למה אין בית ספר?!

Mad-DawG

New member
למה אין בית ספר?!

לצערי הרב חלק מהצינים המרירים יהיו פה עוד קצת זמן.. מה שכן משמח אותי הוא נקיון סוף השבוע שהפורום עבר כרגע, והוא נקי ויפה, שנדע לשמור עליו, ושיהיה לכולנו שבוע טוב

kodman

New member
שובב!

אתה שובב לא קטן אתה ואל תכחיש
לא נורא שיש שביתה, מזה משנה גם אני אין אפשר לעשות שביתה עצמית ולהבריז כרגיל
http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=275307

ק ר ח

New member
מה אכפת למה אין?

ביצפר,העיקר שאין ביצפר,ולתמיד האאאאאווווווווו
בעצם יש,יש ביצפר של פישי
שנת לימודים נעימה!(לכל המסכנים שלומדים) בהצלחה בבגרויות(לי אין בגרות מלאה אבל אני עדיין יפה) האאאאאאאאאאאו
די

multi

New member
נראה לי שאתה קצת קיצוני

בכל זאת יש אנשים שכותבים תגובות רציניות עם הדעות האמיתיות שלהם ואתה מתתיחס לזה כציניות ו"עשיית דווקא" לפותח השירשור. ואל תשכח שקשה להבין את טון הדיבור וכוונת הכותב דרך הודעה בפורום. so please go easy on us

ראםJarasMan

New member
נראה לי שאתה קצת ציוני

סתם היה בא לי להגיד את זה, בלי תגובות בבקשה.

Mc Bang

New member
למה באמת אין?

מה אכפת לי? שתהיה שביתה מחר-מחרתיים והם כבר שיחקו אותה!

dmaryan

New member
הסבר:

למה יש שביתה? חה ! אמא שלי היא מורה, אז אני יודע קצת... הבני זונות האלה בממשלה פיתרו יותר מדי מורים ועכשיו לבתי הספר אין מורים, חוץ מזה העניין הרגיל - שהמורים מקבלים משכורת מסכנה בהשוואה לכמות הטרחה שהם עוברים, אז בממשלה חישבו שזה יותר מדי (שוב). כמו שאמרתי.. אמא שלי מורה ואני רואה אותה כל יום לימודים יושבת ובודקת מבחנים, כותבת מבחנים, לומדת ! (כן, מורים לומדים, לומדים כל הזמן חומרים חדשים כדי ללמד) ומתכוננת לשיעורים. אין לה את השקט שיש לאנשים שעובדים כרגיל בחברה, בבית-הספר אתם יודעים... משגעים אותה התלמידים (אבל היא לא מהאלו שכולם שמים חרא עליה), היא מלמדת בשתי בתי ספר וכל הזמן רצה מאחד לשני (במכונית..) וצריכה להתמודד עם דד-ליינס כל הזמן. אז פעם הבאה שתעצבנו מורה... תחשבו שיש לה בן בבית שרוצה לבוא ולהכניס לכם זאפטה כזאת שלא תוכלו לדבר ולעצבן יותר. והכי חשוב ! אל תשללו ממורה את הכיף לדעת שהוא לימד אתכם משהוא, אם הוא לא יקבל את זה אז הוא יהפוך לבן-זונה אדיש שלא שם אל אף תלמיד. טוב... כשהוצאתי את זה החוצה... אני יכול להרגע.

Dr F

New member
אני מזדהה איתך

גם אבא שלי מורה והוא עובר את כל זה

למעלה