למה אין לנו סקר

january18

New member
למה אין לנו סקר../images/Emo35.gif

למה רק לנואין סקר?... יוכנס סקר לאלתר! ובכלל, את מתכוונת לשים פה כל מיני מאמרים וקבצים למיניהם בעתיד? . רעות.

polyethylene

New member
בהחלט כן ../images/Emo70.gif

אני מתכוונת לשים סקר שיתחלף מדי פעם, וכן אני גם מתכוונת לשים מאמרים. לגבי סקר, תתנו לי רעיונות כי המח שלי לא תמיד מתפקד, שעות השיא זה בד"כ בעבודה ובערב אני כבר מרגישה מבולבלת...
אפשר לשלוח לי סקרים למייל שנמצא למעלה או ל- icq 159288964 והקרדיט יינתן בהתאם...
צריך לקחת בחשבון שהסקר זה לא בסגנון : "מה אתה רוצה?" ואז כל אחד כותב מה שבא לו, אלא צריך שאלה עם כמה תשובות מוכנות ואז אפשר לסמן תשובה. זה סקר יותר בעייתי מבחינתי, כי משום מה תמיד יש לי יותר מדי אפשריות לתת... וצריך לנסות עם אפשרויות הבחירה לקלוע כמעט לטעמם של כולם. אז שוב, אם יש רעיונות אני אשמח לקבל תיגבור מוחי.
תודה...

power play

New member
אפשר עד 15 אפשרויות..

בערך..רעיון: -אם רדיוהד היו ישראליים מה היה שונה? (זה הדבר הראשון שקפץ לי) -איזה שיר הכי השפיע עליכם ? (כמובן שצריכה להיות אפשרות של "אחר") -אם היית מתבקש להחליף אחד מחברי הלהקה עקב סיבות ____ איזה הכי היית רוצה להחליף ? (שוב השטויות רצות) -אם תום יורק (או חבר להקה אחר) לא היה חבר בלהקה ..במה הוא כן היה מצליח \מתבלט? הייתייכול לחשוב על דברים יותר טובים..אבל כזה אני.

man in heaven

New member
כמה הצעות....

- מה האלבום האהוב עליך ? (נדוש, אבל צריך לדעת...) - לאיזה כיוון הייתם רוצים שרדיוהד יגיעו באלבום הבא? (יעני להמשיך עם האלקטרוניקה, לחזור לרוק האגרסיבי יותר וכו´ וכו´......) - איזה צמד עדיף עליכם, אמניזיאק+קיד איי או פאבלו האני+דה בנדס ? (או לחלופין - באיזה סגנון רדיוהד ממצים את עצמם יותר טוב ? - באיזה מצב רוח אתם שומעים רדיוהד ? - וכו´

למעלה