למה אנחנו מזייפים/ות

מורפיום

New member
למה אנחנו מזייפים/ות

טוב אז ככה בתגובה למשהו שכתבתי אמרה לי אחת הבנות שמעניין אותה לדעת כמה זייפו לי חחחחחחחחחחחח זה הצחיק אותי מאוד זה לא שאני לא מודע לכך שכן אין מה לעשות בנות לפעמים מזייפות (כן גם בנים לפעמים) אבל לכל הרוחות למההההההההההההה? למה לזייף את זה אני לא יבין לעולם אם לא בא לך אותו ערב או לילה תגידי ונצא שנינו פטורים מהעיניין אבל לשכב אם מישהו כאשר לא בא לך או שיש לך כאב ראש או מכל סיבה אחרת שלא בא לך זה לא שווה כאשר אנחנו לא מוכנים רגשית ופיזית לבצע את אקט הסקס אחד הצדדים לא נהנה כמו שהוא אמור להנות אני לפחות כאשר לא בא לי (וכן זה קורה לי לפעמים) אז אני אומר לא בא לי נכון שלפעמים הדבר לא מתקבל ואותה זה לא מעניין אבל כאשר היא לא בא לה אני תמיד מנסה להתחשב כי כמו שאמרתי בעבר הכיף הוא לא לגמור אלא הכיף הוא הרבה פעמים לגרום לבן/בת הזוג להגיע לגמירה המיוחלת לכן בנות חליק אל תזייפו לנו זה שאתן מרמות אותנו לא נותן לכן כלום כי הרבה גברים (ואני בתוכם) רוצים לשמוע אתכן גומרות ורצים להרגיש את הרטיבות שלכן כתוצאה מגמירה טובה כאשר את מזייפת את הורסת לי את הכל אז חליק ובלי טובות אל תזייפו כי אתן חושבות שזה יעלה לי את האגו לא צריך הוא מספיק גבוה אז שיהיה לכן אחלה סקס וגמירות מרובות ככל האפשר מורפיום.

lihie

New member
למורפיום

אנחנו מזיפות מהסיבה הפשוטה כי אתם לא יודעים מה לעשות כדי שנגמור הכי טוב שאפשר. יש לכם עוד הרבה מה ללמוד כדי לגרום לבחורה להרטיב

חם

New member
תשובה לליהי

ליהי היקרה אתם- אנחנו -אם הית את מיטתי חולקת כל התיסכול היה נעלם כי יש כאלה שכן יודעים איך אולי אתן לא בדיוק יודעות להיות פרטנר או לתת מעצמיכן או חס וחלילה פוחדות להנות? אז אל תבלבלי את המוח ואני מצהיר פה בפורום של כולם הזמיני אותי ומבטיח שלמחרת תצטרכי להתנצל פה בפני כולם. בהרבה אהבה חם

lihie

New member
למורפיום

בחורים שמתגאים יותר מדי בסוף הם על הפנים. ואני יודעת לתת את כולי זאת לא הבעיה לא ירדת לסוף דעתי

batman

New member
מישהו אמר לרדת???

מתוקה מי רוצה לרדת לסוף דעתך רק רוצה לרדת לך נקודה מה לעזאזל כל כך מסובך להבין

Cגל

New member
אין ספק שהאגו שלך מספיק גבוה....

השאלה היא: על מה ולמה....

למעלה