למה אין גלריה
O O o00 New member 29/10/03 #3 אה. אוקה. ננצל את ההודעה כדי להגיד שאני כרגע עובדת על ציור של ג'וני דפ, משהו קטן ממש, ולא רציני, שלב אחד בדרך לציור גדול יותר ורציני יותר בצבע שלו. או רישום. בחרתי תמונה שממש קל לצייר ואפילו לא ממש רואים שזה הוא.
אה. אוקה. ננצל את ההודעה כדי להגיד שאני כרגע עובדת על ציור של ג'וני דפ, משהו קטן ממש, ולא רציני, שלב אחד בדרך לציור גדול יותר ורציני יותר בצבע שלו. או רישום. בחרתי תמונה שממש קל לצייר ואפילו לא ממש רואים שזה הוא.
פ פרפר15 New member 29/10/03 #5 נ" ש דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףף יאוו אתמול ראיתי אחד קופיייייי ג'וני ואורלנדו כזה חתיךךךךךךךךךךךךךךך ואווי אני מתה
נ" ש דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףף יאוו אתמול ראיתי אחד קופיייייי ג'וני ואורלנדו כזה חתיךךךךךךךךךךךךךךך ואווי אני מתה
פ פרפר15 New member 29/10/03 #7 אוקיי אז ככה הפנים של ג'וני השיער של אורלי הגוף של אורלי והגובה של ג'וני
R Runaway Train New member 29/10/03 #8 הגובה של ג'וני!?!?!?!וואוו!!! את יודעת כמה אנשים בגובה שלו? הגוף של אורלנדו לא שווה,ל'גוני יש גוף הרבה יותר
הגובה של ג'וני!?!?!?!וואוו!!! את יודעת כמה אנשים בגובה שלו? הגוף של אורלנדו לא שווה,ל'גוני יש גוף הרבה יותר
נ ניקול (גין גריי) New member 29/10/03 #9 ../images/Emo45.gif אורלנדו בכלל לא שווה אם תשאלו אותי הוא קאוקאזי!!! מה זה השפם בר מצווה הזה? מה אנחנו בני 12?
../images/Emo45.gif אורלנדו בכלל לא שווה אם תשאלו אותי הוא קאוקאזי!!! מה זה השפם בר מצווה הזה? מה אנחנו בני 12?
פ פרפר15 New member 29/10/03 #10 אוקיי תיזהרי אל תדבר על אורלי ככה אני לא מקללת את ג'וני והוא קצת יותר ג'וני מאורלי אבל גם יש לו את המגע של אורלי עכשיו אני יודעת איך הילדים שלהם יראו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוקיי תיזהרי אל תדבר על אורלי ככה אני לא מקללת את ג'וני והוא קצת יותר ג'וני מאורלי אבל גם יש לו את המגע של אורלי עכשיו אני יודעת איך הילדים שלהם יראו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ ניקול (גין גריי) New member 29/10/03 #11 מה הקשר? ובאזרחות למדתי שייש לי חופש להביע דעה אישית אז אני מבצעת. תודה. שלום.
נ ניקול (גין גריי) New member 29/10/03 #13 כן :| פאפי פייס יש קטעים בסרט שהוא אשכרה נראה כמו גור כלבים קטן כשג'ק מתמרן את ברבוסה לא לחתוך את ויל למשל
כן :| פאפי פייס יש קטעים בסרט שהוא אשכרה נראה כמו גור כלבים קטן כשג'ק מתמרן את ברבוסה לא לחתוך את ויל למשל