למה אנחנו פה? מה מטרת החיים?

lefteye1

New member
עמוק ... אין צורך

ממחשבות על כאלה דברים סתם נחנסים לדיכאון... כך שאני מעדיפה לא לחשוב על זה

למה הכלבה של השכנים בחצר ?

למה החיידקים בשיניים שלי ? למה נראה לך שיש מטרה מה זה סרט פעולה אין מטרה

dr ganga

New member
צודק. כולם מתים בסוף, אז מה הטעם

לחיות? עדיף תמות עכשיו (רק תן לי את כל החומר שלך לפני)

j i m m y

New member
אנחנו רק חושבים שאנחנו יותר טובים

מהאבנים ומהמים. תכל'ס, זה מה שמשאיר אותנו בחיים ועם רצון להמשיך, המחשבה הזאת, ועל בסיסה נבנו כל הדתות. על סמך חוש הראיה.

^NB^

New member
ובכן

מטרת החיים היא אינדווידואלית לכל בנאדם כלומר, כל אחד מציב לעצמו מטרות ומגיע אליהם אבל בצורה יותר גדולה, יעני למה אנחנו פה אני אומר שזה reality show או מאטריקס וואי אני עובד עם איזה אחד מטורף שכל הזמן אומר שאנחנו חיים בתוך מטריקס בעצמם ומביא לי פול מאמרים על זה.

j i m m y

New member
מה המטרה האידנדיווידואלית?

נראה לי שאיבדת את הכוונה של הכותב. מה אתה עושה פה בחיים האילו? מה? אתה לומד, אתה דואג לעצמך, ובסוף אתה מת כמו כולם, לא משנה מה היה לך קודם, וגם אם יזכרו אותך, מה עשית בזה? עזרת למשהו אחר? ומה הוא עשה בזה? אתה עדין נשאר על הכוכב, אתה עדין כזה קטן, אתה עדין חלקיק חסר משמעות, העולם ממשיך להתכווץ ולהתרחב וזהו, אין סוף ואין התחלה ואין שום סיבה לכלום.

^NB^

New member
מה

שמע, יש אנשים שחושבים ככה ויש אנשים שלא חושבים ככה אבל תן חיוך הכל לטובה

NoShadow

New member
ג'ימי, יצא לך לשמוע על אושו?

אולי כדאי שתקשיב למה שיש לו להגיד קצת... בכל מקרה - אתה (ואני וכל אחד אחר) פה בשביל להבין שאתה חלק ממשהו מאוד מאוד מאוד גדול ומורכב וכמו כל חלק גם לך יש תפקיד, ואתה תעשה אותו בכל מקרה כי הוא מעבר לבחירות הקטנות שלך (מה ללבוש, מה לקרוא, את מי להכיר וכו'), אבל אם תבין מה התפקיד שלך ותלך בכיוון מבחירה אתה גם תהנה מהדרך...
תקן אותי אם אני טועה

j i m m y

New member
כן כן אני מכיר את הדברים האילו

זה נחמד לחשוב שאנחנו פה בשביל משהו, ואם חושבים על זה בדרך של אושו, אז פשוט חיים את החיים בלי לחושב על הגודל של הדבר הזה. וככה אני הולך, אבל עדין מודע.

KEiN

New member
אנחנו פה למטרת תיקון עולם

על הצד הטוב ביותר. איך נתקן ועד כמה באמת נתקן (ולא נזיק) זאת שאלה אחרת.

אתה מתכוון שאנחנו פה...

כדי להרוס את העולם ויום אחרי יום לזלול את המשאבים הטבעיים שלו בעוד שאנחנו מחפשים פלנטה אחרת להתקיים עליה אחרי שלא יישאר בעולם הזה כלום. וכל זה מתקיים כמירוץ למה ישמיד את העולם אנחנו, נשק גרעיני או מטאור. אני אישית טוען שזה הממשלה שמונעת ממנו חוויות טבעיות.

Napoliya

New member
לחרבן ולכסות

מה מטרת החיים של הכלבים? ברווזים? זבובים? להתרבות? ללמוד? ללמד? לחרבן? להתאהב? לעשן? למות?

למעלה