למה אין קליפים נורמליים בערוץ 24 ?

זורו007

New member
למה אין קליפים נורמליים בערוץ 24 ?

אני לא מבין מאיפה הם מביאים את כל "הזמרי שכונות" האלה. במקום קליפים מושקעים אני צריך לראות את כל הזמרים המזרחיים האלה,שירי שוק ממש. חח אני לא צוחק אנשים תתעוררו, מה זאת הרמה הנמוכה הזאת? מי זה הקובי פרץ הזה? הוא יודע תווים ? הוא יודע לנגן על משהו? חוץ מלנגן לי על העצבים. באמת זה כל כך אידיוטי, "בלבלי אותו בלבלי". אז קחו לתשומת לבכם מי שאחראי שם על התוכניות , תורידו את הקליפים האלה נמאס, זה כבר נעשה יותר גרוע מהקליפים בערוץ VH1.

סינטטית

New member
תראה, גמני בהתחלה חשבתי כמוך

אבל לאט לאט הבנתי, אני אוהבת רוק, אנשים אחרים אוהבים מזרחית... אז מה אם לדעתי זו חרא של מוזיקה (סליחה מראש, לכל מי שאוהב) לדעת מי שאוהב הרוק שאני אוהבת יכול להיות חרא של מוזיקה זה נכון שזה מעצבן אבל אי אפשר לשים רק מה שצד אחד אוהב, צריך לרצות את כולם ודוקא לפעמים יש אחלה קליפים... אפילו לפניי כמה ימים היה סינרגיה בצ'וטטות :) האאא איך שמחתי לראות את זה !! :)

היה פעם גם ../images/Emo110.gif

ב|זה רק רוק" או ב"טיסת לילה" רצף של איזה 3-4 קליפים שלהם... זה היה כזה כיף

סינטטית

New member
באמת????

למה לי אף פעם לא יוצא לראות ?? :/ גם היה פעם בצ'וטטות, יוו איך התלהבתי התחלתי לשלוח SMS לכולם שיראו! ורשמנו כולם לתוכנית ! חחחחחחח

Amit Enchanted

New member
*מסכים עם שניכם* מאיפה צצתי? ../images/Emo6.gif

נמאס כבר שיש כל כך הרבה אמנים איכותיים שמשקיעים במוזיקה ובקליפים (ראו עברי לידר, היהודים וכו') אבל במקומם צריכים לשמוע נערי שכונה שבוכים על אותו דבר כל הזמן בקליפים של שקל תשעים. אני לא רוצה להעליב אבל לפי דעתי מוזיקה מזרחית היא רדודה ו-וולגרית, תמיד זהה ולא מיוחדת. שיתביישו להם.

סינטטית

New member
כןן הם היו עם הקליפ שרואים אותי ../images/Emo3.gif

היה את צועקים וממשיכים לרוץ בממשיכיםר לרוץ רואים אותי זה מההופעה ב-29.10!!! כפרעליהם אבל פספסתי את זה נו לא ראיתי תקליפ עדיין בגודל טלויזיה :/ רק במחשב ראיתי שזה עוד היה בוואלה!

A N I g M A

New member
הממ.. כמה דברים.

1. מה רע בקליפים בVH1? באמת סליחה שבשנות ה60 צילמו בשחור לבן. 2. אני מאד מסכימה איתך בקשר לזמרי השכונות, אני לא בקטע של מזרחית. אבל רק שתדע שרוב הזמרים לא ממש יודעים תווים. רוני למשל, לא נראה לי שאכפת לה אם השר הוא בדו מז'ור או פה מינור. גמאני לא מתה על הבלבלי אותו האדיוטי הזה, אבל זה מה יש
צריך לספק את כולם.

survivor 2

New member
אתה עושה הכללות...גם ברוק יש את זה

קודם כל קובי פרץ הוא זמר סה"כ, הוא לא אמן ולא נגן ולא מלחין ולא משורר. הוא יודע לשיר, זה מה שהוא יודע... הוא לא חייב לדעת לנגן או לדעת תוים (למרות שבטוח הוא יודע דבר או שניים). תתפלא אבל זמרים הרבה יותר גדולים ומוערכים מקובי פרץ לא יודעים לנגן... דבר שני אתה מכליל- זמרים מזרחיים=רמה נמוכה...זה מה שאמרת יש זמרים מזרחיים שמלחינים את השירים שלהם ויודעים לנגן (סגיב כהן, יוסי אזולאי...) ויש להם שירים יפים וגם קליפים לא רעים (הקליפ של שרית חדד לשיר אירויזיון שלה או שמע ישראל הוא אחד היפים) אז נכון שיש הרבה קליפים מטומטמים בז'אנר המזרחי אבל אותו דבר אפשר להגיד על שירי רוק לא חסר זמרי רוק שצילמו קליפ ב2 שקל בתוך הבית שלהם (דיברו פה על היהודים...אז "הזמן שלך" שהוא שיר מדהים צולם בתקציב של מסטיק למי שלא יודע, הם אמרו בהופעה שלהם) יש מלא דוגמאות...סער בדישי "מאמי" (שיר יפה) שהוא צילם את עצמו על המיטה, דן תורן "סופרמן" שצילם את עצמו שוטף כלים והכי חשוב, זה לא ערוץ שלך וזה לא ערוץ כבקשתך- משמיעים הכל לא כל האנשים אוהבים את מה שאתה אוהב... מה לעשות

למעלה