למה אין בתפוז פורום מוסיקה ערבית

למה אין בתפוז פורום מוסיקה ערבית

המוסיקה הזו תופסת פופולאריות חבל על הזמן . יש זמרות כוכבות כמו ננסי עג'רם . אם מישהו יוכל לדאוג שיהיה פורום מוסיקה ערבית זה יהיה מעולה . אם יש פורום למוסיקה יפנית אז בטוח חייב להיות פורום ערבית

מצטרף לבקשה חייב להיות פורום ערבית

אני אישית משפחתי וחבריי חולים על מוסיקה ערבית אבל לצערנו אין פורום שאפשר להחליף פרטים על זמרים מארצות ערב . מקווה שיעלו בקרוב פורום כזה

אין לי בעיה להעביר לתפוז את זה

אני גם מוכנה לנהל את זה
אבל צריך שיהיו הרבה אנשים בפורום ולא סתם...

יהיה אל תדאגי נשמה רק תדאגי לזה

יש פורום מוסיקה יפנית בתפוז נו באמת אז שלפורום ערבית לא יהיה . מי לא שומע ערבית היום ננסי עג'רם היא כמו נינט כבר. תוך חודש הפורום נהיה להיט . סומך עלייך שכבר השבוע יש לנו פורום מוסיקה ערבית . פורום כזה גם יתרום ליחסי דו קיום בין יהודים לערבים את לא חושבת .

הם פותחים פורומים אם פונים אליהם

סתם ככה הם לא יעשו פורום. רוצה שאני אפנה אליהם או לא.?

נו ברור איזה מצחיקה את

אני חופר כאן כבר שעה שתדאגי שיפתחו ובסוף את שואלת רוצה שאני אפנה אליהם או לא . אני רק רוצה קרדיט בפורום שיהיה שאני העלתי את הרעיון לפורום כזה .

הגיע הזמן לפורום מוסיקה ערבית אנא בחיבק אוי

אנא בחיבק אוי אוי אני הראשון להיות בפורום מוסיקה ערבית . רעיון גאוני

הנה המסר ששלחתי ../images/Emo26.gif

עלה רעיון בפורום מוזיקה מזרחית לפתוח פורום מוזיקה ערבית, וכולם התלהבו מהרעיון. אמרתי להם שאני אפנה אליכם במסר ושאני מוכנה לנהל את הפורום.
מקווה שתשקלו את העניין. יפית.

קבלתי תשובה ../images/Emo9.gif

היי, נשמע רעיון טוב. השאלה כמה ביקוש יש לזה. אני רוצה קודם שתפתחי קומונה ותביאי לשם את האנשים ונראה מה מידת הםעילות אחרי חודש ואם יש הצדקה להעביר את הקומונה לפורום. מה את אומרת? אני פותחת קומונה
אז תביאו הרבה אנשים כדי שיראו שרוצים את הפורום

למעלה