למה אנחנו מתמכרים לדברים? אולי זה כדי להרגיש שיש משהו שכל פעם שנצטרך אותו הוא יהיה שם בשבילנו?....
T throught the way New member 27/3/09 #1 למה אנחנו מתמכרים לדברים? אולי זה כדי להרגיש שיש משהו שכל פעם שנצטרך אותו הוא יהיה שם בשבילנו?....
ס סיר חע New member 27/3/09 #2 שיש משהו שכל פעם שנצטרך אותו הוא יהיה שם בשבילנו? ממתי הדברים שאנחנו מתמכרים אליהם הם שם בשבילנו? אני חושבת, שזה נובע בעיקר מכוח ההרגל.
שיש משהו שכל פעם שנצטרך אותו הוא יהיה שם בשבילנו? ממתי הדברים שאנחנו מתמכרים אליהם הם שם בשבילנו? אני חושבת, שזה נובע בעיקר מכוח ההרגל.
Y yaakii New member 31/3/09 #5 השאלה היא למה אנחנו רוצים להתמכר/למה מתמכרים? אם זו הראשונה: אני לא חושב שאנשים רוצים להתמכר. אם זו השנייה: תלוי: אם זה התמכרות לחומרי צריכה-מדובר בתגובה כימית שאינה נשלטת. אם זה התמכרות שאינה לחומרי צריכה זה נקרא אובססיה וגם זה, כך נראה לי, מחוץ לתחום השליטה של האדם.
השאלה היא למה אנחנו רוצים להתמכר/למה מתמכרים? אם זו הראשונה: אני לא חושב שאנשים רוצים להתמכר. אם זו השנייה: תלוי: אם זה התמכרות לחומרי צריכה-מדובר בתגובה כימית שאינה נשלטת. אם זה התמכרות שאינה לחומרי צריכה זה נקרא אובססיה וגם זה, כך נראה לי, מחוץ לתחום השליטה של האדם.
C counting crows New member 6/4/09 #6 אפשר לשאול את זה אחרת: למה יותר קל לרכוש הרגלים רעים מאשר טובים?