למה אין בפורום יחס למבוגרים?

R a i n y D a y

New member
למה אין בפורום יחס למבוגרים?

ביקרתי בפורום מספר פעמים,ובכל פעם נוכחתי לדעת שהנושא העיקרי בפורום הוא הצעירים של הסדרה.אמנם זה דבר דיי ברור..אבל עדיין,איני מבינה זאת. לדעתי משחקה של מישה בעונה הראשונה היה רחוק מלהיות טוב,כבר לא מדברים על טוב מאוד.היא מאוד השתפרה במהלך הסדרה כולה,וכך גם ריאן. זוהי אכן סדרה טובה,מעולה למדיי,בהחלט,אבל בעיקר בגלל משחקם המעולה של המבוגרים בסדרה-קירסטן,סנדי וג'ולי. לא ראיתי וויכוחים בשום מקום על איכות המשחק שלהם לעומת וויכוחים רבים על משחקה של מישה.אני לא באה להעביר ביקורת פה למרות שזה נראה כך אולי.המטרה שלי בהודעה היא להבין מדוע אין בפורום זה ייחס למבוגרים כלל. תשנו את השם של הפורום ל "מישה ברטון\בן מקסני\רייצל בילסון ואדם ברודי"

R i s a

New member
../images/Emo26.gif

הדיונים בפורום הם בעיקר בנושא של הצעירים בסדרה מהסיבה הפשוטה - יש פה גילאים 13-25, צעירים מתחברים בדרך-כלל יותר לצעירים. פרט לכך השחקנים הראשיים של הסדרה הם הצעירים. הם אלו שמתייחסים אליהם יותר בסדרה והם מקבלים עלילות עסיסיות בהרבה יותר מהמבוגרים. מובן שאין לי דבר נגד המבוגרים בסדרה - סנדי, קירסטן, ג'ולי, כיילב, ג'ימי וכל השאר. הם מוסיפים פלפל לסדרה, נקודה מעניינת ומשנים את העלילה בסדרה אבל שימי לב שעלילת המבוגרים מנותקת מעלילת הצעירים. כמעט ואין קשר בין המבוגרים לצעירים פרט ליחסי הורה-ילד. המבוגרים הם אנשים פחות מסובכים, יש להם את הריבים וההתלבטויות שלהם אבל נקודתם הם נקודת בוגר. הנוער לא מתחבר כל-כך לבוגרים לכן הנוער מיחס תשומת לב גדולה יותר לשחקנים הצעירים מישה, בן, רייצ'ל, אדם, כריס, סאמרי וכל השאר. הפורום מיחס תשומת לב למבוגרים והרבה מאוד בפורום לדוגמא אוהבים את ג'ולי, קירסטן וסנדי.

invisiblegirl

New member
אני לא כ"כ מסכימה

אני בת 22 ואני הרבה יותר מתעניינת במבוגרים. אני ממש לא חושבת שהצעירים הם השחקנים העיקריים של הסדרה, או שהם מקבלים יותר פוקוס מהמבוגרים, ואם זה קורה זה כי יש יותר דמויות של צעירים בסדרה. למבוגרים יש נושאים לא פחות מעניינים - למען האמת, יותר מעניינים לדעתי. אם הם לא היו בסדרה וכל הסדרה הייתה סובבת סביב נושאים כמו סיפור הקומיקס של סת' וזאק וסאמר, קשה לי מאוד להאמין שהייתי נשארת. לריאן ומריסה יש נושאים קצת יותר בוגרים אבל בעונה ראשונה לדוגמה ממש לא יכולתי להתחבר אליהם בגלל שהמשחק של מישה היה נוראי בעיניי. קיצור, לדעתי ג'ולי, קירסטן וסנדי הכי מעניינים. ואיכות המשחק שלהם עולה בהרבה על של הצעירים, וזה גם פרמטר חשוב בעיניי בשביל לאהוב סדרה.

R a i n y D a y

New member
בדיוק

אני בת 17 ואני ממש לא מתחברת לצעירים. אולי לקווי האופי שלהם אבל זה לא קשור כבר... המבוגרים מעניינים אותי הרבה יותר,יש תוכן בעלילות שלהם,אני לא אומרת שאין בעלילות של הצעירים אך זאת רק מהסיבה שהמפיקים של הסדרה עושים עבודה מצויינת בכתיבת הטקסטים המעולים האלה שגורמים לסצינה הכי דפוקה להיראות מעולה. אני לא חושבת שהמבוגרים מנוקתים ,ממש לא!יש להם חלק מאוד חשוב בסדרה! תחשבי מה היה קורה אם לא היה את סנדי וקירסטן?לא הייתה משפחת כהן,חצי מהעלילה של הסדרה הייתה נעלמת. השחקנים הראשיים הם לא הצעירים למרות שזה נראה כך,שימי לב שבשיר פתיחה השמות הראשונים הם של פיטר וקלי. כן,אולי יש יותר דגש על הצעירים אבל עדיין,למבוגרים יש תפקידים חשובים לא פחות.

R i s a

New member
נדמה לי שהבנתן לא נכון.

לא אמרתי שהמבוגרים מנותקים מהעלילה אלא מנותקים מעלילת הילדים כמעט. זאת אומרת, יש את אלו שאוהבים יותר את הצעירים ויש כאלו שאוהבים יותר את המבוגרים ויש כאלו שאוהבים את שניהם. הקטע הוא שלכל אחת מהקבוצות עלילה שונה וכל אחד מתחבר לעלילה שמעניינת אותו יותר. וברור שלא אמרתי שעלילת המבוגרים לא מעניינת. לדעתי היא דווקא מאוד טובה. אהבתי הרבה מאוד קטעים של המבוגרים - למשל רבקה, קנאה, סכסוכים וההשלמות
אהבתי את ג'ולי והרומנים שלה. נשות ניופורט הסנוביות, אירגוני הצדקה שלהן. אבל כמו שאמרתי - כל אחד מתחבר למי שהוא מתחבר

R a i n y D a y

New member
MmMm..

כן כנראה שבאמת קצת הגזמתי עם הפרוש שלי לתגובה שלך... וכן,בהחלט מסכימה,כל אחד מתחבר לצד שלו,הבעיה שפה לא מתחברים אליהם בכלל...אבל כנראה,שאין מה לעשות עם זה... :| :)

מסיכמה איתך!

מסכימה איתך לגמרי...גם אני נכנסתי מספר פעמים לפורום ולאחר שראיתי שכל הדיונים פה מבוססים על הצעירים החלטתי לעזוב...אין לי שום דבר נגד הצעירים...אבל אני חושבת שמישה בהחלט לא מהשקחניות הטובות בקאסט... אני פשוט מאוהבת בקירסטן וסנדי הם זוג מעולה,עם כימיה מעולה ביניהם,אין לי מילים.זה תענוג לראות אותם ביחד,כל סצינה שלהם נהדרת אני באמת מקווה שסוף סוף תינתן במה בפורום הזה למבוגרים גם ולא רק לצעירים..אחרת..באמת כדאי שתשנו את שם הפורום

וואו אנשים- קחו דברים בפרופורציות!!

נכון שהרבה פעמים אנשים בפורום מדברים על הצעירים, אבל לא חסרים דיונים על המבוגרים, אף פעם אף אחד לא אמר שהם פחות טובים או פחות מענינים. הסיבה שאין דיונים על איכות המשחק של המבוגרים היא מכיוון שברור לכולם ששחקנים ברמה של פיטר גלאגר, מלינדה, קלי, טייט ואלן שהם שחקנים ותיקים עם רזומה עשיר וקריירה מצליחה (עוד לפני שהגיעו לאוסי) אין בכלל מה לדון- המשחק שלהם מעולה !!! בעוד איכיות המשחק של חלק מהקאסט הצעיר מועלית לדיון- מכיוון שהם לא תמיד ברמה הכי גבווה. ובעצם מה שאני אומרת הוא שעצם העובדה שלא מדברים פה על איכויות המשחק של המבוגרים- היא מחמאה עבורם. בקשר לכך שאתם מאוכזבים שלא מדברים בפורום על המבוגרים- אז לזה אני אומרת- אולי תכנסו ותהיו יותר פעילים בפורום...ותתחילו לדבר על נושאים או שחקנים שמענינים אותכם הפורום יכיל את הדיונים הללו. ואני אתן את עצמי כדוגמא- שאני התחלתי לכתוב בפורום, רוב מוחץ של האנשים בפורום אהבו את הדמות של סת' על פני ריאן. ומטבע הדברים רוב הדיונים בפורום נגעו בנושאים של-"סת' כזה מצחיק", "אדם כזה חתיך", ראיין כזה משעמם", "אדם הוא הכוכב האמיתי" ועוד. אני מעריצה גדולה של בן מקנזי, וחלק מהדברים שנאמרו צרמו לי, אני אישית לא הבנתי מדוע מישהו יעדיף את אדם על פני בן.אבל לא הלכתי ואמרתי...טוב הם לא אוהבים את מי שאני אוהבת אז שוברים את הכלים ולא משחקים !!!( לאנשים יש זכות לדעה משלהם ויש להם זכות לאהוב דמות אחת על פני האחרת אפילו אם זה לא מוצא חן בעיני !!!) כל פעם שראיתי שרשור שלדעתי משמיץ את השחקן או לדעתי הדמות נתפסה בצורה לא נכונה, בחרתי להביע את דעתי ולשתף אנשים בדעתי, בצורה תרבותית ובוגרת ואני חושבת שהרבה אנשים אפילו אם לא הסכימו איתי, אולי ראו דברים מזויות אחרת. אני אישית גם נמנית עם הצופים היותר בוגרים (אני בת 22) אבל אני מעדיפה דווקא את העלילות של הצעירים בסדרה,( למעט ג'ולי שאני חושבת שהיא דמות מאוד מעניינת), אני מוצאת כי הדמות של קירסטין למשל היא דמות מאוד משעממת (מצטערת אבל זו פשוט דעתי) ולמעט העלילה של ההתמכרות לאלכוהול מעולם לא התחברתי לחלוטין לדמות שלה, אם אתם חושבים שהיא דמות מעניינת אתם מוזמנים לכתוב בפורום ולהאיר את עיני, האם יש משהו שאני מפספסת ?? הפורום יהיה מקום יותר נחמד עבורכם אם אתם תעשו אותו לכזה. אתם רוצים דיונים רצינים בקשר לקנדי ? תפתחו שירשור כזה- אני לא מכירה מישהו אחד בפורום שיגיד לכם שהוא לא אוהב את קנדי !!. אנחנו בטח לא צריכים להתנצל על כך שאנחנו אוהבים יותר את העלילות של הצעירים על פני המבוגרים כמו גם שאתם לא צריכים להתנצל על ההעדפות שלכם, אבל אי אפשר להגיד- אני לא נכנסת לפה יותר כי לא מדברים על הדמויות שאני אוהבת !! תהיו פעילים ותפתחו שירשורים בנושא או לחליפין תפתחו קומונה ותדברו על הנושאים שאתם רוצים לדבר עליהם.

שלטון

New member
פיטר גלאגאר שחקן מצוין

מה שבעיקר מרשים אצלו זה הדיבור, איך שהוא אומר ת'טקסטים, בצורה אמינה וסוחפת ומעניינת, שזה נראה אולי הדבר הכי חשוב במשחק. חוץ מזה אני חושב שהוא ובן מקנזי הם עיקר הסדרה הזאת. פיטר שחקן מעולה והוא כמו שאמרו כבר הanchor (סורי אם כתבתי לא נכון) של הסדרה, וגם הדמות של ריאן היא בעצם הגיבור של הסדרה, ובן משחק אותו בדרך כל כך אמינה, פשוט בדרך מצוינת. בכל מקרה אני חושב שזה נחמד שהמבוגרים משחקים חלק חשוב בדרמת נעורים, ועוד יותר שרוב האנשים פה מתחברים איתם ואוהבים את הדמויות. אבל לגיטימי לחלוטין שרוב האנשים פה ידברו על העלילות העיקריות והן של הצעירים של הסדרה הזאת. וחוץ מזה אם יש ניכוי של המבוגרים בפורום, אפשר להאשים את הכותבים. כי אתמול ראיתי את פרק 7 של העונה הראשונה. גם פרק מצוין וגם העלילה של סנדי וקירסטן פשוט מצוינת. אני חושב שעושים למבוגרים יותר מדי טלנובלה וזה לא אמין ובכלל לא יוצא טוב. תאמינו לי שגם אם סנדי יוצא לריאיון עבודה או קירסטן רוצה לחגוג את חג האהבה, זה מספיק בשביל שהשחקנים האלה יוציאו את זה מצוין.

invisiblegirl

New member
טלנובלה?

מתי עושים להם טלנובלה? אני חשבתי שבעונה שנייה עם רבקה זה היה טלנובלי אבל חוץ מזה לא ממש. בכל אופן ההודעה שלי לא באה לבקר את הפורום בכלל. ציינתי מה אני אוהבת. אם אני לא לוקחת חלק יותר פעיל בפורום, זה פשוט כי אין לי כוח - אני נכנסת בעיקר בשביל לקבל מידע.

שלטון

New member
בדיוק

רבקה ואז בעיות התמכרות של קירסטן ורומן שלה עם קרטר. פשוט מיותר

invisiblegirl

New member
רבקה יותר

כל הסיפור הזה כאילו נלקח מאיזו טלנובלה. כתיבה גרועה פשוט. את הסיפור עם קרטר עוד אפשר היה להבין כי קירסטן הייתה עדיין פגועה מסנדי אז זה היה קצת פחות טלנובלי ויותר אנושי. ובעיית ההתמכרות של קירסטן דווקא הייתה סבבה, קטעים קשים לצפייה לפעמים אבל אהבתי.

orale83

New member
לגבי פיטר

גם אני חושבת שמה שמעולה אצלו זה איך שהוא אומר את הטקסטים, אבל אני חושבת שאת אותו הדבר אפשר לומר גם על קלי ומלינדה שגם מאוד מרשימות אותי ביכולות המשחק שלהן. קלי הייתה צריכה להתמודד עם תפקיד דרמטי בעונה השנייה + עם סיפור של אלכוהוליסטית והיא עשתה את זה מעולה, ומלינדה פשוט יכולה לשחק כל סוג של סצינה. וסנדי וקירסטן זוג מעולה, אי אפשר לומר שאין ביניהם כימיה. להם הייתה עבודה יותר קשה מלצעירים כי הם מההתחלה היו צריכים לשחק זוג נשוי והם ממש נראים כמו זוג נשוי! ריאן בעיניי היה ה ANCHOR בעונה הראשונה אבל כבר לא ממש. בעונה השנייה כבר לא היה יותר פוקוס עליו מאשר על שאר הילדים, וכנ"ל בעונה השלישית
בעונה השלישית זה מרגיש שהפוקוס הולך למריסה.

orale83

New member
זהו שאני חושבת

שלא נכון להגיד על שחקן מסויים שהוא ה ANCHOR. יש פרקים בהם דמות מסויימת מקבלת יותר פוקוס מהאחרות. נגיד ריאן, בעונה הראשונה יכולתי להבין למה אומרים שהוא ה ANCHOR אבל אני כבר לא חושבת שזה ככה. וסנדי, הרבה אומרים שהוא ה ANCHOR אבל שחושבים על זה, אם הוא מצטייר ככזה זה רק בגלל שהוא מקבל יותר זמן מסך מדמויות אחרות וזה גם בגלל שהוא עו"ד אז באופן טבעי כשיש בעיות משפטיות הוא שם. ואני גם לא רואה איך הוא היה יכול להיות מרכזי בלי קירסטן, הרבה פעמים זאת היא שמובילה ביניהם למרות שזה לא נראה ככה. כמו הויכוח שהיה להם ביום האהבה בעונה ראשונה, זה היה הומוריסטי אבל אם זה היה ויכוח רציני הוא היה מפסיד - היא באה עם טיעונים אמיתיים על זה שהיא תמכה בו כשהוא רצה להיות עו"ד בשוק הפרטי, היא תמכה בו עם הקמת המסעדה, והטיעונים היחידים שהוא בא איתם זה שהוא סולח לה על שהיא נוחרת והוא סובל את אבא שלה. היא גם לא מנעה ממנו לקחת את התיק של "בלבואה הייטס", אפילו שזה העמיד אותה בקונפליקט עם אבא שלה. אם היא לא הייתה לוחצת על סנדי להחזיר את סת' מפורטלנד סנדי היה נותן לו להמשיך להיות שם, וגם בכל הקטע עם רבקה היא תמכה בו 100%. איזה עוד אישה הייתה אומרת לבעלה שהיא לא תעצור בעדו מללכת לראות את האקסית שלו? וגם שהמשטרה באה היא לא גילתה להם על רבקה. בלעדיה סנדי לא היה נראה כזה HERO לדעתי.

שלטון

New member
זה לא קשור למי גיבור ומי לא

סנדי הוא החיבור בין העולם העשיר והמתנשא לעולם של ריאן, איש חכם ומשעשע עם כל התשובות שפשוט מגשר בין כולם. כמובן שבעונה השנייה זה כבר לא ממש ככה מה שבאמת פגם בה

שלטון

New member
קלי ומלינדה לא טובות כמו פיטר

פיטר פשוט מצוין. במלינדה יש המון הומור שהופך אותה לדמות אהובה, בערך כמו אצל אדם. וקלי לא נותנת הופעה כמו פיטר. זאת לפחות דעתי

invisiblegirl

New member
מממ

פיטר מעולה אבל אני חושבת שהם כולם שונים. אני לא רואה את פיטר מרגש אותי בסצינה דרמטית כמו שקלי מרגשת. ומלינדה יכולה לשחק הכל פשוט. היא יכולה להיות דרמטית ומנגד ביצ'ית. למען האמת, זה קשה להחליט מי מהם שחקן יותר טוב, אבל פיטר לדעתי לא הכי טוב, הם כולם שווים ברמות המשחק שלהם.

R i s a

New member
צודקת.

אי אפשר לשלוט בדעות האחרים, אבל למה לשלות בדעות שלך
צריך להביע דעה.

אני אמרתי שאני מרסנת את הדעות שלי ?

ממש לא !!! בעונה השניה העדפתי את לינדזי על פני אלכס, כאשר כל מי שאת רק שאלת חשב שאלכס היא כליל השלמות ולינדזי היא מעצבנת בכיינית ומשעממת ולא התביישתי להביע את דעתי. ואני גם אוהבת את ריאן והוא הרבה פחות פופולרי מסת' ואני ממש לא מתביישת להגיד את זה.

למעלה