למה אין שידור!?!? מה נעשה בכיפור??

יNOT

New member
כנראה שהמטרה היא להעביר גמילה מהתוכנית ../images/Emo6.gif

lightflake

New member
אבל דווקא בכיפור? שאין מה לעשות?

זה החג הכי דפוק בעולם כבר עדיף לאכול מצות

יNOT

New member
את יכולה להתייחס לזה כבדיקה של רייטינג ../images/Emo8.gif

האם הצופים יחזרו אחרי זה או לא? האם לצופה איכפת שמחשיכים לו את המסך ליום שלם, ומאפשרים לדיירים בווילה לפרוק את כל המתח המיני שלהם בלי צופים?!
נראה לי מפה והלאה אפילו נשיקה לא תראי בתוכנית
(היה להם מספיק זמן בלי מיקרופונים ובלי מצלמות, בשביל שיספיק להם עד סוף עונת השידור הזו
)

Fairywitch

New member
אפשר גם להתייחס לזה ככפייה דתית.

שיתנו לי לבחור אם לצפות או לא.

Fairywitch

New member
אז לא רק אני פה../images/Emo24.gif

איזה שקט ושלווה
אחרי כל הטררם של החגים, הכשרוּת והסליחות- נורא חבל לי שאי אפשר לראות מה קורה שם בבית עכשיו
אשר הפתיע אותי אתמול שוב ושוב- בין השאר כשאמר לעינב: "ביום כיפור אם מישהו אוכל או מבשל (משהו כזה), אל תתרגזי. אלה החיים שלהם, זכותם." ולצבר: "זה הבית שלכם." ולכולם: "אני לא רוצה שאנשים יפחדו עכשיו שאם הם מכינים משהו בשבת הם ישר יהיו מועמדים להדחה." הוא ממש הצליח לרגש אותי (הופתעתי עד כמה התרגשתי מכל זה) - הוא באמת סוף סוף הבין.

יNOT

New member
לצערנו אנחנו יכולים רק לדמיין ../images/Emo40.gif

ככה שאי אפשר לדעת אם הוא באמת הבין או שהוא צורח עליהם

Fairywitch

New member
נראה ברגע ההדחה, אני מניחה...

אבל זה נראה ממש אמיתי הפעם.

Jason2

New member
צורח בטוח לא

הוא אמר שבכל יום כיפור הוא בתענית דיבור. מה שכן הוא יכול לקפץ במקום ולהניף את הידיים.

Jason2

New member
ונראה לך שאם יהיו צרחות

לא ישדרו את זה אח"כ? הרי מזה הם חיים.

יNOT

New member
כו, אבל הם יכולים לעשות מה שהם רוצים בעריכה

להראות אותו צועק ! והוא בכלל התעצבן ממשהוא אחר. (זה ההבדל בין צפייה בלייב לבין צפייה בשידור ערוך, גם כל ה
ערוך ככה שיש לך את כולו בשילוב מושלם עם ה
ו
, מה שאין לך אם אתה צופה בלייב ! )

יNOT

New member
ונסיעה על אופניים , זה מזמן לא יום של סליחות

אלא אם כן, מדובר באדם דתי. (סליחה על התגובה המאוחרת , אבל רק עכשיו ראיתי את הפוסט הזה)

Fairywitch

New member
נצא לעצמנו חיים../images/Emo6.gif

סתם, סתם
הידעתם שיש כבר רינגטונים של התכנית? אהבתי במיוחד את נעימות הפתיחה, ואני מחכה ל"אני סמא, אני סמא"...

יNOT

New member
אני באופן אישי אפסיק לראות גם את התוכנית...

המרכזית , אני לא יוכל לעמוד בצביעות של ארז ושל העורכים כשהם יגידו :"וזה מה שקרה בווילה ביום כיפור" - ואח"כ יראו 5 דקות סיכום
ראינו כבר ששיקרו לנו גם בתוכנית , וגם בפורום לא חסר אלה שמשקרים (צר לי שוקי אבל זה האמת ) כנראה שהתוכנית באמת פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר של אנשים. אני מתערב איתך שאחרי החג , יהיו מספר שמועות על "זה" ועל "זה" אבל בלי שום יכולת של הוכחה.
(הלווווווו בשביל זה שמו מצלמות והתוכנית הייתה אמורה להיות 24 שעות ביממה ) את תחזרי לצפות אחרי יום כיפור?

Fairywitch

New member
ברור. מכמה סיבות:

א. גם ככה אני לא רואה כל היום. אני בעבודה חצי יום, ולא תמיד אני יכולה לצפות שם- צריך גם לעבוד טיפה (לך תבין). כלומר, יש לי חיים גם עכשיו
ב. אני מכורה. אני מתגעגעת לשיפשיף וצבר
אני גם רוצה לראות איך כל העניין המשיך להתפתח. ג. מי יודע- אולי כל מה שצולם יעלה לאתר לצפייה מאוחרת? ד. אני גם רואה "הישרדות" (האמריקאי) באופן קבוע- ושם זה תמיד ערוך וקטוע. אז אני רגילה (למרות שכאן זה פוגע בכל הרעיון, והבנתי שגם ההפקה המקורית ממש זעמה על זה).

יNOT

New member
../images/Emo192.gif

א. נושא השידור החי בערוץ 20 או באינטרנט ברור שאני לא צופה בזה
אני דיברתי על זה שאני גם אוותר על השידור המרכזי. ב. אני מבין שאת מכורה, אבל כדאי לך לקרוא את הפוסט שלי בהתחלת העמוד, איפה שכולם אמרו" גמר חתימה טובה" (ד"א גמר חתימה טובה
) ג. טוב זה קצת נאיבי,
אבל
עם זה
ד. כן יש הבדל עצום בין הישרדות לבין ה"אח הגדול" (למרות שכן, בארץ הם מצליחים לצמצם את הפער
) ואני בספק אם ההפקה המקורית מודעת או שאיכפת לה(זה לא בעייה לתרץ את זה ב"הבדלי תרבויות ודת ") לילה טוב

למעלה