למה אין שידור חוזר מרוכז???

irisiris1

New member
למה אין שידור חוזר מרוכז???

יש לי בעיה עם קטי המכוערת אעפ"י שהיוזמה עם טלנובלה רוסית היא רעיון נחמד. א. ראיתי את בטי המכוערת, ואין מה להשוות בין המקור לבין העיבוד הרוסי, לר במשחק, לא בעלילה (כנראה ההבדל בניואנסים). אני מוצאת את עצמי משתעממת הרבה פעמים ב. הפרסומות זאת רעה חולה, בגלל זה אני מקליטה וצופה רק אח"כ, וגם מריצה קדימה לא רק בפרסומות אלא בקטעים המשעממים ג. האתר של ערוץ 9 כולו ברוסית ואין תרגום לעברית. לכן אין לי מושג מתי יש שידור חוזר מרוכז כמו בערוץ ויוה ד. מישהו יודע פרטים על השחקנים של הסדרה?

white angels

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

לדעתי הגרסה הרוסית מאוד מאוד יפה והיא נראית לי יותר מבטי המכוערת,פשוט איך להסביר-בטי נראתה כמו איזה קרוקודיל ואילו קטי ממש לא מכוערת היא נראית כמו בנאדם רגיל חוץ מהמשקפיים הענקיים. זה ששיחק את המנכ"ל בבטי איך להגדיר את זה בעדינות-פשוט היה מכוער. לא היו בו שום דבר מושך וגם לא אהבתי את המשחק שלו..זה שמשחק את אנדריי הוא דווקא בסדר,לא הייתי קוראת לו חתיך אבל הוא נחמד והוא משחק לא רע בכלל. לגבי שאר השחקנים זה לא כלכך משנה..אבל האווירה בבטי הייתה שונה,ממש הרגישו שם את הבדלי המעמדות,גם פה יש את זה אבל פחות מדגישים את זה והאווירה יותר משעשעת וקומית כזו למרות שפה ושם יש קטעים דרמטיים. דווקא אני לא מצאתי את עצמי משתעממת מהקטעים המשניים..ולגבי התרגום לעברית אז דווקא בקטי המכוערת יש תרגום וזה לא מפריע שזה ברוסית..דווקא אני אוהבת את השפה הזאת. אבל בשני דברים אני מסכימה איתך-הפרסומות הרבות והשידורים החוזרים..הערוץ ממש מגזים עם כמות הפרסומות שהוא שם במהלך הסדרה וככה זה פוגם בצפייה =\ והוא גם לא בסדר בעניין השידורים החוזרים..מילא שאין שידור מרוכז אבל לפחות שישימו את הש.ח בשעה נורמלית שאפשר להשלים ולא ב11:00 בבוקר שרוב הצופים נמצאים בבצפר או עובדים.

m a r i n i

New member
ברוכה הבאה:)

לא נורא שזה ברוסית..נכון שזה גם מטריף אותי שאני שונאת טלנובלות ברוסית..אבל זאתי דווקא מזה יפה ופשוט מ-ה-מ-מ-ת.. את בטי המכוערת לא אהבתי בכלל..כי השחקנים לא שיחקו טוב והיה הכל כזה לודעת איך להסביר פשוט לא הייתה אווירה והכל היה סתם מעפן...ובכלל בטי המכוערת 2 "אקומודה" בכלל היה כישלון..אין מה להשוות בין בטי לקטי!! לא נורא תתרגלי לראות את זה ברוסית! ודוגרי הפירסומות האלו יצאו לי מכל החורים..מה זה הדבר הזה חהחההחה..לא נורא כבר היתרגלתי..

../images/Emo214.gifכבר אמרו פה הכל..../images/Emo6.gif

ככה שאין לי הרבה מה להוסיף, אני מצדדת בכל התגובות פה. אני בחיים לא ראיתי טלנובלה רוסית ולזאת...אני מכורה
מעצבן שאין שידורים חוזרים, כי לא תמיד מספיקים, אבל ניחא
... נ.ב-פרטים על השחקנים אין לי ממש כרגע כי אני לא דוברת רוסית, אבל יש פה כמה אנשים שכן מבינים, אז אם את מחפשת מידע על שחקנ/ית ספציפי/ת- את יכולה לשאול ואולי יתמזל מזלך
... מקווה שתישארי איתנו, הדר

m0rena

New member
מסכימה איתך

גם אני נכון לעכשיו חושבת שהמקור ("בטי") תמיד מוצלח יותר מהחיקויים, ועדיין קצת קשה לי להתחבר לדמויות, אבל בכל זאת חושבת שזאת רק ההתחלה ובהמשך אצליח להתחבר ... עניין הפרסומות באמת נורא מרגיזזזז.... כנראה אפתור את הבעיה בכך שאקליט את כל פרקי השבוע ואראה במרוכז

danochka

New member
בקשר לכמות הפרסומות

המניעיים לזה הם מסחריים נטו,בארוץ 9 יודעים שהסדרה הזאת זכתה לרייטינג מאוד גבוה באוקראינה ורוסיה,לכן הם מכניסים המון פרסומות בזמן השידור,אולי אפילו הרבה יותר,מאשר בתוכניות אחרות שלהם.כך שבאמת עדיף להקליט.

white angels

New member
ממ זה לא רק בתוכנית הזו

שמתי לב שהם שמים הרבה פרסומות בכל התכניות לא רק בקטי,בסודה של נסטיה למשל שמשודרת ב18:00 יש כמות פרסמות זהה לזו של קטי המכוערת.

למעלה