למה אין תמונות מפחידות?
F Fenix Girl New member 9/9/05 #2 בבקשה...; ראיתי את זה זה סירטון מלא (20 דק' בערך) שפעם הורדתי בקאזהה היום אנלא מוצאת אותו :/ משהו מפחיד רצח.. (לא ממש התמונות אבל הסרט )
בבקשה...; ראיתי את זה זה סירטון מלא (20 דק' בערך) שפעם הורדתי בקאזהה היום אנלא מוצאת אותו :/ משהו מפחיד רצח.. (לא ממש התמונות אבל הסרט )
ח חרפושית ורודה New member 10/9/05 #5 מדובר בסרט המדובר שאמור לתעד, כביכול, את נתיחת גופת החייזר שנמצא על החללית שהתרסקה ברוזוול בשנות ה-50, ומוסתרת עד היום (שוב, כביכול) ע"י הממשל האמריקאי. כמו הרבה חומרים אחרים, גם אמינותו של מסמך זה מוטלת בספק.
מדובר בסרט המדובר שאמור לתעד, כביכול, את נתיחת גופת החייזר שנמצא על החללית שהתרסקה ברוזוול בשנות ה-50, ומוסתרת עד היום (שוב, כביכול) ע"י הממשל האמריקאי. כמו הרבה חומרים אחרים, גם אמינותו של מסמך זה מוטלת בספק.
F Fenix Girl New member 10/9/05 #6 מאיפה כל היידע? יש לך אותו? היה לי אותו לפני שפירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מחפשת אותו אני לא מוצאת:/ התבאסתי ...
מאיפה כל היידע? יש לך אותו? היה לי אותו לפני שפירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מחפשת אותו אני לא מוצאת:/ התבאסתי ...
K K i R i New member 13/9/05 #13 גילו שהוא לא אמיתי כי ראו איזה מכשיר בוידאו הזה שבזמן שרזוולט קרה עוד לא היה מפותח אגב, גם אני חדשה פה גם אני מאמינה בחייזרים, רק שאני לא מאמינה שהם הגיעו לעולם עדיין.
גילו שהוא לא אמיתי כי ראו איזה מכשיר בוידאו הזה שבזמן שרזוולט קרה עוד לא היה מפותח אגב, גם אני חדשה פה גם אני מאמינה בחייזרים, רק שאני לא מאמינה שהם הגיעו לעולם עדיין.