למה אין פה מעון????

למה אין פה מעון????

בכל ישובבארץ ובמיוחד ביושבים שבהם אחוזי הילודה רבים קיים מעון . מדוע אין ביישוב מעון?של ויצ"ו ,נעמ"ת או של אמונה

אם כבר... עדף של החברה למתנסים או

אם כבר... עדף של החברה למתנסים או של מלכ"ר פרטי. כך יש יותר סיכוי לצוות מקצועי, לאוזן קשבת להורים, לכמות סבירה של ילדים בכיתה.

טליס15

New member
אמנם כמות קטנה של ילדים

אבל.. יש הרבה יתרונות במעונות של ויצו ודווקה לא בפרטי, בני עכשיו מסיים שנה שלישית בויצו ואני מאוד מאוד מרוצה!! יש צוות מקצועי ואוזן קשבת ואפילו...פיקוח מעולה! ואי אפשר להתעלם מהעובדה של המחיר החודשי, אני יודעת שסדר גודל של תשלום חודשי בגנים הפרטיים עומד על 2,200 עד 2,400 !!! לפי דעתי זה ט-ר-ו-ף עם כל הכבוד - ויש כבוד!

sagievri

New member
עינת,אולי אפשר לבדוק מול הנהלת ויצו

פניתי פעם להנהלת ויצ"ו עם השאלה הזאת, אמרו שיבדקו ולא חזרו אלי. גם אני שכחתי מזה. אולי כדאי לפנות אליהם באופן רשמי ומסודר. מחצית מילדי מעון ויצ"ו לפיד הם שלנו. המעון בויצ"ו נפלא, מטפלות נהדרות ויחס נהדר להורים. היה עוד יותר טוב אם באמת היה לנו בישוב מעון, שבטוח היה מתמלא מהר מאד מפאת שפע הילדים הבאים לעולם בישובנו. מה שטוב במעונות זה שיש באמת פיקוח (וראיתי את המפקחת..)

ronpel

New member
הנושא בבדיקה כבר זמן רב

ויצו ונעמת לא מקימים מעונות - הם רק מפעילים אותם. את המבנה יש להקים בעצמנו או ע"י תקציבים לנושא ממשרדי ממשלה. לאור הקיצוצים הרבים בתקציבי המשרדים הממשלתיים ושייכות הישוב לרף הגבוה ביותר מבחינה סוציואקונומית אנחנו לא בעדיפות עליונה לקבלת מימון למעון. אנו בוחנים אופציה של הקמה בשיטת BOT כפי שמנסים בימים אלו גם במודיעין. רונן

למעלה