למה אי אפשר להישאר צעיר לנצח?

sporTV

New member
מקרר אישי?!?!?!?!

שברתם אותי.......אני מקנא! זה באמת דבר נצרך! בבילינסון היה מקרר אחד לכל 20 חדרי האישפוז.

בפעם האחרונה שאני בדקתי זה היה המרכז הגדול

ביותר בארץ לטיפול בחולי CF, צוות רופאים מוכשר ביותר דיאטנית ומומחית סכרת מהטובות בארץ { בקשר לסכרת נראה לי אפילו בעולם }פיזיוטרפיסט אלוף שעובד בשיטות חדשניות. ובנוסף כל הפינוקים למאשפז... כמעט עשיתי לי חשק לחזור לשם..

כן כן התנאים יותר טובים

אבל המסירות והמקצועיות של הרופאים שלנו מכפרת על הכל את זה אני לא אחליף... גם לא תמורת מקרר

sporTV

New member
למה אי אפשר להישאר צעיר לנצח?

כי בשנייה שעברת את גיל 18 - כל השירותים הרפואיים הרחבים עוברים משניידר לבלינסון..... ואז אני מגיע לסיטי בשעה 16:15 ומגלה שיש עוד בערך 100 איש יחד איתי שאחד חולה יותר מהשני ואני יוצא משם על הרגליים (ברוך השם...) בשעה 19:30. (אם רק הייתי יודע שאני צריך לשתות חומר ולחכות שעתיים הייתי מגיע מוקדם יותר....אבל הם לא טורחים להגיד את זה). הייתה מזכירה אחת - שעבדה כמו 10 מזכירות ביחד - כל כך הרבה דברים היא הייתה צריכה לעשות והיא הייתה לבד!!! ובילינסון, בי"ח שלאחרונה קיבל חותמת רשמית שהוא בי"ח עולמי או חרטא כזו או אחרת - יש רק חדר סיטי אחד שבאמת עובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה מגיע לנו (החולים בארץ) את כל החרא ?!?!?!?!? וסליחה מראש על הבוטות. למה אין יחס הוגן לחולים, למה הפקידים האינפנטילים לא מבינים שרפואה עוסקת בבני אדם ולא בכסף מזומן?!?!?!?!?!?!?!?!?!? (ומזמינים מיליון אנשים לסיטי בשעות אחר הצהריים בשביל תוספת השכר של הצוות הרפואי על שעות נוספות). תודה על הפלטפורמה להוצאת הקיטור לפני השינה. ותודה לקידמה שיצרה מחשבים קטנים שיכולים להחזיק 3 שעות ללא כל חיבור למקור אנרגיה ולהציג סרטים וסדרות בכדי שלא באמת נסבול מ"לא לעשות כלום" כשאנחנו מחכים ומחכים..... וגם תודה (לא יודע אם בציניות או לא) לאישה מאמינה ששמעה אותי משתעל בזמן ההמתנה והחליטה שאני צריך להדביק תמונה של האדמו"ר רבי ישראל אבו חצירא זצוק"ל למקום בו כואב לי בגוף וזה יציל אותי. עכשיו אפשר לישון בשקט. לילה טוב חברים יקרים, עוז.

sporTV

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מעולם לא הסכמתי איתך יותר!
מקרר יש לי בבית

itamarc8

New member
אהלן חברים!!!

אצלנו בבית חולים כרמל שאני מגיע לאישפוז לעיתים יש לי חדר לבד אומנם ללא מקרר אבל יש טלוויזיה בחדר הכל מוכן לבואי מאוד "כייף" לשהות בחדר עצמאי ושאין אני יושן עם ילדים אבל עם שברים בידיים או משהו שהוא לא מדבק על מנת לא להחשף למחלות אחרות מספיק מה שיש לנו והצוות שם מצויין מכירים אותי כולם ולעיתים לא בא לי ללכת הבייתה מרוב הפינוקים שאני מקבל שם אבל פרנסה קודמת לכל .שיש מצב ללכת למח' מסויימת אני מקבל טופס מהחלקת ילידם והול ישר לאותה מחלקה ואין שום עיכובים או יש להמתין אבל לא להרבה זמן.אגב המקרר עצמו נמצא בחדר שתייה שמיועד לכל המאושפזים יש גם מים חמים 24 שעות לשתייה חמה וכן יש גם לשתייה קרה ככה שאני מאוד מרוצה שם ומטופל שם כבר 28 שנים והזמן חולף לו מהר מאוד .אז שיהיה לכולם אחלה יום ותשמרו על עצמכם במזג האוויר הקודר הזה ויום טוב לכולם ממני איתמר כהן.

sporTV

New member
פינוקים?!?!?!

באמת נשמע שהתרגלת לטוב
אבל זה כנראה בגלל האופי שלך......כמו שראיתי אותך - אתה מסוגל ליהנות בכל מקום ורק לחייך!!! תתפנק בבית

אז את טוענת שבתל השומר רק הקנקן יפה?

וכן אני מסכים עם ראש גדול ולדעתי צריך לצרף את תל השומר לרשת מלונות פתאל בריכה וצוות בידור והם יכולים לשווק דילים לחגים. אגב הכל כלול..

../images/Emo201.gif

נו והדבקת? הCT וה- MRI פועל 24 שעות במיממה כי פשוט אין מספיק מכשירים כאלו ויש הרבה החולים נשמע מבאס כל הסיפור זה

vikvik

New member
הרשה לי לא להגיב לעת עתה...

בצורה ישירה , אבל סתם משהו שניצלתי במצבים כאלה..זה קודם כל באתי עם חמצן ואמרתי שיש לי אותו לשעה וחצי בערך(מה שנכון נכון לצערי) , לרוב התור והאנשים נפתחים כמו ים סוף ועל ה... שלי כאשר אני מרגישה לא טוב לחכות בתור. ועוד דבר אם כבר ביליתי כמה (כמההההה)לילות בבלינסון , ביקשתי לחבר את כל הבדיקות האלה תוך כדי היום הזה ,רופאי סיאף כמובן מסכימים ואם רופא המחלקה עושה פרצוף אז התלוננתי קצת יותר חזק ממה שכאב לי באמת רק כדי לעשות את הבדיקה . כאשר אתה בא מתוך האשפוז עם סניטר אתה נכנס מיד. וגם כאן...על ה... שלי אנשים אחרים וה"לא נעים". אז כמה טיפים להבא אולי גם לאחרים.

itamarc8

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ספורטיוי

אתה מאמין לאישה המאמינה מה סיפרה לך? ברצינות אספר לך קטע ממש לא נעים אחי לפני שניפטר היה עם אישתו והם אנשים דתיים ומאמינים הלכו לרב שאמר לו אין לך כלום ויום לפני פטירתו אמר שהוא מקווה שיצא מזה! מה התברר לי שבוע שעבר? שאותו הרב היה מואשם באונס ילדות בנות 10 דתיות!!!!! ואותו רב נמלט מהארץ . ולכן אצלי כל רב שמדבר ככה הוא לא אמין בעיניי!!!! אני לא מאמין לא בדת ובטח לא באלוהים ואל תתלהב מהשטויות שלה אלעק תהיה בריא חחחחחח הכל קישקוש 1 גדול ועבודה בעיניים. חלקם שקרנים בעיניי אנשים פרזיטים שלא ילכו לעבוד אלא לקבל הכל בחינם!!!!

LullaBelle

New member
בהחלט מבאס ../images/Emo24.gif

מבאס שהמדינה לא מוצאת לנכון להשקיע בעוד מכשירים, מה שהיה יכול לקצר משמעותית את ההמתנה ולתת שירות טוב יותר למטופלים. ומבאס שה"אישה המאמינה" מהתור חשבה שהחוצפה שלה להתערב לך בריאות ולתת לך הצעות איך לטפל בעצמך היא משהו מקובל. ומבאס שהיא גם אשכרה מאמינה בזה [אני הייתי מציעה לה להדביק את התמונה לראש, אולי יתפתח שם מוח]. אני מאוד תומכת בהצעות של ויקה. לדעתי, דין חולה כרוני [ולא, לא רק סיאפניק] הוא לא דין אדם בריא בד"כ ואני ממש לא חושבת שחולה כרוני צריך להמתין שעות ארוכות לבדיקה. זה גם מפריע לו לשגרת הטיפולים, גם מוריד מהכוחות הגם ככה מועטים, וגם חושף לעוד ועוד זיהומים בית-חולימיים. חבל שהמערכת הרפואית לא מתייחסת לשיקולים אלה, אבל אם הם לא, אז אין ברירה וצריך לקחת את העניין לידיים שלנו.

sporTV

New member
פרסונל למשל

הוא אלוהים. כנראה שכל כך מסוכן לו להמתין בתור (זיהומים וכו'...) שהוא קיבל אישור להיכנס בלי להמתין אפילו שנייה!!!!!! אני מאוד מכבד את אנשי המקצוע (מאוד מאוד!!!) אבל אין שום סיבה בעולם שפרסונל יעקוף אנשים שמבחינה בריאותית חייבים לשהות בבית החולים כמה שפחות. כשהייתי בארצות הברית - בפארקי השעשועים - קיבלתי מעין סיכה של: Give Kids The World זהו ארגון שיש לו כפר נופש לילדים חולים. הסיכה הזו איפשרה להיכנס לכל מתקן שעשועים בפארק מבלי לחכות שנייה בתור (תורים של שעות למי שמכיר...). זה היה כייף! חבל שאי אפשר לקבל כזו סיכה בבית החולים
שבת שלום ואנרגיות חיובית,
עוז.

ראשגדול

New member
סורי לבאס אותך

אבל בתל השומר זה לא היה קורה אני אשכרה מרגיש שם כמו מלך לפעמים , נדיר מאוד שאני מחכה בתור

sporTV

New member
../images/Emo45.gif

אני שמח בשבילך שאתה מרגיש שם כמו מלך!

למעלה