למה אלכם ואוון לא ביחד?

רוח3

New member
למה אלכם ואוון לא ביחד?

אני לא מבינה את ההיגיון. הרי אלכס, שאהבה את רקס, נפרדה ממנו בגלל שברגע האמת הוא שאל אותה אם הוא האחד והיחיד בשבילה והיא שתקה לא יכלה להתעלם מהרגשות שלה מאוון ואז הוא הלך, והיא נותרה בדד וסבלה ועברה את זה ו.. נו? מה מפריע להם עכשיו להתחבר? הרי ברור שהיא נפרדה מרקס בגלל הרגשות שלה לאוון וברור שאוון מאוהב בה לנצח זה פשוט לא נראה לי הגיוני כאילו התסריטאים שומרים על המתח הזה, סתם, בשביל העניין. (ואל תגידו ג'מימה, היא סתם היתה אפיזודה חולפת, לא משתווה לאהבה שלו לאלכס. הוא בכלל התאהב בה (זמנית) רק כי היא דומה לאלכס באיזשהו מקום).

מאור 87

New member
למרות שזה מתבקש שיהיה ביניהם קשר,

אם תשאלו אותי לאלכס מגיע מישהו יותר טוב מאוון..

רוח3

New member
נכון

אני מסכימה איתך לגמרי היא הרבה מעל הליגה שלו רקס לעומת זאת היה מושלם בשבילה... :=( איזה יופי שגבריאל הבינה בזמן שהנקמה שלה לא לעניין ואיזה ממזרה מירנדה, אני לא קלטתי שהיא עושה את זה בכוונה.

shikma r

New member
כן באמת תהיתי לגבי זה בזמן האחרון..

כאילו כלום! פוף! כל מה שהיה ביניהם נעלם?! לפחות היום הייתה תזכורת והם דיברו על זה לכמה שניות אבל חוץ מזה?! שיעשו משווו! למרות שבאמת מגיע לה מישהו הרבה הרבה יותר מאוון אוון ממש מטומטם. אבל אני אוהבת את זה. גם לגבי.. שיט ברח לי השם.. נו ההומו המקורי (לא ריצ'י).. קיצר-הוא, אז בעונה הקודמת נראה לי התבר שהוא קצת מרגיש משו כלפי ריצ'י. מה נסגר?! דחו את זה הרבה זמן. וג'מיימה ממש עיצבנ אותי הפרק. לא בגלל הנקמה אלא בגלל שהיא ממש הייתה פתאטית. סתם רדפה אחריו והשפילה את עצמה לגמרי. מיותר בשבילה. ועוד משו, מה כאילו מה שהיה עם אלכס וכריסטיאן.. זהו?! אין יותר? בקושי התחיל כבר נגמר?

galit234

New member
מה אתן רוצות מג'מיימה?

היא התאהבה באוון קשות (לא יודעת למה, לדעתי הוא סתם מכוער שיכול לתקוע מאפרה בלסת הענקית שלו). מה זאת אומרת השפילה את עצמה? אתן שוכחות שלפעמים כשמתאהבים חזק עושים כל מיני שטויות וכן גם משפילים את עצמכם בשביל קצת תשומת לב? אהבה היא סוג של "מחלה" וכשלא מקבלים יחס חזרה זה יכול לשגע בן אדם במיוחד כשאתה יודע שרק אתמול הכל היה בסדר, השמש זרחה והציפורים צייצו. היא הייתה מאוהבת בו והוא בגד בה בשביל להיפרד ממנה. מגיע לו הנקמה הזאת למרות שלי אישית לא היה אומץ לעשות דבר כזה לאף אחד. בכלל אחרי הפרק האחרון הייתי מחליפה לה את השם לג'ננה. אבל בטח היא לא תחזור יותר למרות שהתחלתי לחבב אותה.

באמת נראה

שהם שומרים על מתח. גם אני חושב שלאלכס מגיע מישהו יותר טוב ואחרי הפרק של אתמול אני עוד יותר משוכנע. מה שכן - השחקן שמגלם את אוון עושה עבודה מעולה, הוא גורם לי לרצות להשליך חפצים על המסך

shikma r

New member
אהבתי את ג'מיימה בהתחלה

אהבתי את הישירות שלה ואת העובדה שהיא לא "הפלה בקסמו "(התמוהה במיוחד) של אוון אבל מלעשות לו פאדיחות (שזה היה דווקא מצחיק) עד להתחנן אליו לחזור אליה ולפזר לו נוזלים לא ברורים בחדר השתנו רגשותיי כלפיה. זה כבר סתם להיות תת רמה.אני שמחה שהיה לה תאומץ אני לא יודעת א0 היה לי תאומץ לעשות את זה אבל מה שבטוח לא הייתי עושה זה להשפיל את עצמי כמו שהיא עשתה. לבוא אחריו לפאב, לבית.. זה הגזמה.. כן גם אני חושבת שהם שומרים על מתח. הם יודעים שכל אחד מהצופים חושב על "מה יקרה איתם" כי מה שהיה ביניהם לא נסגר לגמרי. הם יפתיעו אותנו.אני מקווה..

למעלה