למה אין ב "זירות"

Tali1912

New member
למה אין ב "זירות"

את זירת בעלי חיים
, כל הנושאים כמו אוכל הומור מחשבים וכאלה הכנסתם בלי לשכוח אף אחד, אז גם בעלי חיים יש לו מקום בזירות.

Bezalel P

New member
לבעלי חיים יש קטגוריית בלוגים.

האם את רואה את עצמך כותבת רשומה ומשייכת אותה למדור "בעלי חיים"?

Tali1912

New member
ועוד איך אני רואה את עצמי

באבו אבוהה אני רואה ת'צמי כותבת רשומה ומשייכת אותה למדור כלבים/בעלי חיים/חיות מחמד, איזה שאלה זאת בכלל. אל תשכח שיש לי עוד בלוג והכי טבעי שהרשומות יהיו בזירת בעלי חיים/כלבים. בכלל לא מובן לי איך אתה אפילו מעלה את זה כשאלה, למה לזירת הומור/אוכל//מחשבים כן מגיע זירה? גם להם יש קטגוריה בבלוגים בבלוגיה או איך שתקרא לזה. מה כל כך קשה להוסיף זירה נוספת שיש לה קהל משלה ועוד שמבקשים שתוסיפו אותה.

Bezalel P

New member
כלבים/בעלי חיים/חיות מחמד זו לא זירה

זו קטגוריה. כתבת פה שלושה מדורים אפשריים שונים. אולי תבקשי גם זירת דגי זהב? תוכים? חמוסים? הסיבה לקיומן של זירות חופפות לקטגוריות היא, שהרבה פעמים הבלוג יהיה משוייך לקטגוריה מסויימת, ועדיין הבלוגר ירצה לכתוב רשומה בנושא שהוא לא הקו העיקרי שלו. אני בספק אם בלוגר בקטגוריית רוחניות שירצה לכתוב על הכלב שלו ישייך את הרשומה למדור "בעלי חיים". סביר יותר שהיא תהייה במדור אישי או באחד המדורים הכללים.

Tali1912

New member
נו באמת ../images/Emo46.gif נו באמת

מה זאת התשובה הזאת, אולי תבקשי גם זירת דגי זרב, תגיד הכל בסדר? מה זאת אומרת אתה בספק? את מכניס את המילים לפה של בלוגיסט או ההיפך? אתה מחליט מה סביר יותר בשביל בלוגיסט? כבר כתבת דגי זהב תוכים וחמוסים זה לא נראה לך מספיק סוגים של בעלי חיים שצריך לפתוח להם זירה. למה ג'וקים ועכברים זה סוג של חיות שמתאימות לזירת המחשבים יותר עונה לך על הספק? כאילו מה כבר ביקשו ממך, לרדת כמה קומות במשרדים של תפוז שזה נראה לך מאמץ? ועכשיו פניה לאילן קוגן: ~~~~~~~~~~~~~~ אילן קוגן עכשיו אני מעבירה את הכדור אליך, תוכל להוסיף זירת בעלי חיים בנוסף לזירות שקיימות?

חהמן

New member
אל תכעסי כל כך...

זה לא עוזר במקרים האלו. אנחנו מבינים שזה עיצבן אותך, אבל נראה לנו שמה שבצלאל מנסה להגיד, זה שהוא לא מבין את הצורך בזה, לא רק מבחינתך, אלא ברמה ששל כלל הבלוגרים. וזה התפקיד שלו, להבין מה הבלוגרים (כלל הבלוגרים. לא רק אחד או שניים. בגלל זה לא קיבלנו את פינת הקומיקסים שלנו בעמוד הראשי של הבלוגיה) צריכים. לנסות לעקוף אותו וללכת לאילן גם לא יעזור לך לקבל מה את רוצה, כי זה רק ירגיז את כולם בתפוז יותר. למה שלא תנסי להסביר את עצמך בצורה רגועה יותר? למה זה חשוב לך? באיזה מקרים את רואה את עצמך משתמשת בזה? האם לדעתך זה רלוונטי לכמות גדולה של בלוגרים? לדוגמה בתגית בעלי חיים היום (אנשים ששייכו את הרשומה שלהם למילה בעלי חיים) יש 212 תוצאות. בתגית חיות מחמד יש 19 רשומות. בתגית כלב יש 257. בתגית כלבים עוד מאתים ומשהו. בתגית חתול שלוש מאות ומשהו. בתגית חתולים גם שלוש מאות ומשהו. יכול להיות שאם מאגדים את כל התגיות האלו ביחד זה כן שווה זירה בפני עצמה. בתור השוואה: בתגית הומור יש 1279 רשומות. בתגית מחשבים יש רק 226. אבל בתגית אינטרנט (שבלי ספק תיכנס תחת מחשבים) יש 931. אנחנו לא יודעים מה זה אומר, אבל אולי זה יעזור לך להסביר את עצמך בצורה שתהיה ברורה יותר לבצלאל. ולא לכעוס עלינו, אנחנו רק מנסים לעזור לכם לתקשר טוב יותר. אנשי חה!

Bezalel P

New member
אני מבקש שתרגעי.

ניסיתי להסביר, ומהתגובה שלך ברור שלא הבנת אותי. יש נושאים שמתאימים לזירה, ויש נושאים שמתאימים לתגית. לא נפתח זירה לכל אחד מסוגי בעלי החיים, וזירה כללית "בעלי חיים" לא נראית לי שימושית. את מוזמנת לשכנע אותי אחרת, אבל קודם תביני את ההבדל בין קטגוריות, זירות ותגיות.

Tali1912

New member
יכולת להסביר

מבלי הערות ביניים נלוות < אולי תבקשי גם זירת דגי זהב? תוכים? חמוסים? > ואז זה לא היה מצית אותי וחוסך ממני את ה
החריף שלי, זה אשכררה לא היה לעניין הפתיחה שלך, כאילו באמת כמו שאמרו אנשי חה ביקשו ממך לפתוח "זירה ראשית" בדף הראשי של תפוזינה- מיוחדת לכלבים. ואם אני הולכת בקו מחשבה כמו של אנשי חה <למה בדיוק זה בדיוק זה> "לדוגמה בתגית בעלי חיים היום (אנשים ששייכו את הרשומה שלהם למילה בעלי חיים) יש 212 תוצאות. בתגית חיות מחמד יש 19 רשומות. בתגית כלב יש 257. בתגית כלבים עוד מאתים ומשהו. בתגית חתול שלוש מאות ומשהו. בתגית חתולים גם שלוש מאות ומשהו. יכול להיות שאם מאגדים את כל התגיות האלו ביחד זה כן שווה זירה בפני עצמה." ו... אנשי חה תשובה מצויינת
ובקשר לרלוונטי - אם אני מסתכלת בזירות למה נראה לכם שזירת כלכלה ועסקים יותר מעניינת מבעלי חיים, למה להינעל רק על מה שבטוח שיותר יכנסו אליהם ופחות לבעלי חיים <עאללק דגי זהב> כמעט כל הזירות משקפות את כלל הנושאים שקיימים בקטגוריות.<עאלק תביני מה ההבדל בין קטגוריות לזירות, כאילו דא? מי שישמע עוד סוג של התנשאות לשמה> ובקשר לאילן, נראה לי שיש מצב שכמו שאתם קראתם בין השורות אולי מישהו נוסף יחשוב אחרת שמופקד על הבלוגיה יראה שיש משהו במה שאמרתי.

siv30

New member
שאלה על זירות

ראיתי היום ולא הצלחתי להבין, לדוגמא יש המון סוגי ביקורות והמלצות: ספרים, סרטים, מסעדות, טיולים ועוד. את הכל אתם מבקשים שנשייך לאותה הזירה למרות שאין דינה של המלצה על ספר דומה להמלצה על טיול או מסעדה?

Bezalel P

New member
אני מאמין שחלק מסוגי ההמלצות יזכה לזירה נפרדת

וחלק יצטרך להסתפק בקטגוריה הכללית.

siv30

New member
אפשר להציע?

לפחות חלוקה ל-2 זירות מרכזיות : בידור ותרבות: שכוללת המלצות לספרים/סרטים/הצגות/ אופרות/ קונצרטים. זירת בילויים : ביקורות מסעדות/טיולים/ תערוכות מוזיאון וכד'. בנוסף שמתי לב שהתגיות מביאות רק את הרשומות שסווגו בזירות הספציפיות, לא הבנתי מה קורה עם יתר הרשומות שלא סווגו תחת הזירות הללו, למה הן לא מופיעות?

Bezalel P

New member
בתוך כל זירה התגיות יובילו לרשומות באותה זירה

ניתן להמשיך לחפש תגיות בעמוד הראשי, ולהגיע לכל הרשומות. כרגע נראה שלא אפשרי טכנית לאחד מספר מדורים לזירה אחת, כך שתהייה התאמה חד-חד ערכית בין זירה למדור.

suki da yo

New member
הצעת יעול אחרת בנוגע לזירות

אולי אפשר יהיה לסדר את הזירות בסדר אישי? כרגע בשורה הראשונה של רשימת הזירות אין אפילו זירה אחת שמעניינת אותי... כשאני עוברת לרשימה הבאה יש שתים... וברשימה הבאה עוד כמה... אם הייתי יכולה לקבוע את הסדר, הדברים שמעניינים אותי היו בטווח ראיה והיה סיכוי גדול יותר שאני אזכור להציץ גם שם...

למעלה