למה אם אני משארה את הידים זמן רב

פגית

New member
למה אם אני משארה את הידים זמן רב

על מקום אחד בעיקר על הבטן בלי שום מחשבה וכונה לרייקי אחרי זמן מסיום אני מתחילה להרגיש מוזר ואף לא נעים?????????????????????.

לפעמים......הדברים הכי מסובכים.....

מאוד פשוטים
כמה פעמים קורה לנו כאנשים רגילים, ללא רייקי, לפני שנולד בחיינו הרייקי בכלל, או לקרובים לנו, או בכלל לאנשים מסביבינו שמניחים יד על איבר כלשהו בגוף (ובמיוחד זה קורה בראש) שאחרי זמן מה מרגישים לא נעים באותו המקום? אין לזה כמובן קשר לרייקי, או לרוחניות...... לטעמי האישי, זה פשוט עניין של מגנטיות..... של קוטביות אנרגטית........ אותן אמירות שקטבים זהים דוחים אחד את השני תקפות גם כאן...... מעניין לשמוע דעות נוספות...... שלך,

rama69

New member
אני נוטה יותר להתחבר

לאינטואיציה שלנו, כאשר אנו עורכים טיפול רייקי מעבר ללמידה יש גם אינטואיציה והיא זו שמובילה אותנו מעבר ל - 3 דקות. יש מקומות שהגוף שלנו זקוק למעט יותר ואנו ללא מחשה עושים זאת, אני ממליצה לך להמשיך ולהקשיב לאינטואיה הבריאה שלך, לא להתנגד , אתי

smile2life

New member
the reiki knows best

ולכן את יכולה להניח את היד על הבטן כדי לטפל בכאב ראש. הרייקי יודע לבד לאן ללכת וממלא את הגוף ומאזן לפי הצורך.
הרייקי לא מזיק ועושה רק טוב

ד י נ א י

New member
לפעמים...

לפעמים...ואני לא בהכרך אומר שזה המצב במקרה שלך, אנחנו מתנגדים לשחרור שיכול לגרום הרייקי. במיוחד בכל מה שקשור לצ'אקרת הבטן שהרבה פעמים נושאת בחובה רגשות לא מעובדים או מודחקים ("לשמור בבטן"...), במקרים כאלו הגוף שלנו ממש דוחה את הריפוי בעצם מנסה למנוע פתיחה של תיבת פנדורה, אבל אותה פתיחה היא חיונית על מנת להשיג התנקות וריפוי שלם. ובכל מקרה- אין הרייקי יכול להזיק...אני מציע לטפל קודם באזורים המקיפים ולא בנקודה עצמה ורק לאחר מכן לתת זמן גם לצאקרת הבטן. את גם יכולה לטפל טיפולים קצרים בלבד כדי שהשינויים לא יהיו דרסטיים מידי בעבורך. לא לפחד ולסמוך על הרייקי שהפתרון בידיו, ולתת לו לעשות את עבודתו. כל תגובה שתופיע בעקבות הטיפול היא חיובית ומראה על תהליך ריפוי. בהצלחה ו...הכל בסדר

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifמסכימה,

הרייקי לא יכול לפגוע, הכאבים הם רק תהליך של הריפוי. כנראה שבמקום שאת עושה לך רייקי וכואב לך, יש שם בעיה ואת צריכה לעשות עוד רייקי. לפעמים אני עושה רייקי ומתחילה להרגיש עיקצוצים או כאבים בכל מיני מקומות...וזה רק טוב, כי אני מבינה שהרייקי עובד ועוזר..

למעלה