למה אין בגלריית תמונות

• פותח הנושא E1982
  • פורסם בתאריך

E1982

New member
למה אין בגלריית תמונות

גרליה של קאליסטו?! היא אחת הדמויות המרכזיות בתוכנית !!! -ערן-

עקרונית היא לא...

אל תבינו אותי לא נכון, אני חולה על קאליסטו, אבל היא לא דמות מרכזית בתוכנית... הדמות של קאליסטו אמנם דמות מרכזית בעלילה, אחרי הכל, היא גרמה לזינה "למות" בעונה הראשונה, היא הרגה את פרדיקוס, היא הפכה לאלה, היא עזרה להופ להרוג את סולן, היא שחררה את הופ מאוחר יותר, בגללה זינה וגבריאל נצלבו (למרות שאומרים שהנבואה מגשימה את עצמה) והיא ה"אבא" של איב... עקרונית היא דמות מרכזית בעלילה, אך לא בסדרה עצמה, כי היא הופיעה בסה"כ ב12 פרקים... ואנחנו לא מדברים על תוכנית של 40 או 50 פרקים, אלא 134! שזה המון, אז דמות שהופיעה בקצת פחות מעשירית מהפרקים, היא לא ממש דמות ראשית.

Dafi the Mighty

New member
מהה??? ארס הוא לא האבא של איב??????

חחח, סתם סתם
ענברי, ב-Seeds of Faith קליסטו אמרה שהיא בעצם תהיה הגלגול של איב, או לא יודעת, לא הבנתי בדיוק... אבל היא האבא. לא ראית ב-Fallen Angel? שהיא שמה את היד ככה על הבטן של זינה?

ענבר1

New member
טוב אני רוצה להסביר משהו

דפי הכריחה אותי לכתוב את העיניין תמיד ידעתי שקליסטו אבא אמא ווטאבר של איב הקרציה אני מושפעת בקלות מה לעדות? דפי יש לך פיצול אישיות כנראה שזה בגלל הפרידה משלום?

בקצב הזה? לא במאה הקרובה...

ד"א - שכולם ידעו שבגלל ענבר מתעכב לי הגיוס!!! היא זאת שאמרה לי ללכת להיות נהגת האמר!

ענבר1

New member
מה???????כולכן השתגעתן

אני אמרתי לך??? כנראה שלא רק לדפי יש פיצול אישיות גם לך

Dafi the Mighty

New member
ענברי, תיזהרי...

תתכונני, ב-4 במאי אני אבוא אלייך לבסיס וארביץ לך עם חרב (של מיכל שתעלם במיסתוריות...) תתחילי להתכונן ולרעוד מפחד!!!

Cally1

New member
ואללה,למה שלא נעשה גלריה?:)

יש לי מספיק תמונות לחיים שלמים:)

*neta*

New member
ישנן 2 אופציות:

א) להעלות לפורום. ב) לשלוח אלי או אל שירי.

למעלה