למה אנחנו לא מתחברים לעונה הזו טיפה מסקנות

roeu245

New member
למה אנחנו לא מתחברים לעונה הזו טיפה מסקנות

כתבתי את זה כבר כתגובה לבן אך חשוב לי שתקראו גם כולם
אני לא חושב שהעונה איטית מדי להפך אני חושב שכל פרק מתגלים דברים חדשים ואני נותן לעונה הזו צ׳אנס אבל עדין משהו מציק לי בעונה הזו החסרון הבולט של דגנית , לילי, דפי, אבנר ,אדם, בן בן ואפילו ניצן ודדי הנורמיטיבים שהרכיבו משהו ממשפחת השמיניה השמיניה לא היתה רק החבורה אלא כל הקאסט שהזכרתי פה ומרגישים את החסרון בגדול גם השמיניה עצמה השתנתה אבל היא לאט לאט מתחילה לחזור לעצמה גם בזוגות וגם כקבוצה
היא לא קומית אתם מדביקים לעונה הזו את התואר קומי בגלל ימית אך אני מסכים אתכם שהעונה הזו קלילה יותר מהעונה השלישית
לגבי הפסקול אני לקוי שמיעה לכן אני לא יכול להגיב לזה
לגבי המשחק של השישיה נכון שהוא קצת פחות טוב אבל צריך לזכור שהם רק בתחילת דרכם המקצועית
בן צודק!!!!! צריך להתסכל על העונה הזו כסדרה חדשה לגנרי לא לחפש השוואות גם גיורא אמר לא לצפות לשחזר תחושות העבר

Superboi

New member
המשפט האחרון הוא בדיוק הסיבה שבגללה אני

לא מתחבר לעונה הזאת. זאת כן אותה סדרה, ובגלל זה יש לי בעיה עם כך שהעונה נראית כמו סדרה אחרת והרבה פחות טובה. האמת שהיא יותר מזכירה לי את "האי" מאשר את העונות הקודמות של "השמיניה" – כוחות על לא הגיוניים, חורים בעלילה, מריחות, "להציל את העולם", חבורת מתבגרים קצת מעצבנים שלא ממש יודעים לשחק, קווי עלילה מרובים...

אורישקי

New member
בעיקר המשפט על הקאסט

למעלה