למה אין ריקודי עם בימי שישי בערב

למה אין ריקודי עם בימי שישי בערב

מדוע אין הרקדות באופן שוטף בימי שישי בערב? האם הרקדה זה לא בילוי חברתי במקום לבלות בעוד איזה פאב או מסיבה? הפרסום אומר שרק ביפו קיימות הרקדות לא ניסיתי ללכת לשם אבל הסביבה לא נשמעה לי בלי לפגוע באנשים מיפו. אשמח לשמוע חוות דעת בנושא

וזו רק דעתי-בת 32 מראשון

שבת שלום לך. לפי עניות דעתי? השבת נתפסת אצל רוב הרוקדים (כמובן גם אצל רוב העם היהודי) כיום חגיגי למשפחה. כל השבוע הרוקדים נמצאים בהרקדות, מי ללא אשתו? מי ללא בעלה? מי ללא הילדים? ועוד... ביום שישי, שבת וינפש. יושבים כול בני המשפחה מסביב לשולחן שבת,חגיגי ומלא כיף אמיתי. שום הרקדה לא תשווה לערב כזה. נכון כתבת,שהרקדה זה בילוי. אבל אי אפשר לבלות יום יום כולל שישי רק בהרקדה. יש בילויים נוספים, אם כל כך רוצים לצאת. אני מכיר המון שמעדיפים שישי להשאר בבית בחוג המשפחתי. אבל לידיעתך יש פעם ב... מרתונים בימי שישי (כמו בעזריאלי למשל) וכשזה יוצא פעם ב... זה בסדר, ולא כל כך פוגע בתא המשפחתי. שתהיה לך שבת כייפית ומהנה מיום טוב.

לבת32 מראשון

פעם היו הרקדות קבועות בימי שישי, ההרקדות התקיימות בביכוי העיתים שבסמוך לבית מפעל הפיס בת"א. כך הצלחתי להכיר את רוב המדריכים בארץ, כל שישי מרקיד אחר, פעם גדי, פעם, שיקר, פעם ספי, פעם אבנר נעים ועוד ועוד... זה היה מהתקופה שתחלתי לרקוד בערך לפני 11 שנים, לפני כשנתיים, כמדומני, הפסיקו להרקיד שם בימי שישי - איני יודעת מדוע, זה היה מאד נחמד לפגוש מרקידים שעשו רוטצייה מכל מיני איזורים בארץ. כיום מרקיד שם אייל פעם בחודש - אם את מעוניינת, פליירים יוצאים בהתאם על-ידו. זה מאפשר למי שאין עניין לשבת בשולחן סביב המשפחה כפי שהסביר יום טוב, להוציא קצת אנרגיה לאחר ארוחת ערב שבת...

יש בשישי

לאלה שלא יודעים ,אז יש לאייל קרבלניק חוג ביום שישי בערב פעם בחודש החל משעה 2200 ,ואני יכול להעיד שהוא בהחלט בין המרקידים שעובד עם חומר ישן כחדש ,אני לא זוכר את התאריך הבא ,אבל אפשר להתקשר אליו בטל 058949551שיהיה סוף שבוע נעים,קריר,ובטוח בכבישים.

קורין1

New member
פעם היה חוג קבוע ביפו ד´.....

בכל יום שישי באופן קבוע, החוג נסגר מכיוון שאנשים כמעט ולא היו מגיעים, ייתכן שזה קרה בגלל המיקום של ההרקדה וייתכן שאנשים לא מעוניינים לרקוד בסופי שבוע, עד שהמרקיד החליט לסגור את החוג. אני אישית הייתי שמחה אם היה הרקדות בימיי שישי. באהבה

למעלה