למה אין מפגש פורום בסוכות?
M MarishA M New member 30/9/07 #3 ../images/Emo221.gifחוץ מזה שהיינו.. רק אני עומרי וגיתית...שעליו מן הסתם אני יודעת..כי הייתי בו.
M MarishA M New member 2/10/07 #5 ../images/Emo221.gifחח כה אני יודעת חשבתי שמשו השתנה אנשים פה פשוט כבדים..
נ נ ט ו ו ו ו ש New member 2/10/07 #6 תראו, אם תיהיה... הופעה, בעזרת ה', אמן! אמן! אמן! אז לפי דעתי צריך לעשות מפגש פורום, ז"א להיפגש בכניסה של המקום שתתקיים ההופעה. ואז תהיה לנו הזדמנות להכיר אחד!
תראו, אם תיהיה... הופעה, בעזרת ה', אמן! אמן! אמן! אז לפי דעתי צריך לעשות מפגש פורום, ז"א להיפגש בכניסה של המקום שתתקיים ההופעה. ואז תהיה לנו הזדמנות להכיר אחד!
M MarishA M New member 2/10/07 #8 ../images/Emo221.gifכה עד שההופעה הזאת תהיה נרלאי לא יהיה פורום.. ואני בנאדם אופטימי בד"כ..אל תראו אותי ככ חחח
../images/Emo221.gifכה עד שההופעה הזאת תהיה נרלאי לא יהיה פורום.. ואני בנאדם אופטימי בד"כ..אל תראו אותי ככ חחח
C coldplaying New member 4/10/07 #10 יהיה פורום כי יש אנשים שכן רוצים את הפורום הז ה... כאילו אם יסגרו בתפוז, נעבור להיידפארק או לאתר הרשמי.. (הלוואיי...)
יהיה פורום כי יש אנשים שכן רוצים את הפורום הז ה... כאילו אם יסגרו בתפוז, נעבור להיידפארק או לאתר הרשמי.. (הלוואיי...)