי היה פעם טוסט? וחוץ מזה למיטב ידיעתי, את הקלי קולים במצנם ואת הטסט בכלל עושים (לוחצים?) בטוסטר... LM
הסנאטור האמריקאי היה פעם טוסט? וחוץ מזה למיטב ידיעתי, את הקלי קולים במצנם ואת הטסט בכלל עושים (לוחצים?) בטוסטר... LM
L longmotion New member 4/6/04 #18 טסט=טוסט לפני שמישהו אחר יקפוץ על הטעות ויכתוב שאת הטסט בכלל כדי לעשות ברכב עם ל גדול עליו ועל הכביש (וכ' וכו')... שבת שלום (שוב) LM
טסט=טוסט לפני שמישהו אחר יקפוץ על הטעות ויכתוב שאת הטסט בכלל כדי לעשות ברכב עם ל גדול עליו ועל הכביש (וכ' וכו')... שבת שלום (שוב) LM