למה אין צ'אט באתר של אמבי

liorben20

New member
למה אין צ'אט באתר של אמבי

מתוך סקרנות רק רציתי לברר למה באמת אין צאט באתר של אמבי שנוכל באמת לדבר אחד מול השני (ואולי אפילו לראות) ולקיים מענה לתשובתינו יותר מהר. אשמח לקבל תגובות . ליאור נ.ב מישהו מכיר את אתרים ישראלים למגמגים או פורומים ישראלים נוספים?

shuky63

New member
יש צ'ט כאן דרך הפורום

לחיצה על צ'ט בחלק העליון של דף הפורום פותחת חדר בשם גימגום בצ'ט המתקדם של תפוז רק צריך לקבוע שעה בה כל חברי הפורום יכנסו לצ'ט.רובין הוד ניסה לקבוע בעבר ולא כל כך הצליח.

avi9

New member
ההצלחה של הפורום היא באנונימיות

המוחלטת שבו.כאשר מתחילים להפוך אותו לחדר שיחות שבו למגמגמים יש בעיה,וגם האנונימיות נעלמת. בכל אופן לשני המתענינים הכבדים בפורום,יש פתרון ונאחל להם שיחות מהנות ומפרות.

liorben20

New member
אנונימיות שממוניניות

למה זה מתחיל להיות בעיה ? האנונימיות נעלמת ? מי שלא רוצה להשתתף שלא ישתתף בצאט בכל מקרה כבר איזה הבדל גדול יש בין צאט לפורום. צאט הוא פשוט מקור יותר מהיר ומעניין מאשר בפורום שזז הרבה יותר לאט . אני מאוד אשמח אם גם באתר של אמב"י יהיה צאט משלהם . אשמח לקבל תגובות ליאור

avi9

New member
יש רמה מסויימת של כתיבה ודיבור

שמקובלת באתר של בני תרבות,שפת שוק תוכל לדבר בצאט.

R O N Y1

New member
ליאור אין לי בעיה לדבר בצאט.

את הרמה של צאט יקבעו אלו שכותבים בו!! זה לא אתר הכרויות שיכתבו בו בשפת השוק ! עדיין לא ניתקלתי באתר במגמגם שהוא לא בן תרבות!!! בכל מיקרה אפשר לומר שהצאט יהיה שיטחי ומהיר אבל לא בשפת שוק !!!!! RONY

liorben20

New member
אתה מתנשא ?

עם כל הכבוד לא כולנו בני 40+ עם ילדים שעדיין מציק להם הגמגום יש גם בני נוער שפשוט זה השפה שלנו . אני ממש מצטער עם זה לא לטעמך . לא כולנו אקדמיים(עדיין) יש כאלה שהם חיילים כמוני וגם בני נוער או פחות מזה . בכל מקרה לדעתי צאט הוא פיתרון ריאלי כמובן שיהיו בו חדרים לקבוצות שונות אך עדיין כל עוד אין מקומות מפגש ריאליים קבועים אני לא צופה פיתרון אחר באופק .

liorben20

New member
אתה מתנשא

עם כל הכבוד לא כולנו בני 40+ עם ילדים שעדיין מציק להם הגמגום יש גם בני נוער בפורום הזה שפשוט זה השפה שלנו . אני ממש מצטער עם זה לא לטעמך . לא כולנו אקדמיים(עדיין) , יש כאלה שהם עדיין חיילים כמוני או בני נוער או פחות מזה . בכל מקרה לדעתי צאט הוא פיתרון ריאלי כמובן שיהיו בו חדרים לקבוצות שונות אך עדיין כל עוד אין מקומות מפגש ריאליים קבועים אני לא צופה פיתרון אחר באופק .

R O N Y1

New member
מה פיתאום אני לא מתנשא.

להפך אמרתי אני מוכן לדבר איתך בצאט .אני האחרון שיתנשא עליך או על מישהו באתר נ.ב אני לא בן 40 יש לי ילדים אבל תאמין לי יש לי כבוד לכל הגילים גם לך. RONY

למעלה