למה אנו צריכים לסבול מזה?

black_magic

New member
למה אנו צריכים לסבול מזה?

למה דווקא אנו? ולמה יש אנשים שהמצב אצלהם יותר טוב ולא צריכים לפחד ולחשוש כל הזמן, מכל דבר?:(

black_magic

New member
ולמה אנשים מתים מדום לב כמו אבא שלי

אני חושבת שהתשובה תהיה כי העולם אכזר..זהו וכי יש אנשים שנולדו בלי מזל..

../images/Emo28.gif

אני חושבת שכל אחד מוצא לעצמו את התשובה שלו והתשובה שבחר לו תשפיע על האופן בו הוא מפרש דברים שקורים לו ומגיב אליהם. האם התשובה שנתת לעצמך משרתת אותך נכונה? עוזרת לך להתמודד היטב ?

black_magic

New member
לא

היא לא עוזרת לי להתמודד עם שומדבר.. אבל אין מה לעשות..אנשים עוברים דברים קשים בחיים שלהם שמשפיעים עליהם בדרך זו או אחרת..(אין קשר לחרדה, היא התחילה לפני כל מה עברתי) מה שאני לא מבינה זה למה כשאני בזמן משבר אני חזקה ואין לי חרדות ודווקא בתקופות הטובות ביותר החרדות מופיעות, כאילו מנסות להרוס לי את האושר..

בוזיקית

New member
אני אנסה לענות לך על זה מנקודת מבטי

כשאני בזמן משבר, אין לי את ה"לגיטימציה" לפתח חרדות. המוח והגוף מגוייסים לפעולה. הם צריכים לשמור על תיפקודי הגוף. הם צריכים לפעול מהר. חזק. להיות מגוייסים למשימה. לכל המשימות. להחזיק את הראש מעל למים גם זו משימה. ומי יכול לפתח חרדות במקרה כזה? ובתקופות היותר טובות החרדה מכרסמת, כי הרי לא מגיע לך (לי) שיהיה לך טוב. משהו תמיד חייב לקלקל, כדי לשמור על השיגרה הנוחה והכאובה של הסבל... עם השקט, עם ההרפיה, באות ומתנקזות החרדות, ועולות מבפנים, כי פתאום יש להן זמן ומקום, ואין כל כך הגנות (כי הרי טוב לנו) ואז הן זוקפות את ראשן המכוער, מפגינות נוכחות ושולטות ביד רמה. השאלה היא אם ללמוד לחיות איתן בשלום או להילחם בהן, וזו כבר שאלה שאת צריכה לשאול את עצמך.

תנסה לחשוב על זה כך

אלוהים בחר בנו להיות חרדתיים כי הוא פשוט ידע שאנחנו אנשים כל כך חזקים ומאוד מאוד קשה להביס אותנו, לפעמים זה מתסכל כאילו למה אני?? אני מאמינה שמקבלים את החרדה כחלק מאתנו הדברים פשוט משתנים (אני אישית עדיין לא ממש התחלתי לעשות זאת)

black_magic

New member
אלוהים כבר העמיד אותי בהרבה מבחנים

לא הספיק לו כל מה שהוכחתי לו? אני כולי בת 19 בשנה אחת, שנה אחת!! נאלצתי לעבור 3 מקרים שהייתי צריכה לגלות הרבה חוזק.. עכשיו אני נשברת..לא יכולה יותר.. (הוא מעניש אותי על כך שאני חזקה?!) אך לפחות דבר אחד אני שמחה, בדיקת האיידס הייתה שלילית..:) לא הדבקתי את החבר שלי בשומדבר, אני נקייה!! :)

למעלה