למה אליפות ישראל בשבת?

ede1

New member
נכון, א'

טעות. התקוונתי לאשמות.
ב' אפשר לענות בסגנון כתבתך, אך בוחרת שלא.

Mrpops

New member
מסכים

הפורום הזה מאופיין באנשים שב-א-מ-ת אוהבים התעמלות ושחשוב להם שהענף הזה יתקדם בארץ ויצליח. מבחינתי כל דבר שלא קשור להתעמלות או לקידום הענף - לא רלוונטי. ברור שעדיף שלא יהיו ויכוחים \ האשמות \ אי הבנות בפורום אבל אנחנו עדיין בני אדם וזה יכול לקרות לפעמים...מה שחשוב זה לדעת לגשר על העניין ולהמשיך הלאה בצורה מכובדת.

לא מבינה

השאלה שלך, על סמך מה אתה מקווה שיימצא פתרון... מפריעה לי, אפילו מפריעה לי מאוד.
בראש ובראשונה אני רוצה לציין שמהרגע הראשון שפניתי לאיגוד זכיתי ליחס אוהד ומבין.
מן הרגע הראשון בשיחה הראשונה שלי אל האיגוד הבנתי שמן הצד השני יש מי שרוצה להתחשב ולעזור לי, לילדה ולמאמנת (שגם היא שומרת שבת).
כבר ביום למחרת שיחתי עם הארגון קיבלתי תשובה כי העניינים סודרו על הצד הטוב ביותר וכי התחרות של דרגה ג' תתקיים ביום שישי.
קיוויתי שיהיה פתרון ופתרון אמנם נמצא... התקווה כפי שכתב הדוביבר באנשים... מסתבר שיש בה משהו, לפחות הפעם ולפחות מצד האיגד הזה...
תודה
מי יודע מדוע? עכשיו אני יודעת, במקרה, בלי כוונת זדון ועם כוונה לתקן

אמא לה3

New member
לא . עם כל הכבוד

זה לא ממש פיתרון. זה כיבוי שרפות. פיתרון יהיה החלטה קבועה שתחרויות לא מתקיימות בשבת. יש ימי שישי ויש חופשות (כן, אפילו חול המועד נחשב חופשה). היום הבת שלך הצליחה לסדר תאריך נוח, ומה מחר? מה עם עוד עשרות מתעמלות בדרגות שונות שרק האפשרות שהתחרויות יתקיימו בשבת מונעת ממאמנות לרצות אותן לקב' או מהורים להחליט ולהשקיע במתעמלת ובתחום התחרותי. בקיצור, כמו כל דבר בארץ כל ה"פתרונות" הם בעצם כיבוי שרפות.

לא מסכימה איתך

אני לא חושבת שיש מניעה עקרונית לקיים תחרויות בשבת, כפי שהיה במקרה הזה יש לדון כל מקרה לגופו.
ברגע שפניתי קיבלתי תגובה הולמת... מתעמלות חילוניות שרוצות לקיים תחרויות בשבת שייהנו (ושיצליחו),
הטעות היחידה לדעתי היא שהיה צריך לברר קודם אם יש מתעמלות דתיות. טעויות, אפשר לתקן, וכך עשו.
אני לא רואה בזה כיבוי שריפות ובאמת מאמינה, כמו שנעה כתבה שהייתה גם פנייה מצד מתעמלות שיום שישי הוא בעייתי.
הייתה כאן בעייה ופתרון הולם בהחלט
שיהיה לך המשך שבוע נפלא

כוונתי

שאלתי על סמך מה אתה מקווה שיימצא פתרון באה מכך שהגולש כתב את דבריו כאן בפורום, ועל סמך הודעות אנונימיות (ואף משתלחות) בפורום לא נפתרות בעיות מסוג זה.
הרבה פעמים יש לאנשים נטייה להתלונן (בייחוד בפורום) אך לא לעשות בפועל שום דבר. ואז להמשיך לבכות שהמצב לא משנה.
זה לא המקרה במצב הנוכחי. דוביבר עשה כנראה את מה שנכון לעשות והתקשר לאיגוד. על סמך זה באמת ניתן לקוות לתיקון הבעיה.

למעלה