למה אי אפשר להתחיל עם מישהי זרה לי

bhmi100

New member
למה אי אפשר להתחיל עם מישהי זרה לי

כשאני חושב על זה , כל האנשים שמכירים אחד את השני היו זרים זה לזה קודם. וכשהם כבר חברים זה ממש לא משנה איך הם הכירו. אבל לבנות יש קטע שאם אני לא מכיר אותן אז הן יסרבו כמעט על בטוח או יותר גרוע יתעלמו ממני לגמרי כאשר אני מתחיל איתן /מנסה להכיר אותן מה הקטע? (אני חושב שיש להרבה בנות תפיסה שכל מי שלא מוכר הוא יכול להיות סוטה מין בניגוד למישהו שהן מכירות דרך החברה שלהן ,העבודה או הלימודים . למה? (ההכללות כאן הם לנוחות הכתיבה , תמיד יש יוצאים מן הכלל)

seeyou

New member
אפשר להתחיל עם מישהי זרה-../images/Emo108.gif

השאלה - איך? זה מזכיר לי את הסיפור של משה הקטן שרוצה להעביר זקנה מצד אחד של הכביש לצד השני למה? כך חינכו בבית הספר-לעזור לזקנים לחצות את הכביש אבל מה לעשות? הזקנה בכלל לא היתה מעונינת לעבור את הכביש. גם עם בחורות "זרות" אותו סיפור.. לריך ללמוד פשת הגוף של נשים... תבדיל בין אור ירוק לצהוב או אדום סתם לתת זינוק זה כמו פול גז בנאוטרל.

dariii

New member
פשוט מאד...

הדרך שבה מתחילים איתנו רוב הבנים, די דומה, ודי נדושה ונראית נורא לא רצינית. אני מאד בעד להכיר אנשים זרים, ולהתחיל עם מי שבא לי/לך. חבל שאיפה שאני גרה זה די בועה, כולם מכירים את כולם. וזהו.. אתה באמת צריך לדעת לראות מה הן רוצות, ואם סתם תתישב קרוב ותשלח מבטים, זה נראה לי יותר טוב, מכל משפט פתיחה.

אני אישית,

כשלא היה לי חבר ומישהו היה מתחיל איתי סתם ברחוב,הייתי ניבהלת מזה וממש לא משתפת פעולה ומנסה כמה שיותר להתחמק... למה? כי אני לא אוהבת את הרעיון של להכיר מישהו זר לגמרי בצורה כזאת ברחוב עם משפט פתיחה דפוק. אבל אני ספציפית כזאת... בטוח יש הרבה בנות שונות ממני.

אפשר וגם רצוי

בדיוק כמו שאתה אומר, כולנו היינו זרים זה לזה פעם. השאלה, אייך עושים את זה. אם יש בידיך את מפתח הקסם, אם אתה יודע למצוא את המילים המתאימות לסיטואציה שבה אתה נמצא - גם אתה יכול.

Anna Karenina

New member
בוודאי שזה אפשרי...

פשוט צריך לדעת לעשות את זה בטאקט, כדי לא להבהיל את הבחורה..

black side

New member
כי אסור לדבר עם זרים../images/Emo3.gif

עוד מעט תתלונן שילדים לא לוקחים ממך סוכריות..

טעות מס' 1- תמיד זה חשובה ההיכרות.

טעות מס' 2- לבנות אין שום קטע עם זרים! אם הם נראים לעניין ונראה שיש על מה לדבר הן ידברו (ולא יתעלמו) אם לא - אז לא! טעות מס' 3- יש המון בנות ששונאות להכיר דרך... אלא עצמאיות בשטח! הבעיות- אומץ, כח רצון, קליטת רמזים (חיוביים ושליליים), ביקורת עצמית!

למעלה