למה אנחנו משלמים על דייטים?

HyPeR SoNiC

New member
למה אנחנו משלמים על דייטים?

עוד תיאוריה מעניינת מהספר "11 דקות".... לפי הספר הזה, הגבר בוחר לשלם על דייט בשביל שהוא יהיה מאושר. לא כדי למשוך אותה, לא בשביל האגו הגברי שלו, לא בשביל להגדיל את הסיכויים שמשהו יתפתח מהדייט, אלא רק כדי שהוא יהיה מאושר. הרי אם הדייט היה מוצלח, אז כנראה שמשהו יתפתח, מה שיוביל אולי לקשר, ואולי בסופו של דבר גם לסקס וכו'. והעובדה שהוא משלם על הבחורה בגלל שהיא יוצאת איתו, לעיתים אפילו גורמת לה להרגיש כמו איזו זונה או נערת ליווי...... אז למה שהוא יעשה את זה אם לא בשביל האושר שלו? אז אני פונה אליכם, הבנים פה בפורום.... נגיד שיצאתם עם מישהי, הדייט היה מוצלח, נהניתם והכל... ובסופו של דבר אתם בוחרים לשלם.... למה אתם עושים את זה בעצם? ושאלה לבנות.... נגיד שיצאתם, נהניתם וכו'... והוא משלם... איך אתן מרגישות עם זה?

SANGUSUGA

New member
אם אני עושה את זה

ואני לא תמיד עושה את זה, זה מתוך חוק כבוד ישן ועתיק. באותה מידה שאני משתדל לקום כל פעם שמישהי מתיישבת ליד השולחן או משהו (ובמקרים מסויימים - גם כשהיא בכלל נכנסת לחדר), אני אשתדל לשלם עליה בדייט הראשון, בתנאי שהמחיר לא מוגזם. אחרי הכל - אני קיבוצניק, ולא סובל מעודף כסף. זה לאו דווקא הקטע של לשלם. זה הקטע של לקחת אחריות.אני אנהג. אני אזמין. אני אפתח דלתות, אני אשלם. רק לקחת אחריות ויוזמה. לי באופן אישי, זה לא גורם להרגיש מאושר...

ChilD SouL

New member
ממממ...

אני אפ'עם לא נותנת לבחור לשלם עליי בדייט ראשון. אם תשאל למה, לא תיהיה לא תשובה, פשוט לא. האמת
גם עכשיו כשאני יוצאת עם החבר אני לא נותנת לו לשלם עליי. לפעמים כן, לפעמים לא. תלוי באיזה סכום כסף מדובר.

angel wings

New member
לי יש בעיה אם זה...

כי יצאו לי מקרים שבחורים שילמו אליי,וזה סיטואציה שלא נעימה לי ואני לא יודעת איך להגיב אלייה. כלומר מהקטע של החשבון אני הכי מפחדת,זה הקטע שיש שתיקה אף אחד לא יודע מה הולך לקרות,וגם אני רוצה לשלם,הרי אני אכלתי,ואז לא,אני לא מוכן שתשלמי. אוף.

ת'אמת...

בחיים לא נתתי לבחור לשלם עליי, פשוט לא. וגם אין לי סיבה מיוחדת לכך.. אבל אני טוענת שכל עוד הוא בגיל שלי, ועובד איפשהו, הרי עדין הוא לא מרוויח הון...הוא לא צריךך לשלם עליי. עדין צעירים בשביל כל הקטע. כשתהיה לו עבודה עם הכנסה טפו טפו טפו, אז נדבר על לשלם עליי... להבדיל ממני, המון בנות מנצלות ונהנות שמשלמים עליהן..

pain is MY love

New member
צודקת בקטע האחרון....

לא הייתי קוראת לזה "מנצלות" אלא באמת נהנות... אם הבן מציע אז.. למה לא? ת'כלס לא יוצאים לאיזה מסעדה יוקרתית עם 300 שקל למנה אז מקסימום כניסה לסרט או בקבוק בירה זה לא כזה נורא! אין לי בעיה שאפילו בחור שלא מכיר אותי יקנה לי שתיה במועדון שיפנקו אותי קצת, מה יש?...

SimplyMe1

New member
../images/Emo68.gif

כול התשובות,אבל כול התשובות לשאלות האלו מופיעות כתאוריות בספר "חוכמת הבייגלה". ממליצה לקרוא ולהפנים את מה שהדובר אומר שם:)

בשלולית

New member
אורן היקר..

אם אתה עוד זוכר, גם אני התנגדתי מאוד שתשלם עליי. והתחלת לשלם עליי רק אחרי שהתחלת לעבוד בלי קופר ובאמת הרווחת הרבה כסף.. אחרת הייתי ממשיכה להתנגד... לי בכללי זה מרגיש לא נעים, אני לא חושבת שהגברים צריכים לשלם לכל מקום שאליו הולכים בדייט הראשון או בכלל בדייטים הבאים אחריו.. למה? לא יודעת למה.. פשוט לא צריכים. גם אנחנו צריכות לשלם... אני מרגישה אחרי שמשלמים עליי כאילו אני "חייבת" לתת גם להם משהו... לשלם אחרי זה לא משנה איך... מבינות אותי? :) לדעתי- שניים יוצאים לבלות, שניהם צריכים לשלם.

sheep 007

New member
כשאני יוצאת לדייט אני....

אף פעם לא נותנת לבחור לשלם עלי, וחוץ מזה מה העיינין הזה שהבחור משלם על הבחורה? למה שהוא ישלם עלי ואני לא ישלם עליו?

Angelred

New member
דייטים ראשונים

קודם כל נתחיל שהדייטים הראשונים נמחקו מן העולם! עדין נחמד לפנטז על הדייט הראשון אבל כמה יציאות עם החברה לא נקראים דייט ראשון. אבל נגיד שבכל זאת אתם רוצים למכור לכם את האשלייה של הדייט הראשון מה יקרה אם הגבר ישלם יהיה ג'נטלמן ליום אחד האביר על הסוס הלבן חלומה של כל אישה נערה או גברת מדופלמת מה יש?! מה נחרב העולם?! אז פחות 100 ש"ח בחשבון. זה שהוא משלם לא הופך אותנו לזונות או משהו בסגנון זה מחוות אבירות חד פעמית עד שהרושם מתפוגג ואז מגעים העינויים. אז מתחילים לגלות מי באמת נמצא מאחורי השיריון המצוחצח עם הסוס שהוא בעצם לא כל כך לבן כמו שחשבנו. נראה לי שמי שכתב את הספר הזה חיי בסרט ארוך מאוד שנראה שפגעו בו בה יותר מידי. עכשיו אני באמת רוצה להבין דבר אחד איך לעזאזל הגעת לנערת לווי או זונה?! הוא משלם על האוכל לא עלי מה אני באמת לא מבינה מה הקטע הזה אני ישמח אם תואלי בטובך להסביר לי את הנושא.... שלכם שירן

בלגנה

New member
לא אוהבת שמשלמים עלי....../images/Emo4.gif

במיוחד בפגישות ראשונות. כאילו, אני עובדת, יש לי כסף, אז למה לא? אני גם רוצה להרגיש נוח ולהזמין מה שבא לי, ולא להתחיל לחשוב אם זה יקר לו או לא. גם עכשיו , כשיש לי חבר, אני מתעקשת לשלם מידי פעם. ככה אני. לא אוהבת שמשלמים עליי, גם לא חברות, או ההורים. זה קטע של עצמאות, בעיקר.

למעלה