למה אין רינגטונים שלו?

Chocoholic

New member
דווקא יש

דילן הוא לא בדיוק אמן לרינגטונים (אני סבור שיש לכמה אנשים בפורום דעה נחרצת בנושא) אך אם בכ"ז חשקה נפשך, יש פה כמה. רינגטונים תלוים גם הם בזכויות יוצרים, קשה לי לדמיין את בוב נותן את אישורו להפצת לחניו בצורת צלצול לטלפונים ניידים, אך כנראה שהוא עשה את זה...

ערןלוי

New member
רינגטונים

"קשה לי לדמיין את בוב נותן את אישורו להפצת לחניו בצורת צלצול לטלפונים ניידים" זו סיבה טובה מאוד בשבילו לעשות את זה.

Chocoholic

New member
כן... זה מתקשר

לדיון על ההתנהגות שלו בראיונות (בעבר).

ערןלוי

New member
כן...

שלא לדבר על הפרסומת ל victoria's secret והדיסק שנמכר אקסקלוסיבית בסטארבאקס (???!!!!)

Chocoholic

New member
האלבום שנמכר בסטארבאקס

יימכר גם מחוץ לרשת הזו בעוד כשנה. מעניין למה שמו שם רק עשרה שירים בעוד שיש לפחות עוד שבעה שהוקלטו ב Gaslight ומסתובבים בבוטלגים.

בקשר לפירסומת של ויקטוריה סיקרט

כששמעתי את הידיעה היא לא הזיזה לי ודי שיעשעה אותי. עד ש.... ראיתי אותה ודי נחרדתי אני לא יכולה להסביר אבל בוב המזדקן+דוגמניות חצי ערומות+ רקע רומנטי ורדרד= יו הפנר????

youngG

New member
לא ראיתי את הפרסומת

מישהו מכיר קישור לאתר שבו הפרסומת מופיעה?

ערןלוי

New member
כן

http://www.youtube.com/w/Victoria%27s-Secret---Angels-In-Venice?v=EUXiGednKBA&search=dylan%20victoria תהני.

ערןלוי

New member
זה די מטריד....

אם כי לא הייתי מגדיר שום דבר שאדריאנה ליימה מופיעה בו כ"מזעזע".... לזכותו של דילן יאמר שעוד ב 1965 כששאלו אותו מה יכול לגרום לו להתמסחר הוא ענה "לבני נשים".

youngG

New member
ישראלים לא יכולים להוריד?

או שרק אצלי ישראל לא מופיעה ברשימה של השלב הראשון..

Chocoholic

New member
אצלי זה עובד

אני לוחץ על שם השיר ואז נפתח חלון המזהה את הארץ שלי ולאחר מכן יש אפשרות לבחור חברה סלולרית.

youngG

New member
שיראל הופיעה ברשימת המדינות?

כי אצלי ההכל מופיע בעברית,אבל ישראל חסרה... הצלחת להוריד?

למעלה