למה אנדרויד?

Or Amit

New member
למה אנדרויד?

מה בעצם הביא אתכם לקנות את טלפון האנדרויד הראשון שלכם? אם החלפתם מאז אז מה גרם לכם להשאר עם האנדרויד? האפליקציות? הנוחות? ה'הייפ'? השם של גוגל מאחורה? מבצע טוב בחברת הסלולר? דברו אליי

metrocard

New member
האלטרנטיבה...

מאז שראיתי את האייפון , רציתי אותו. פעמיים כבר כמעט חתמתי עסקה בחברת הסלולר (בפעם השניה זה היה טמטום בסיסי ורגיל של חברת הסלולר שלא הסכימה לסגת מיומיים התחייבות שנותרו לי על המכשיר הישן , מה שגרם לביטול העסקה אבל כנראה ש"הציל" אותי) שעברתי ללונדון היה לי כבר ברור שיהיה לי אחד. זה הרבה יותר פשוט פה. ואז נתקלתי באנדרואיד הראשון אצל חבר (סמסונג 7500) מהרגע שהבנתי שזאת מערכת של גוגל הבנתי שכנראה המכשיר שלי יהיה אנדרואיד. יש המון יתרונות לאייפון על האנדרואיד. שום דבר לא משתווה לפונקצינליות שיש לאנדרואיד. לעובדה שאתה שולט כמעט בכל דבר במכשיר.

פשוט הרבה זמן רציתי טאצ'

התלבטתי בין כמה מכשירים ובסוף החלטתי שאני לא חייב לקחת אייפון כי "כולם לוקחים", וננעלתי על ה-SGS

Or Amit

New member
אז אצלי

הגמישות, אני מאד מאמין בקונספט הזה שכל אחד יכול לפתח לאנדרויד ושמערכת ההפעלה מאד קלה להבנה ולהתאמה אישית (בניגוד לנוקשות של האייפון) במקרה שלי, ידעתי שיהיה לי קל בהרבה להתאים את המכשיר לצרכים שלי. חיפשתי גם מצלמה טובה (אבל זה כבר תלוי דגם ספיציפי) ו... המממ... זהו.

voguemaster

New member
שילוב

הרבה זמן לא החלפתי טלפון. בהתחלה כשהאייפון יצא רציתי אותו. ככל שהפלטפורמה התבגרה הבנתי את המדיניות של אפל והבנתי שאני לא רוצה אותו. לא הייתה חלופה שהייתה מספיק משכנעת בשבילי, לפחות עד ששמעתי על ה-I9000. בתור מפתח לסלולר (ומפתח באופן כללי), הקונספט של לפתח בחינם על פלטפורמה חכמה חדשה עם SDK פתוח וכלים זמינים, בשפה נורמלית, פשוט קורץ הרבה יותר.

ת i מ ר

New member
בחרתי בGalaxy בזכות אפשרותו להיות נתב סלולארי

לא בחרתי באנדרואיד בכוונה.

גמישות אין סופית ומחיר זול

אני מחזיק ב-ZTE Blade שרכשתי תמורת 1250 ש"ח ולא מצאתי שום מכשיר חדש שיכול לספק חומרה דומה תמורת מחיר כזה. בנוסף לכך, אני מעדיף שלא להיות מוגבל לממשק מאוד ספציפי כמו ב-iPhone והאפשרות לסדר איך שבא לי את מסכי הבית ולהוריד אפליקציות שמשנות את הממשק, מאוד קרצה לי והיוותה גורם משמעותי ברכישת המכשיר. סיבות נוספות הן דפדפן נוח, GPS מובנה, מסך 3.5 אינץ' לעומת מסך ה-2 אינץ' בנוקיה E51 שהיה לי לפני כן.

למעלה