למה אין התייחסות לרוק פה?

skid girl

New member
למה אין התייחסות לרוק פה?

למרות שהבנתי שכולם מעדיפים לדבר על אלקטרו וניו-וייב.. אני שואלת שוב:אייטיז גלאם?יש פה מישהו?יוווהווו ולא שיש לי משהו נגד הפופ-להיפך
youth gone wild

turrican

New member
היי SKID girl ../images/Emo24.gif

היי מתוקה.. למה את חושבת שלא מדברים כאן גם על רוק? איזה רוק (כבד? רגיל?) נכון שרוב החברים פה הם חסידי ניו-וייב ואלקטרו-פופ אבל מדברים על גם על רוק בפורום הזה . אני למשל מאד אוהב את קווין,ברוס ספרינגסטין, Flock of Geguells ועוד בז´אנר הזה. מה הלהקות האהובות עלייך?

skid girl

New member
המממ...

אני אוהבת את SKID ROW MOTLEY CRUE וכולי אני מואהבת באייטיז על כל גווניו אבל עצוב
לי שלא מתייחסים ללהקות שלי אווףףףףףף!!! אם יש כאן מישהו שמתאים לי?? "SHOUT AT THE DEVIL"

Lizz

New member
שלום סקיד

דיברת על סקיד רו? גאנז, מוטלי, פויזן? :) אני מחבבת את הנ"ל. מאוד, אפילו. אני חדשה פה (שלום, כולם) ובאתי בעיקר כי ראיתי שאלדין פה ונגררתי אחריו (היי אלדין. כבר קנית heathen? זה אמנם לא אייטיז אבל זה שווה).

skid girl

New member
כן!!!!!

יייהההההההההההההה!!!!!!!!! איזה כיף!!!מצאתי שותפה!!!אני בידיוק תופרת טלאי של סקיד על התיק החדש שלי!!! ואני מ א ו ד מאושרת לדעת שיש פה אנשים שאייטיז מטאל מעניין אותם!!!!
"DO WE LIVE IN FEAR OR FAITH-TELL ME NOW,WHOS BEHINDE THE RAIN"

היי Lizz

חמקמקה את! עקבת אחרי עד כאן ואפילו לא הרגשתי. כן, Heathen די טוב (למען האמת - חצי ראשון טוב מאוד וחצי שני חלשולוש משהו) - חרשתי אותו באוטו עד שהלך לי לאיבוד. (אגב, לא שומעים ממך מספיק - מקווה שזה אומר שיש לך חיים). באמת בעקבות הדיון הזה שמתי לב שלא היה הרבה רוק שתהחיל באייטיז. ניק קייב הוא הדבר היחיד שקופץ לי כרגע לראש. אגב רוק, אגב 80´s ואגב בואי, האם זו תהיה פאדיחה אם אזכיר את Tin machine? שמעתי את שניהם לפני כמה שבועות והם הרבה פחות רעים ממה שזכרתי. אם נזרוק את השירים הרעים ונקצר בחצי את השירים הטובים נוכל לקבל דיסק לגמרי לא רע.

Lizz

New member
tin machine

אני אוהבת אותם, ואני מוכנה להתווכח על זה עד קצה היקום :) אם כי לא הייתי קוראת לזה רוק אייטיז - אמנם הראשון הוא משנת, מה, 89? אבל הסאונד הוא יותר תחילת ניינטיז וגם ה... כל האווירה. והשיער. לא הייתי אומרת שיש לי בדיוק "חיים", לפחות לא אופליין, וחבל באמת שאנחנו לא בקשר .. {hug} יש לך אייסיקיו? ואם לא, למה?

הר חוקרת!

השיער אכן הקדים את זמנו - רק עכשיו מודי בראון מכניס אותו למיינסטרים. בכלל, כל החלוקה לעשורים קצת זזה לדעתי. הייתי מתחיל את האייטיז ב- 77 (עם low ו heroes מחד, והפאנק האנגלי והניו-יורקי מאידך) וגומר אותו ב- 86. ככה זה יוצר יותר אחידות והתפתחות מוזיקלית שלמה. לדעתי. אין לי ICQ כי מרבית ה"חיים" שלי הם בעבודה מאחורי firewall שלא מאפשר ICQ-ים למיניהם. אבל יש מסרים, ואי-מיילים, ושמעתי שיש עולם בחוץ בו אנשים נפגשים...

MoonSoFast

New member
יברך אותך השם!

ועכשיו נשיר שתינו ביחד- they called us problam child we spent our lives on trial we walk an ednless mile we are the youth gone wild!!!! אני מתה על גלאם....המוזיקה החביבה עליי יחד עם האבי וגראנג´! סקיד רו היא הלהקה או אחת הלהקות האהובות עליי...... צרי קשר דחוף! אחותי!!!!!!!!!!!!! סקיד רואו!

skid girl

New member
יברך אותך פעמיים!!!!

"REMEMBER YESTERDAY.WALKING HAND IN HAND-LOVE LETTER IN THE SAND
א-ח-ו-ת-יהגיע הזמן שאני אקבל תגובה אוהדת בפורום הזה!!!! חולת גלאם הבי ולאחרונה טיפה פרוגרסיב מטאל...
שמי סיון אני בת 20 חולת גלאם כבר 5 שנים ולא נראה לי שאני אגמל מזה אי פעם...

alonbb

New member
אני בכל אופן

חושב שרוב הרוק מת ב25 שנים האחרונות...הוא לא מה שהיה פעם וטוב שככה

Black Rose

New member
אז אתה כנראה לא יודע..

על מה אתה מדבר. רוק התפתח לכמה כיוונים וכמו נחש הוריד את העור והתגלה לו לפתע- אוי ויי זמיר - המטאל! לכל דור יש סוג שונה של רוק, זה שאתה לא אוהב את הסגנונות החדשים זו בעיה שלך, ושלך בלבד. אז ב-50-60 היה רוק´נ´רול ואז הגיע הרוק הכבד (70-80) וב-90 גראנג´ (או גראנץ´ או איך שלא קוראים לזה) ואלטרנטיבי ב-80 הגיע גם המטאל (למרות שהיסודות שלו הם ב-70 כמובן)

alonbb

New member
לא דיברתי על זה

לאן הרוק מתפתח. כל סוג מוזיקה מתפתח עם השנים.. אני חושב שרוק כבר לא מקבל תאוצה דגולה כמו שהוא קיבל פעם עוד בשנות ה50 -ה60. אתה לא יכול להגיד על רוק שהוא ה"ג´אנר השולט של ימיינו" כי לפחות זה לא נראה ככה..לא במוזיקה ולא במצעדים.. נכון אני לא אוהב רוק עכשיווי וזאת בעיה שלי..אבל מה לעשות כזה אני..מעדיף סינטיסייזר חדש מאשר גיטרה

oranje

New member
אייטיז גלאם

אז מה, חוזרים לימים של: motley crue, poison, warrent, ratt, cinderella, slaughter, skid row ועוד אלפי להקות שלא נס ליחם :)

למעלה