למה אין מספיק פארקים בחיפה ?

סיגלרון

New member
למה אין מספיק פארקים בחיפה ?

אנו חיפאים מסתפקים בפארק קטן "הכט" ואילו בת"א , רעננה ועוד יש פארקים גדושי ספורט ומתקנים לכל הגלאים , רק מי שהיה בפארק רעננה מבין פארק מהו ?!
מגרש סקטבוד, מגרש כדורסל, מתקני מגלשןת וחבלים ענק , אגם ברבורים , שטחי דשא עצומים, בית קפה גדול ,
עוד פארקים כאלו אך לא בחיפה , !

שילה1

New member
לא מדויק.יש ברוממה,יש בנווה שאנן,יש ספורטן וספוטק,

יש בטיילת קרית אליעזר,בכרמל צרפתי ועוד.
נכון-אין ברבורים ואי מלאכותי.ואין גם לחות כזו וצפיפות כמו בתל אביב.

Mika Yannai

New member
מי צריך ברבורים עם כאלו מרחבים

לא הבנתי מה הצורך שלך בפארק??
יכולה להגיד לך שאני עם הילדים הולכת מידי פעם לספורטן, יש שם מדשאות רחבות הם יכולים לרוץ להשתולל, לשחק בכדור, להיכנס לבריכה,
והיתרון שהמתחם סגור, אין מכוניות בקרבת מקום וכבישים סמוכים מה שבפארקים יש, מה גם אני יותר רגועה שחלילה מישהו ילך לי לאיבוד.. תגידו היסטרית זו אני :)

פארק זה מקום שאפשר לרוץ, לרכוב על אופניים לשחק בכדור

ובחינם.
כניסה לספורטן עולה כסף (ותחלס, די צפוף, אין באמת מרחבי דשא) ובכלל, זה סוג שונה של בילוי.
{ומיקה, אם את כבר היסטרית, לתשומת לבך שגם במתחם סגור עם בריכות צריך להשגיח על הילדים (איבוד זה הצרה הקטנה במקום כזה
......) }

והספורטק בנוה שאנן בהקשר הזה של פארקים פתוחים הוא פשוט בושה לעיר ! במקום שיטפלו בו באופן שוטף ושגרתי, הוא מוזנח דרך קבע ורק לפני יום העצמאות עושים עבודות הכרחיות.
האנשים שמגיעים לגרנד מחוץ לעיר (ולא דרך המנהרות) רואים את ההזנחה ויש להם תמונה מאוד ברורה על אופן הטיפול של העיריה במתקנים שלה (מי אמר הגירה שלילית?....)
כ"כ חבל.

trilliane

Well-known member
מנהל
היית פעם בספורטק בת"א? אין שום דבר כזה בחיפה

אפילו לא דומה... מגרשי ספורט (למשחקי כדור שונים), משטח החלקה לגלגיליות (רשמי!), דשא, שבילי אופניים מוסדרים... וכל אלה בחינם (יש גם אטרקציות בתשלום כמו טרמפולינה וקיר טיפוס).
[URL]http://www.park.co.il/park1/areas/list/group/5[/URL]

אפרופו מגרש לגלגיליות, אם אני זוכרת טוב, פעם היה אחד כזה

לא רשמי ליד אצטדיון רוממה (במגרש חניה).
נדמה לי שמאז העבודות על רענן כץ כבר אין.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מכירה... יש מגרש החלקה לא רשמי בחוף זמיר (דדו)

במה שנקרא "רחבת המחוללים" (אבל רוב הזמן לא רוקדים שם). אנשים מגיעים במיוחד להחליק שם אבל מכיוון שזה לא רשמי נכנסים הרבה ילדים לשחק בכדור או להשתולל וסתם להפריע...
&nbsp
רק השבוע ישבתי והתארגנתי בצד וכדור שילדים שיחקו בו פגע לי באוזן (למרבה המזל לא חזק). זה פשוט מסוכן.
ואב נתן לילד קטן להתרוצץ סתם במגרש בין שחקני הוקי ושחקן שהחליק לאחור פשוט התנגש בו.
&nbsp
והבעיה שלהורים לא אכפת, נותנים לילדים להתרוצץ בין אנשים וילדים על גלגלים וזה פשוט מסוכן...
ואין עם מי לדבר. בת"א מכיוון שזה מגרש ייעודי יש שלט ברור שאסור לשחק בכדור ואפילו לא להיכנס עם אופניים וכו'.
&nbsp
באפריל 2016 העירייה התחייבה שיהיה סקייטפארק באזור פארק הכט, אבל הוא יכלול רק רמפות וכו' ולא משטח החלקה לגלגיליות.

למעלה