למה אמסטרונג שקט??

למה אמסטרונג שקט??

הוא שקט בגלל שהוא מחכה לעיתוי הנכון לפרוץ קדימה??? או.... ששאר המתחרים מקשים עליו במיוחד??? תודה מראש לעונים.... מרק גרינברג

IlanShacham

New member
בדיוק נתתי הרצאה בעניין לחבר'ה

מהעבודה בארוחת הצהריים... תזמין אותי לארוחת צהרים ואני אסביר גם לך
זה סיפור ארוך - הכל מתחיל מזה שרוכב שרוכב אחרי מישהו אחר ששובר עבורו את הרוח צריך להשקיע כ 30% פחות אנרגיה, ולכן רוכב בודד אינו יכול לברוח לפלוטון (קבוצת הרוכבים) שרוצה לתפוס אותו. מתי הוא כן יכול לברוח? בהרים, שם המהירויות יותר נמוכות ולכן האפקט של שבירת הרוח נמוך בהרבה, ובתחרויות נגד השעון. ללאנס אין מה לחפש בנסיונות בריחה (כמו גם למתחריו) בשלבים השטוחים. כשנגיע להרים יתחיל האקשן

לא הבנת נכון...

ברור שבריחות בשלב עצמו לא יביאו לו כלום כי בכל מצב הבריחה נתפסת בד"כ גם היום היה הפרש 5 דקות בי אותם שישה רוכבים. התכוונתי לנושא למה הוא לא מביא ספרינטים בסוף המסלול לקראת הקו סיום... בנתיים הוא רק מתדרדר במקומות למרות שהוא נמצא בעמדת מפתח על מתחריו...

לאנס הוא לא ספרינטר...

מי שנותן רייס בסוף זה הספרינטר- ולאנס לא כזה. לאנס יתן הופעה בהרים (הנג"ש לאלפ דואז אני מהמר שלו, ועוד כמה ימי טיפוס מכובדים). בריחה בשלב כזה מוקדם במירוץ מצידו לא כדאית..זה סתם יעייף אותו להמשך.

IlanShacham

New member
לאנס הוא לא ספרינטר

אין לו סיכוי בספרינטים מול פטאקי והחבר'ה, מה גם שצפוף שם מקדימה בזמן הספרינט ויש סיכויים טובים לנפילה. את ארמסטרונג מעניינת רק החולצה הצהובה בפריז. אף אחד מאלה שעוקפים אותו כרגע לא יכול לסכן את מעמדו ברגע שיגיעו להרים, אז אין לו שום סיבה להלחץ מזה. דוגמא קלאסית היא בריחה שהיתה לפני כ 3 שנים שאז למעלה מ 10 רוכבים סיימו 34 דקות(!) לפני הפלוטון (ובו ארמסטרונג ושאר המועמדים לנצחון). אף אחד לא נלחץ מזה וברגע שהגיעו להרים ארמסטרונג החזיר לעצמו את החולצה הצהובה וניצח במרוץ.

רק על מנת שתבין עד כמה הספרינט...

לא מעניין אותו. אז ל-USPS יש העונה את הספרינטר מס' 2 בעולם, ההולנדי מקס ואן האסוויק. ואן האסוויק היה בכושר אדיר השנה וניצח בכמויות, אבל הוא לא פועל וברונייל לא מביא רוכבים כאלו לטור. באחד מהמרוצים השנה (אני חושב שבמורסיה-ספרד), לאנס עבד כפועל של ואן האסוויק ומשך אותו בספרינט לקו הסיום. וסתם בשביל הפיקנטריה, ארמסטרונג יודע להאיץ. בטור של ג'ורג'יה השנה, הוא ניצח בספרינט המוני את אחד הקטעים (הוא ניצח את המרוץ כולו בסופו של דבר). אבל בטור, הוא לא מרוויח זמן גדול בספרינטים ולכן הוא שומר על עצמו.

DubiStein

New member
את ארמסטרונג

מלווה (בטור) הנוכחית שלו, הלא היא שריל קרואו השקעה יפה מצד בעלת קריירה כמו שיריל קרואו כל הכבוד זה בוודאי עוזר לא, לא תסכימו?

ido mazor

New member
ממש הקרבה מזעזעת

להיות 3 שבועות בצרפת ביולי, לאכול ארוחות צרפתיות, לעקוב אחר הטור דה פראנס מקרוב... ממש נורא מה שלאנס עושה לה... מסכנה.

עידו אל תזלזל ../images/Emo3.gif

בוא ותשמע מה היא עשתה בשביל זה... היא הייתה איתו בכמה ימים בהם הוא טיפס בקטעים של האלפים. שהם הגיעו לאלפ' דואז היא עלתה על אופניי טרק מדונה וטיפסה למעלה. 90 דקות זה לקח לה. לו רק היינו יודעים היינו שולחים לשם את תותי שתפרק לה ת'צורה באחד הפיתולים אחרי איזה מבט טוב.

DubiStein

New member
ועוד משהו למזלזל

היא ליוותה אותו בכל מרוץ שהשתתף השנה, כולל הקפת ג'ורג'יה, וטור פורטוגל אז בבקשה לך

ido mazor

New member
אני מצטער

אבל אני ממש לא מתרגש מההקרבה הזו של חוג הסילון... לטייל בעולם, הקרבה עלק...

מאדמאן

New member
זה לא חוכמה אין לה שלושנ ילדים

שהוא משאיר לה בבית. אישתי למשל, באה איתי והיא אימה לשלושה ילדים, אני עולה את העליות של בי ליד עד כפר יונה והיא תמיד לפני עולה אותם ומחכה לי בצומת....

למעלה