למה אין בעברית אתרי טבע טובים ?

doormouse

New member
למה אין בעברית אתרי טבע טובים ?

למה אין אתרי אינטרנט על הטבע בארץ אתרים עם צלומים ותאורים של בע"ח צפורים וכו´ שלכל מין יהיה צלום ותאור קצר עליו איך זה שבחו"ל יש כל כך הרבה אתרי טבע עשירים באינטרנט? מצרפת כתובת אינטרנט שמכילה עשרות אתרי טבע לדוגמא איך עושים אתרי טבע בחו"ל - על חתולים , כלבים , חרקים, גרינפיס ועוד ועוד ועוד ........

amichai58

New member
הקישור לא עובד - וסיבות אפשריות

שלום ראשית הקישור שצרפת לא עובד - לפחות אצלי שנית לגבי למה - בדרך כלל מי שעושה אתר יש לו אינטרסט מסויים. למכור מוצרים למשל, לפרסם את עצמו - למשל כאשר ווטרינר כותב מאמר ואז הוא כביכול "נחשב", לעשות מעין מגדיר ועליו מידע אין לגופים מסחיריים אינטרסט, אלא אם מישהו רוצה לעשות מגדיר חיות - ולקבל עליו כסף - וזה לא הולך היום דרך היאנטרנט - בגלל נורמות שקיימות בו, אלא דרך מכירת ספר.

doormouse

New member
האתר בריטי, לא מסחרי, הנה הכתובת

אחרי שצרפתי את האתר ראיתי שהקישור לא עובד יש לי אותו במועדפים ושם הוא עובד מצוין האמת שנכנסתי לפורום כי רציתי לשאול למה אין אתרים טובים על טבע בעברית לפעמים אני רואה ציפורים ,חרקים ןכו´ ואני לא מצליחה למצוא את התמונות שלהם כדי לזהותם את האתר צרפתי כדי ללמוד איך מצרפים כתובות אתרים כנראה שלא צרפתי טוב אבל הוא מומלץ מאד זה אתר בריטי שמכיל רשימה של עשרות אתרים שקשורם לטבע חלק למודיים, חלק מסחריים יש שם אתרים על כלבים, חתולים, צפרדעים, חרקים, צפורים גרינפיס, החיים בימים, הקטבים, הרי געש ועוד הכתובת - www.getfavourites.net/nature.htm

doormouse

New member
האתר בריטי, לא מסחרי, הנה הכתובת

אחרי שצרפתי את האתר ראיתי שהקישור לא עובד יש לי אותו במועדפים ושם הוא עובד מצוין האמת שנכנסתי לפורום כי רציתי לשאול למה אין אתרים טובים על טבע בעברית לפעמים אני רואה ציפורים ,חרקים ןכו´ ואני לא מצליחה למצוא את התמונות שלהם כדי לזהותם את האתר צרפתי כדי ללמוד איך מצרפים כתובות אתרים כנראה שלא צרפתי טוב אבל הוא מומלץ מאד זה אתר בריטי שמכיל רשימה של עשרות אתרים שקשורם לטבע חלק למודיים, חלק מסחריים יש שם אתרים על כלבים, חתולים, צפרדעים, חרקים, צפורים גרינפיס, החיים בימים, הקטבים, הרי געש ועוד הכתובת - www.getfavourites.net/nature.htm

למעלה