למה אין מוזיקה אלטרנטיבית ברדיו 101

pokpok

New member
למה אין מוזיקה אלטרנטיבית ברדיו 101

בכל תחנה שמכבדת את עצמה יש איזו תוכנית או יותר שמשדרת מוזיקה אלטרנטיבית (אלקטרונית מתקדמת,בריט פופ,אלטרנטיב,ניו וויב וכו) למה הירושלמים מקבלים רק תוכניות מוזיקה מזרחית ותוכניות של מוזיקת האוס נחותה עם שדרנים שאוצר המילים שלהם מסתכם בכמאה מילים. דווקא בתחילת ימיה של התחנה היתה בכל מוצאי שבת תוכנית שהוקדשה למוזיקה אלטרנטיבית ובנוסף את תוכניתו המופתית של אסף גברון ששידרה מוסיקה מעולם אחר והיה גם שדרן שנקרא מנשה סעד שהיה אנציקלופדיה למוסיקה. מה שנשאר היום הוא כמה תוכניות נמוכות שמשודרות בסינדיקציה (דידי הררי וורדה רזיאל) ועוד תוכניות של תקליטני חתונות. די נמאס כבר מהעיר הזאת ומהרדיו שלה. אם אתם מגיבים ,נסו בבקשה להגיב לעניין ולא לשלוח אותי לגור מחוץ לירושלים, את ההודעה הזאת לה הייתי כותב אם לא הייתי אוהב את העיר וכואב את מצבה ההולך ומדרדר.

גאיה26

New member
מוזיקה ברדיו 101

אני חייבת לציין המאוד הופתעתי לקרוא תגובה כזאת על רדיו ירושלים אני חושבת שיש לנו בירושלים אחלה תחנה. וסוף סוף תחנה שמקדישה שעתיים שלמות למוזיקה מזרחית אני יכולה להגיד בדיוק את מה שאתה אומר אבל להתכוון לשירים אחרים שלא משמיעים ברדיו כמו שירים של עדות המזרח וכדו' אז אתה לא חייב לעזוב את ירושלים פשוט תקנה לך דיסקים של השירים שאתה אוהב ותשמע להנאתך

pokpok

New member
תקנה לך דיסקים...

ממש תגובה אינטיליגנטית... רדיו ירושלים מלא במוזיקה מזרחית,ים תיכונית ואיך שלא תקראי לזה ואין לי בעיה עם זה ,אז את לא יכולה להגיד מה שאני אומר בכלל. לא יכול להיות שאין תוכנית אחת אפילו (בניגוד להרבה במזרחית) שמשדרת מוזיקה אלטרנטיבית וזה בניגוד לכל התחנות האזוריות האחרות בארץ ששם יש לפחות תוכנית אחת בתחנה. נ.ב השתמשת במושג "עדות המזרח" ,כנראה שאת חושבת שאני איזה פאנקיסט מכיכר החתולות ואני ממש לא ,אני בן עדות המזרח גאה שלא אוהב את המוזיקה הזאת אלא דווקא את המוזיקה המנוגדת.

pokpok

New member
אפשר לקבל איזושהי תגובה

ממנהל הפורום או מאנשי הרדיו או שגם פורום רדיו ירושלים מת ?

למעלה