למה אין תוכנית השבוע?

• פותח הנושא ani88
  • פורסם בתאריך

ani88

New member
למה אין תוכנית השבוע?

והאם תהיה בשבוע הבא?

FrAnzY

New member
כי "חפש את המטמון" יותר חשוב להם.

כלבים!

FrAnzY

New member
ובקשר לשבוע הבא...

הגיוני שכן. חסר להם אם לא.

לירווני

New member
../images/Emo46.gif

אווווווףףףףףףףףףףףף עכשיו אני מבינה למה לא שלחו לי לאימייל את הקטע שיהיה יום שבת..<הם שולחים כמה ימים לפני קטע שיהיה בפרק הרגיל..> וגם למה אין שום פרומו לפרק.. =//

FrAnzY

New member
למה להפלות את השגרירים? ../images/Emo10.gif

עכשיו יעבור עלינו שבוע של שעמום בפורום! הם ממש לא בסדר החבר'ה בקשת. לא בסדר מה שהם עשו
אנחנו עוד ננקום בהם!

טלמ

New member
החפש את המטמון יצא מכל החורים

אחלה תכנית אבל הם שמים את זה בכל מקום! זה כבר נמאס

varna

New member
חצופים ערוץ 2 !!! ../images/Emo31.gif עד שכבר מגיע

סוף השבוע - ומחכים כל השבוע ליום שבת בשביל לראות את השגריר :( אוף מה עכשיו לחכות עד שבת הבאה :(

FrAnzY

New member
טוב חברים, יש לי רעיון.

לא יודעת עד כמה זה יעזור ועד כמה לא, אבל בואו ננסה. שלחתי מייל לקשת. יש מצב שזה יעזור והם יבינו כמה שהתוכנית חשובה לנו. בואו נשלח כולנו מייל, שיראו שזה באמת חשוב, ושלא יתעסקו בדברים המעפנים שהם משדרים. המייל למי שרוצה - [email protected]

חפש את המטמון נועדה לכישלון../images/Emo31.gif

בלי קשר לשגריר, התוכנית הזו מיועדת לכישלון צורם. משעממת, לא מושכת את הקהל, אין מתח, סתם זבל. מאוד מזכירה את ה"יצירה" הקדמונית "החפרפרת" (גם של ארז טל) שגם יצאה ברעש גדול ובסוף כשלה. בקשר לשגריר, בהחלט מעצבן שלא שידרו ואפילו לא טרחו להודיע ולהתנצל על כך, פשוט זלזול בצופים. * אגב, נדהמתי לראות אתמול בתוכנית המטמון עד כמה סיוון רהב מאיר שמנה.. עוד זוכר אותה בתור חילונית רזה... מה קרה לה? זה היה הדבר הדרמתי היחיד בתוכנית...

למעלה